Weekend-elsker!

Skal vi ikke stikke til søs, skat?

Åh. Når man sidder med et helt varmt feber-barn, regnen slår mod ruderne og der ALTID hænger vådt regntøj til tørre? Så ved man bare at efteråret er ankommet. Og at det snart tager sin irriterende ven, vinter med.

Netop som jeg gjorde mig klar til at tage på arbejde, ringede min telefon.

Ukendt nummer – og hvor jeg førhen, inden Alfreds tid, var sådan en der ikke tog den, medmindre jeg kunne se hvem det var, så ved jeg nu, at vuggeren altid ringer fra hemmeligt nummer, hvilket gør, at jeg ikke kan tillade mig at ignorere det. Hvilket også betyder, at jeg snakker med virkelig mange irriterende sælgere og altid skal forsøge at snige mig udenom folk der vil have mine penge eller min mening om underlige ting.

Alfred var syg, og han skulle hentes asap. Så atter en dyr ‘fridag’ fra arbejde. Atter en årstid med syge børn.

Sådan noget får mig til at drømme mig væk. Gerne til et sted med palmer, blåt vand og drinks med festlige navne og en seng man kan sove længe i.

Jeg troede at sådan noget cruise halløj var for pensionerede mennesker med med masser af penge på lommen – men synes nu egentlig ikke jeg behøver at være fyldt 65 for at værdsætte en bette sejltur fra Florida til Dansk Vestindien. Eller hvad? Sådan et lille smut forbi Puerto Rico og St. Thomas? Priserne er heller ikke nær så vanvittige som jeg troede.

Man kan læse om denne her slags lækker getaway hos FDM Travel og turen til Dansk Vestindien er et såkaldt Celebrity Cruise, som lever op til navnet. Ombord finder man nemlig både spa afdeling, fitness faciliteter, massage og naturligvis pool og boblebad på dækket.

Hvad siger du, Svenne? Hvornår skal vi afsted?

Det er i øvrigt ikke ulovligt at tage sine unger med ombord, men jeg ville naturligvis aldrig slæbe Alfred med. Næh, sådan en tur skal være ren afslapning og samsovning for mor og far. Jeg ville ganske enkelt føle mig fristet til at smide Bøffen overbord, og hoppe direkte i poolen bagefter.

20141021-204025-74425978.jpg

20141021-204026-74426110.jpg

20141021-204026-74426153.jpg

20141021-204026-74426217.jpg

20141021-204026-74426284.jpg

Sponsoreret af FDM Travel.

3 kommentarer

 • Suk ja, det lokker da max. Væk hele vintersæsonen og slippe for hoste, feber og ungernes snotnæser *drømme drømme*.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mor med to unger

  Nu er jeg ikke selv tilhænger af at være væk fra mine små bette unger i så lang tid. Men kan fortælle at vi lige har været afsted en uge i netop palmer sol og hvide sandstrande. Sicilien! Og ovenikøbet med en babysitter på hotellet! Det var en ubeskrivelig dejlig tur vi var på. Ingen andre planer end hvor vi skulle bo i de 7 dage og hvornår vi skulle stå i lufthavrnen. Det kan hvertfald anbefales til dem som trænger til 30 grader og lækker mad☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tilmeld dig “robinsonlisten” på din borger.dk, så slipper du for alle de irriterende sælgere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-elsker!