Bekymringer.

Men der er også gode ting!

Masser, endda!

Igår var jeg ude på Unicef’s pakkelager og pakke nødhjælp. De mangler i dén grad frivillige for tiden, da behovet for hjælp til husstande i de Ebola-udsatte områder, er massivt.

Så det vi pakkede igår, var hjælp til at sikre at alle har muligheden for at vaske sig og dermed sørge for, at smitten ikke breder sig.

Der var en vældig hyggelig stemning derude, og selvom jeg ikke kunne blive derude hele dagen, så var 3-4 timer altså nok til at få pakket rigtig, rigtig mange spande fuld af nødhjælp:

20141012-075859-28739663.jpg

20141012-075858-28738002.jpg

20141012-075858-28738569.jpg

20141012-075859-28739574.jpg

20141012-075859-28739117.jpg

20141012-075900-28740578.jpg
Jeg havde blot set på Facebook, at de manglede frivillige, da de er under et enormt pres.

Så jeg slæbte en anden dejlig mor med under armen, og alt i alt var det faktisk en glimrende måde at bruge et par timer.

Tusinde tak for jeres søde kommentarer på mit sidste indlæg. Havde regnet med at I ikke gad høre på mere brok! Men I er stadig lige så søde som I plejer. Tak!

Vi har som sådan ikke sat os fast på Indre København – vi har også kigget udenfor byen. Men det giver ingen mening for os, når vores jobs ligger centralt i byen, og ingen af os har et kørekort. Lange transporttider vil også betyde, at Alfred skulle være længere tid i institution, og det er stik imod alt det vi har ønsket os, i forhold til ham. Vi bruger allerede en time på at cykle fra Vesterbro til Ydre Nørrebro hvor han går nu, og det er altså for lang tid.

Så det er måske en smule forkælet at ønske sig at de små detaljer og ønsker passer sammen, men når vi skal købe en bolig, så nytter det jo ikke noget at investere i noget, hvori der skal indgå alt for mange kompromiser. Vi skal jo helst være glade der, de næste mange, mange år.

Om et par timer skal vi ud og se endnu en bolig, og den er ret så fin. Så er meget spændt. Den ligger indenfor vores budget og den passer rigtigt godt til os. Vi håber, vi håber!

God søndag derude!

8 kommentarer

 • Hvor er du megasej og overskudsagtig midt i jeres egne hverdagskampe. Held og lykke med boligjagten og alt andet! I fortjener det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er altså også livskvalitet at bo et sted, hvor man er glad lige udenfor sin hoveddør! Vi bor også på Nørrebro med en lille én og elsker det – ville ikke trives i samme grad andre steder 🙂

  Anyways, en af mine venner har en lejlighed til salg, der måske kunne være af interesse;
  http://m.dba.dk/2200-3-vaer-andelslejlighed/id-1010929111/

  Og bonusinfo: der hører et sæt supersøde naboer til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det er bare så sejt, at have overskud til det midt i alt andet.Det er så vigtig en sag, en frygtelig sygdom og forfærdeligt for de børn, der står hjælpeløse, fantastisk du både hjælper og gør opmærksom på det helt frivilligt! Det må sgu smitte af med noget god karma til boligsit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kære Lortemor.. ihh hvor jeg elsker din blog, men lige meget jeg elsker den hader jeg, at jeg aldrig kan få den f…… reklame for Bruuns galleri tilat forsvinde. Ofte giver jeg op og får derfor ikke læst mere af dit indlæg end det der vises på Bloglovin. Er jeg den eneste der oplever dette problem? Det gælder også de andre blogs fra bloggersdelight, f.eks Twinpeaks.. åhh hvor ville jeg ønske det blev bragt i orden. Kh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så skønt i begge lavede tid til unicef! Og jeg krydse fingre for jeres boligproblem!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det samme sker her… øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RESPEKT herfra i store mængder! Elsker folk som dig, der har overskud til andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bekymringer.