Putte, proppe, ase og mase! Om fiaskoer, succesoplevelser og trælegetøj!

Tanker om blogging.

Jeg aner ikke om der er et publikum til dette indlæg, men jeg har en masse tanker jeg gerne vil dele! Især fordi jeg nu har været igang længe, og fordi bloggen har været under udvikling længe. Og fordi jeg udelukkende kan sige, at jeg er en succesfuld blogger – i hvert fald indenfor mit felt – det udelukkende skyldes at jeg har folk der læser med – så tænker jeg at det måske alligevel kan være relevant for jer. I don’t know. Måske. Måske ikke?

Da jeg startede med at blogge – for efterhånden 4 år siden (havde en anden blog inden jeg oprettede lortemor) var det fordi jeg havde noget på hjerte. Og fordi jeg synes at hele blogmediet var interessant. Og det er det stadig! I sådan en grad, at jeg føler at bloggen er en lige så stor del af mig, som det at jeg tager tøj på om morgenen, spiser morgenmad og går på arbejde.

Det er her jeg deler ud. Også mere end hvad de fleste ville gøre. Der er altid en grænse for hvad jeg deler – for jeg har skam også et privatliv, der aldrig nogen sinde ser dagens lys i min online verden. Både for min egen skyld, for jeres skyld og for mine nærmestes.

Jeg husker tydeligt den dag det slog mig, at det med at blogge kunne gøres til mere end blot et anonymt projekt, som foregik i mit mørke køkken om aftenen, efter Alfred var puttet og kæresten solidt havde plantet sin lækre røv i stolen foran sin Playstation.

Jeg havde været til et show i forbindelse med CIFF Kids, og jeg havde iagttaget alle de andre seje mommybloggere (dengang var vi ikke så mange, haha) og tænkt, at de så ud til at have et dejligt fællesskab og nød de goder, samt det sociale der fulgte med, ved at have en blog.

Stille og roligt tog jeg mod til mig, og skrev en mail til Petit Podium, med overskriften ‘Undskyld, mangler I ikke noget’? Og vupti. En måned senere blev jeg en del af deres platform.

Langsomt gik det op for mig, at flere og flere betragtede deres sider som en reel forretning. Forstået på den måde, at de elskede at blogge – men samtidig var kloge nok til at få noget ud af den. Det havde jeg kæmpe meget respekt for. Jeg anede bare ikke hvordan jeg skulle gribe det an.

Petit Podium hjalp mig igang med at realisere min drøm om at gøre min hobby til en reel indtægt. For det var første gang jeg stiftede bekendtskab med f.eks banner-annoncering på min blog. Og det ledte mig også på vej til at underskrive en kontrakt med Bloggers Delight. Et firma, som jeg ellers før havde døbt ‘Fuckers Delight’ fordi jeg mente at de stod for alt det jeg selv hadede ved at læse blogs: reklamer, blinkende bannere og fælles topbarer og kedelige, ens og sponsorerede modeblogs og så videre. Men det jeg indså var, at de var og ER, det eneste alternativ. Der findes, i min optik, simpelthen ikke andre, der kan tilbyde de ting som de gør. Her er mange nok uenige med mig – men for mig (som var ved at underskrive en kontrakt hos et andet, lignende fællesskab) så var det en rigtig god beslutning.

Jeg får rigtig meget hjælp til det tekniske, jeg har nogen der sidder og skaffer mig sponsoreret indhold, der passer til min blog – og vigtigst for mig – jeg får banner annoncer på min blog, som er det jeg udelukkende stræber efter. For når man som os, ikke tjener skide meget, så er det fedt at have en ekstra indtægt ved siden af sit arbejde.

Der er flere læsere der har kommenteret på, at hvis man læser med fra en pc, så skal man klikke ind på selve indlægget for at læse videre. Det er ikke en ting Bloggers Delight har bestemt. Det er udelukkende min egen beslutning. Et eksempel kan være, at jeg har 160.000 sidevisninger om måneden. Og som regel får man mellem 10-20 kr pr. 1000 sidevisninger. Så det kan mærkes, at jeg får jer til at klikke en ekstra gang. Jeg ved det godt. Lorte-blogger! Men jeg synes det er rart at fortælle jer, hvordan disse ting hænger sammen. Og at det ekstra klik I er tvunget til at lave, er med til at gøre så min indtægt stiger.

Giver det mening?

Vigtigst af alt, så var det prikken over i’et, at jeg ikke længere skulle forhandle priser selv. Opsøge annoncører, sponsorater, have den ene mailkorrespondance efter den anden – med folk der ikke gider betale mere end 350 kr for at få mig til at generere alle jer over på deres skide websider og lokke jer til at købe deres gejl. I det mindste får jeg nu en fair betaling for sponsorerede indlæg, og jeg har endda lov til at sige ja eller nej til dem. Så alt hvad der lægges ud på min side, er altså opgaver jeg selv har takket ja tak til gennem Bloggers Delight. Og jeg bliver betalt for det. Hvilket betyder, når der ikke er sponsoreret indhold herinde, så kan jeg bruge al min energi på at gøre det jeg er bedst til. Nemlig at skrive om Bøffen og vores liv.

Det er så udskældt at have reklamer, spons og generelt modtage ting når man er blogger. Sandheden er bare, at langt de færreste ville takke nej, hvis de fik muligheden for at tjene penge på deres hobby. Og jeg mangler stadig at møde en blogger, der udelukkende blogger for at få ting, eller for at blive rig. Man bliver ikke rig af det. Og man får ikke alt man peger på.

Man kan tjene godt, og man kan også få ting. F.eks var jeg så heldig at få en paella pande en dag. Og jeg har også prøvet at få en måneds forbrug af toiletpapir. Og min seneste paycheck for annoncer var på 249 kr. Så alt er ikke sus og dus. Men næste måned får jeg måske 3.000 kr for annoncer, en lækker håndcreme eller en dejlig gave til Alfred. Og ved I hvad? Det under jeg dælme også mig selv. For jeg kender journalister, der tjener 20.000 mere om måneden og skriver kvart så meget som mig. Så deeeeeeeet! Det er især dejligt, at kunne fortælle sin bankrådgiver, at man faktisk kan tjene penge ved siden af sit arbejde!

Egentlig ville jeg blot lukke jer lidt ind – så I kender til mine tanker omkring bloggen. Uanset hvad, så træffer jeg jo blot de valg der passer til mig. Jeg synes bare det er rart at åbne lidt op for kulissen. For helvede – det er jo jer, der får forretningen til at løbe rundt. Og jeg elsker jer fandme for det. Virkelig! Det den her blog giver mig – personligt og professionelt, ikke? Det er uvurderligt.

Så tak fordi I giver mig muligheden for det 🙂
20140805-154139-56499929.jpg

41 kommentarer

 • Isa

  Sødeste Lortemor, jeg forstår udemærket at ekstra klik betyder ekstra penge og det er også helt fint…det hvor det er irriterende det når man gerne vil læse din blog steder hvor signalet er LORT…jeg bruger Bloglovin app’en til at læse alle mine blogs, og der skal man også trykke læse mere / view original post…og det kan ikke loades når signalet er dårlig, men hvis jeg læser det i appen så er der ingen problemer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har irriteret mig lidt over at man skal klikke sig ind fra bloglovin for at læse hele indlægget fordi jeg troede det var en fejl. Det har nogle gange gjort at jeg ikke har læst det hele (længe leve dovenskab). MEN fra nu af klikker jeg ind på alle indlæg, eger du har skrevet det her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kir

  …..Sååååh, hvis du får en 10’er hver gang jeg klikker, kunne vi så lave en aftale om, at jeg tager fri imorgen og bruger hele dagen på at klikke på din blog, og så sender du mig 3 kr. pr. klik? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har hele tiden synes at det er fuldt forståeligt at bloggere gerne vil tjene en lille skilling på det de alligevel godt kan lide at lave og som de ofte knokler røven ud af bukserne for (helt ærligt – bare 1 indlæg om dagen er sgu da et stort arbejde!). Men det er faktsik meget rart at få lidt indblik i hvordan det hænger sammen, så de forskellige ting (fx hvorfor nogle blogs kræver ekstra klik og andre ikke) giver mere mening. Tak for det 🙂 Og som der står ovenfor vil jeg da også hellere end gerne lave det ekstra klik nu jeg ved hvad det betyder for bloggeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hue

  Det der “læs mere” gjorde, at jeg var sekunder fra at slette lortemor.dk som bogmærke (overdrivelse fremmer forståelsen – det ku’ jeg aldrig finde på, selvom jeg langt fra er “målgruppen” for din blog), men sørme om der skal klikkes “læs mere” fra nu af – selvfølgelig skal du tjene penge på bloggen! Vi får gode indlæg, du får credit for det, du laver, what’s not to like? 🙂 Tak for at give os (mig) et indblik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for din ærlighed.
  Det er rart at i deler lidt ud, det er jo så fedt at kunne tjene penge på sin hobby, og tilmed samtidig med at du levere spændende og ærlig læsning til os læsere.
  Jeg har selv blogget i noget nær 8 år. Til start var det mere en online dagbog, men tog mere og mere form af blog-materiale.
  Det er sjovt som det hele har udviklet sig over årene. Da jeg startede var det et fåtal der tjente på det, og fik omtale. Ærlig jeg drømte da også om at være en af dem (ok drømmer måske fortsat) hihi.

  Ha en dejlig dag, og tak for altid ærlig blogindlæg

  Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg er fan af dette indlæg – spændende at få et lille indblik i, hvad der sker bag bloggen. Og det gør på ingenmåde bloggen utroværdig e.l. – om muligt gør det den mere troværdig!

  Du må lægge billeder op, når du får taget paella-panden i brug, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Turid

  Jeg er faktisk virkelig glad for at du skriver det her indlæg – jeg synes det er rart at komme ‘bag kulisserne’ så man er med på bloggerens tanker omkring alt det her med indtjening 🙂 Det virker på en måde mere reelt overfor læseren synes jeg. Jeg har alle dage synes, at det er godt for bloggere at have mulighed for at tjene penge på det de laver, for jeg forstår hvor meget arbejde, der ligger bag det. Men samtidig sukker jeg også lidt, når de samme sponsorerede indlæg og produkter dukker op hos flere bloggere, så min bloglovin feed udelukkende handler om Miss Glossy konkurrencer og Samsung Alpha telefoner (for tiden i hvert fald) – men så er jeg også med på vilkårene om, at man som læser er priviligeret til at kunne vælge den slags indlæg fra 🙂

  Især er jeg dog glad for at du forklarer ‘læs mere’-funktionen – så vil jeg fremover ikke lade mig irritere over den, men blot glæde mig over at den kan bidrage til at du tjener lidt mere – for det er dig velundt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Megafedt at få lidt mere indsigt i, hvordan det virker! Og jeg forstår godt, at man som blogger vælger at takke ja til noget af det mere kommercielle. Ja, jeg synes også, at popupreklamer er møgirriterende, men så tager det altså ikke længere tid at klikke dem væk. Og alternativet er jo, at vi som læsere skulle erstatte indtægtsmuligheden ved at betale for at læse med – og det gider vi jo lige som ikke… Så jeg synes egentlig, at det er et helt rimeligt kompromis – så længe de sponsorerede indlæg stadig afspejler bloggeren (og det gør de hos dig, MM, Rockpaperdresses og sådan nogle – hos andre knap så meget…).

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil personligt klikke tusinde gange mere nu!
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint indlæg! Lille-lort <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Hvor er det dejligt befriende at du taler så åbent og ærligt om det. Som læser kan man godt blive forvirret og irriteret over diverse blogflytninger, reklamer, læs mere-knapper osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Rigtig dejligt indlæg du kommer med der! Jeg er sådan-ok-teknisk så jeg havde godt gættet, at det med, at man nu skulle klikke på indlægget var for, at du kunne få flere sidevisninger, men derfor er det stadig dejligt, at du som blogger kommer med en åben og ærlig forklaring på hvorfor du driver stedet som du gør, – det kan jeg godt li’! Og jeg kan sagtens leve med de røvirriterende bannerreklamer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej håber at det er ok men må jeg spørger om hvordan har du det med når folk skriver grim til dig få du mangler af dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Jeg får ikke mange, men de er der! Jeg sletter dem for det meste, og så blokerer jeg deres URL – så det er bare sådan jeg håndterer den slags mennesker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Så skulle journalisterne lige have en fur over nakken. At de skriver mindre end dig og får 20.000 kr om måneden for det, er vel ikke kun dét, det skal vurderes på? Der er nok også et kvalitetsspørgsmål i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Så fik bloggeren da lige også en? Så er vi vist lige gode om det. Det er jo ikke for at kritisere, bor jo sammen med én, så den sammenligning lå jo lige til højrebenet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Under dig de penge du kan tjene på den blog her da jeg SÅ meget nyder at læse den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Olsen

  Du er bare den skønneste og ærligste blogger, jeg elsker det!

  Jeg synes det er fuldt ud fair at du tjener lidt på at have din blog og jeg trykker gerne en ekstra gang for at støtte dig og din lille familie :*

  Jeg er så glad for at du fortæller lidt om hvad der foregår bag kulissen, det giver et dejligt indblik i hvad årsagen er til art du gør som du gør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Hvad når man læser med fra mobil, tæller det på samme måde? Og får du mere ud af der hvis vi så allesammen trykker opdater 100.00000000 gange når vi er inde på din side? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Din ærlighed er forfriskende – og det samme er din måde at skrive på! Jeg læser meget få blogs, fordi det hurtigt bliver lidt navlepillende skriblerier, der kommer fra folk. Når så halvdelen af deres indlæg er sponsorerede, bliver man hurtigt lidt træt.
  Og det bringer mig netop til min pointe: balance! For selvfølgelig er det retfærdigt, at du tjener noget, når du lægger en masse arbejde i din blog. Mit problem er, når jeg har svært ved at koncentrere mig om den skrevne tekst, fordi der er blinkende reklamer over, under og ved siden af den – så bliver jeg lidt irriteret til sidst (specielt, når jeg skal holde tungen lige i munden, for ikke at trykke på dem ved en fejl hele tiden). Og så er der noget ærgerligt ved, når bloggere mister deres troværdighed, fordi der er så mange direkte og indirekte sponsorerede indlæg i deres newsfeed, at man (jeg) aldrig helt kan gennemskue, om de mener det, de skriver, eller de bare er købt af firmaet (om det er med penge eller ting, kommer ud på ét for mig). Det er som om, det der “indlægget er sponsoreret” ikke altid bliver brugt ordentligt af nogle..
  Så tak, for at reklamerne og de sponsorerede indlæg er holdt smagfulde og trods alt begrænsede her på lortemor.dk 😀 Du virker altid som om, at du skriver fordi, du kan lide det, og at alt det andet så er kirsebærret på toppen 😉 Derfor kommer jeg tilbage gang efter gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt dig længe. Har ikke selv børn, men synes din måde at komme ud med dine tanker på, er helt unik! Synes du er sej og ærlig 🙂
  Du har i hvert fald fået mig til at starte min blog op i dag, dog med fitness og sundhed i stedet for, kig endelig forbi, hvis du har lyst 🙂
  http://itpaysoff.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kan godt lide din friske og ærlige stil.
  Jeg har ikke noget imod at skulle klikke 2 gange.
  Det er herligt at du ikke kalder dit barn et eller andet fjollet, som visse andre bloggere gør.
  Det er befriende at der er plads til brok over hverdagen.

  Held og lykke med at finde en god andelslejlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg følger din blog fra telefonen. Tænker så nu om du også får betaling for det? 🙂 for er det ikke tilfældet. Så må jeg ændre taktik, for betaling skal du ha for at skrive hvad du gør! Jeg nyder ar følge med. Bliv endelig ved med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg! Er selv nystartet blogger fra juni 14, og har for et måneds tid fået tilbudt mit første betalte samarbejde! Og jeg var sgu’ også bange for, at mine læsere ville klikke væk fordi det føltes som “ikke mig” og noget jeg blev tvunget til! Og måske er det ikke lige 100% det emne man selv ville skrive om, men så længe man kan stå inde for produktet og ikke lyver i sin bedømmelse eller beskrivelse, er det jo røv-fedt at få løn for sin hobby! Kunne jeg være fuldtidsblogger og leve af det havde jeg fandme gjort det, og det tror jeg da de fleste bloggere drømmer om!
  Så jeg læser med og klikker gerne en ekstra gang, kan det give Alfred en ny hue eller et par sko:-)
  Tjek meget gerne min blog http://www.vitterligtv.dk, hvis du lyster – and keep up the good work!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes, det er SÅ i orden, at man tjener penge på det arbejde, man laver. Det har jeg synes fra starten. Og det der med, at bloggere altid skal undskylde affiliate links, spons osv. det er slet ikke nødvendigt i min verden.
  Hvis mine yndlingsbloggere får noget ud af det, de laver – udover forhåbentligt glæden ved det – så er der jo også en god chance for, I bliver ved. Så tjen gerne penge og gør det med god samvittighed!!
  Nu vil jeg klikke ud, og så klikke ind igen. Så er du nærmere de 1000 klik for denne gang 😉

  Kh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathali

  Jeg har slettet en del andre bloggeren gennem de seneste måneder… Det interesserer mig ikke at læse et indlæg om måneden der faktisk handler om noget spændende – og så ellers blive spammet med reklamer for børnetøj, møbler og andet jeg ikke har brug for. Din blogg er meget mere fokuseret på “What its all about” og det er derfor jeg stadig følger dig 🙂 Er godt klar over at det er nødvendig business for nogle, men så vil jeg også bare benytte mig af min frie vilje til at sige nej tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fint, ærligt, oplysende og SÅ i orden indlæg! Ikke mindst fordi jeg er så røv-pikke-træt af alt det hemmelighedskræmmeri omkring, hvad bloggere tjener. Jeg forstår ikke, hvorfor ingen ønsker at sætte tal på? Er det misundelse og konkurrence internt i bloggerkredse, der gør det? De fleste andre lønninger kan man sgu da slå op. Selv statsministerens. Så why the fuzz? Derfor af hjertet tak for ærligheden. Også uden at du går i detaljer, for det er virkelig ikke det, jeg efterlyser. Jeg synes bare, at du ved at fortælle om et par af tallene også understreger, at I ikke bliver forgyldte af at skrive et sponsoreret indlæg. På en måde viser det, at du/I trods alt primært blogger af interesse og begejstring. Men selvfølgelig er jeg totalt for, at du/I tjener på jeres hobby – som vel ofte tidsmæssigt svarer til en deltidsstilling anyways.
  Når det er sagt, så bruger jeg lige pladsen her på også at kaste op over alle de sponsorerede indlæg, som jeg ser rundt omkring (hos andre. Synes faktisk ikke, du er slem overhovedet, og jeg kan i den grad stadig ‘mærke’ dig). Men hold nu kaje, hvor er der nogle i BD-fællesskabet, der har solgt ud af troværdighed, når ni ud af ti indlæg er med betalte links eller produktomtaler. Så please, bare bliv ved med at gøre det, du gør. Det er så fint og godt og ærligt! Også de betalte indlæg. Halleluja og tak herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg synes det er helt i orden at du tjener penge på din seje blog 🙂 og skønt med en blogger som indvier os lidt i den økonomiske del af blogging, det fylder så meget og alligevel er det så hemmeligt. Sådan føles det i hvert fald. Så tak for lidt indsigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mega fedt indlæg! Respekt for at du åbner op og fortæller lidt om hvordan det foregår bag kulisserne. Jeg har selv tit funderet over hvordan disse “gaver” tit kommer til fordøren ved forskellige bloggere, og hvordan det foregår rent teknisk. Spændende læsning 🙂 tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at få et indblik bag kulisserne. Jeg havde ikke lige luret det med sidevisninger/læs mere og var ikke helt fan af det, men det er jeg nu! 🙂

  Jeg synes ikke, jeg er generet af annoncer på din blog. Der hvor det ind i mellem kan skære lidt i øjnene er, når en blogger skriver et pænt (sponsoreret) indlæg om noget, som man – når man følger med – godt ved ikke rager dem en hat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Måske mig der ikke har “hørt ordenligt efter”, men du får vel også penge når vi læser med via BlogLovin, ikk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et godt indlæg, der giver lidt indblik i den verden jeg selv drømmer om. Har tilmeldt mig hos PartnerAds, men har endnu ikke linket til nogle produkter. Det føles forkert og forceret, synes jeg. Falsk reklame for nogle varer, jeg ikke har købt på de hjemmesider… Du gør det godt,mig det fortjener du også at blive belønnet for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu da rart at høre lidt om hvordan det hænger sammen og baggrunden for dit valg. Min blog er jo banner-reklameløs, så hele den del af det kender jeg intet til… Mest fordi jeg ikke har haft tid til at sætte mig ind i det – og så er det nemmere at lade være. Indtil videre i hvert fald. For mig er bloggen et hobby-projekt, laaangt fra det jeg laver til daglig, aktiv til tider og ganske forsømt til andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Haha, var det dit blognavn, der indbragte dig så fancy en sponsorgave som et års forbrug af toiletpapir? Og kan vi forvente sådan et af de der “tak til firmaet for gaven, her ser I den i brug”-indlæg, man ser rundt omkring? Det vil jeg i så fald glæde mig til. Spøg til side. Jeg klikker gerne en ekstra gang for at det kan indbringe dig en skilling for det, jeg tænker må være et stort arbejde med at passe en blog. Du skriver godt og det får mig til at vende tilbage og gide læse alt, hvad du skriver. Også de sponsorerede indlæg, som jeg nu ikke synes fylder så meget her, som de gør på andre blogs. Jeg må indrømme, at nogle af de blogs, hvor alt pludselig er sponsorerede indlæg, aff.links, “ønskesedler” efterfulgt af “takkekort” til de firmaer, som skyndte sig at sende det ønskede produkt osv, mister jeg hurtigt interessen for. Som du selv er inde på, er der ofte mere “krudt” i de personlige indlæg. Og som studerende småbørnsmor anser jeg næsten reklamer for en hån. Comong, jeg får jo ALDRIG råd til lortet. Anyways. Din blog afspejler fint, at du netop også har/tager dig tid til indlæg om alt muligt andet, og hurra for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg synes sgu, at det er fint, at du får en lille skilling for det. Det er jo en slags underholdning, du leverer til os. Jeg går jo heller ikke ned i kiosken og nægter at betale for mit blad, og mener at journalister osv. skulle gøre deres arbejde gratis for at jeg kan hygge mig med deres artikler. Og du leverer jo super godt, tankevækkende og sjovt indhold til os så godt som hver dag – det under jeg dig sgu fint en slat penge for. Og nu har jeg da endnu mere lyst til at klikke rundt på din blog, for at støtte dig lidt ekstra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så længe folk er ærlige om det syntes jeg det er helt fint! Men rigtigt dejligt at høre lidt om hvordan det fungerer for der er mange der intet fortæller om det..

  Og ja alle ville da gerne tjene lidt ekstra og have lidt fryns 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Olsen

  Hej igen lortemor 😉

  Kunne du ikke ved lejlighed undersøge om du får sidehenvisninger når man læser med på appen? Og hvis man har trykket på læs mere… Om du så får sidevisninger hvis jeg hopper videre til et tidligere indlæg?for hvis det ikke er tilfældet, så dropper jeg gerne appen og går tilbage til den oldschool version med et bogmærke i min browser 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde lortemor. Fedt indlæg! Jeg er selv begyndt at blogge, se mammasin.bloggersdelight. Jeg synes det er skide sjovt, men det er en helt nye og meget teknisk verden at hitte ud af. Så tak for mere info 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Putte, proppe, ase og mase! Om fiaskoer, succesoplevelser og trælegetøj!