... Og vinderen er!

Weekend-elsker!

Nøj! En dejlig, dejlig weekend!

Jeg har haft besøg af min mor hele weekenden, så der har været dobbelt op på både arme og på tålmodighed. Alfred er en rigtig skid for tiden. Sur, tvær og sover dårligt. Alt sammen noget der har strakt sig over en tre-fire uger i træk.

Jeg tror det er tænder – han har haft on and off feber/hedeture længe nu – og så tror jeg – ganske enkelt – at han har fået nok af, ikke at kunne tale. Det må være så skide irriterende, at hans forældre ikke fatter en skid. Hvorfor gør vi ikke bare som han siger?

Vi har trodset regnen alle dage. Og det siger ikke så lidt – det har fandme pisset ned i en uge nu – non stop. Men hvis der er noget børn er ligeglade med, så er det vejret. Der findes ikke dårligt vejr. Kun dårlig påklædning og dovne forældre!

Jeg ville vise min mor hvor vi skal bo, så vi travede til Sydhavnen og kiggede forbi Karens Minde – et kulturhus og et område med heste, kaniner og høns – og Alfred kom rigtig tæt på de store heste-basser og var, i det hele taget meget betaget af området. Heldigvis. For det ligger nemlig 300 meter fra vores kommende hjem. Jeg spår maaaaaange timers underholdning derovre i fremtiden!

På vej hjem gik vi forbi vores kommende hytte, hvor vi tilfældigvis stødte ind i sælgeren! Så vi fik lige lov at komme indenfor og se det igen. Kæft jeg glæder mig! Altså! Vores egen lejlighed! Yay!

Og jeg blev så glad, så glad, da jeg opdagede, at Sydhavnen både har Super Brugsen, Irma, posthus og et apotek. Så kan alt andet sgu være lige meget. Især når man har heste og kaniner i baghaven!

Så må det bare godt blive december!

20141019-162314-58994896.jpg

20141019-162314-58994684.jpg

20141019-162315-58995258.jpg

20141019-162315-58995603.jpg

20141019-162316-58996021.jpg

9 kommentarer

 • Hurra for heste og kaniner i baggrunden. Anton vil godt komme og klappe sammen med jer! (man kan godt drikke kaffe imens!?!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Åh hvor dejligt, jeg er så glad på jeres vegne! Held og lykke med flytningen og det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bliver det dejligt for jer. Det lyder virkelig som et perfekt spot for en børnefamilie.

  Og hvor han dog lækker altså, den søde Alfred. Totalt godt hår! (mine børn har intet, så misunder lige på afstand :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ih hvor flytter I tæt på mig så! Går altid ned og kigger på heste når Noah sover lur i barnevognen (havde selv pony dernede i mine teenageår)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, Sydhavnen! Dér boede vi også indtil Cille var 18 mdr. Eller rettere – Sluseholmen. Vi brugte biblioteket på Karens Minde rigtig meget – og rækken af butikker på Sydhavnsgade fungerer faktisk ganske udmærket til det daglige 🙂 Tillykke med det nye hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] eksempel “Kæft jeg glæder mig! Altså! Vores egen lejlighed! Yay!” Siden kan i finde her. Endvidere forsøger hun at stave som man taler, eksempelvis “Ornli'” og hun skriver […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] eksempel “Kæft jeg glæder mig! Altså! Vores egen lejlighed! Yay!” Siden kan i finde her. Endvidere forsøger hun at stave som man taler, eksempelvis “Ornli'” og hun skriver […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] For eksempel “Kæft jeg glæder mig! Altså! Vores egen lejlighed! Yay!”(indlægget er fundet her). Endvidere forsøger hun at stave som man taler, for eksempel ordet ‘ordentlig’ som […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... Og vinderen er!