SONY XPERIA Z3 COMPACT

Bloggen som ventil.

Jeg er faktisk i tvivl om jeg skal skrive om det her på bloggen. For første gang ved jeg ikke, om det er for privat.

Men det er min ventil.. Og I en sparringspartner. Og det er noget som går mig på, gør ondt og noget som gør mig rigtig, rigtig ked af det.

Vi er kommet til at sige ja til en plads i en institution. Og nu har vi fortrudt. Det hele skete bare så hurtigt. Havde godt set, at der var kommet en mail i min eboks, men da jeg fik den åbnet var det allerede en dag for sent. Det var et tilbud om en plads på en af vores prioriteter. Så jeg skyndte mig bare at sige ja.

Det betød, at Alfred skulle skifte vuggestue allerede i næste uge. Og det tog røven på mig. Både mentalt og fysisk. For jeg fik det dårligt med det samme. Det gik alt, alt for stærkt.

Jeg var glad nok til at starte med. Tænk at vi var så heldige! Men pludselig fandt jeg ud af, at mange havde dårlige erfaringer med stedet og at ingen riiiiigtigt kunne anbefale den. Flere kunne berette om uheldige episoder og ingen havde rigtigt noget pænt at sige.

Mavefornemmelsen var ikke god. Den ER ikke god.

Tanken om at han skal flytte er ubærlig nok i forvejen, og dårlige anmeldelser fra andre forældre gør det ikke nemmere. Jeg ringede derfor til pladsanvisningen i morges, og fik en meget emsig mand i røret. Ingen forståelse og faktisk var han så kold og sagde, at vi bare skulle lære at klippe navlestrengen til vores nuværende institution og være glade for den plads vi havde sagt ja til.

Jeg er mester i forhastede beslutninger. Men denne gang kan jeg mærke at det er helt, helt forkert. Så i morgen får Svenne lov til at ringe derhen og høre hvad vores situation er. Vi har jo, ved at takke ja, mistet vores plads i den gamle.

Jeg er rigtig ked af det. For ved ikke hvordan reglerne er. Kan man fortryde? Og hvordan står vi så?

Jeg ved at der er pladser ledige i Alfreds nuværende, så håber at vi ikke bliver smidt på porten. Mon nogen derude har stået i samme eller lignende situation? Jeg kan ikke finde ro, for det hele er bare så forkert.

Vi har været dumme og sige ja til noget som bare ikke er det rigtige for os. Han skal ikke være et sted som føles forkert. Jeg ved at det er forkert til ham. Og Alfred skal fandeme ikke starte et sted, hvis det føles forkert.

Vel?

20141125-195433-71673843.jpg

51 kommentarer

 • Melissa

  Kære lortemor …
  Har i besøgt stedet? Hvis der slet ikk er nogen mulighed for noget andet, så tag ned og besøg stedet og mærk efter igen, det kan nogengange faktisk godt være et helt godt sted på trods af al eller ingen snak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvis du har det skidt med det, så skal du ikke sende ham afsted – det er vigtigt at holde fast i sin mave fornemmelse.

  At aflevere sit barn er sted, hvor de skal tilbringe så mange timer.. Så er det vigtigt for forældrene at de gør det med ro i sindet.
  Du skal ikke gøre det, hvis du ikke ar lyst – det er jo trods alt dit barn og det dyrebareste i end liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Håber da bestemt ikke i kunne finde på at sende ham afsted!!! Ville hellere cykle 20 km hver vej, end bare sige ja til det nemmeste…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønt med fordømmende kommentarer og at du lige får pudset din egen glorie lidt. Hun skriver jo netop at de IKKE vil sende ham afsted når mavefornemmelsen ikke er i orden. Øv for kommentarer der dømmer når der i stedet er brug for bekræftende ord (specielt når i nu endda mener det samme!!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lulululu

   Godt sagt.
   Kommentaren giver intet til lortemor udover dårlig samvittighed hvis hun af en eller anden grund ikke kan gøre andet, end at sende Alfred afsted i denne vuggestue.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hold da op en træls kommentar – hvis du læser hendes indlæg, så står der at hun IKKE har lyst til at sende Alfred afsted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg vil bare sige at jeg bestemt ikke tolker din kommentar negativt, Maja. Derimod forstår jeg din kommentar som en bekræftelse i det lortemor selv skriver, og at du tilkendegiver din enighed i at valget er forkert.
   Jesus christ, jeg er så træt af kommentarfelter hvor en masse trunter partout skal tillægge kommentarer mest mulig negativ værdi fremfor at overveje om det måske bare skal forstås på en positiv eller bare neutral måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi forstår tydeligvis kommentaren helt forskelligt, og det er også i orden. Ord kan ofte blive anderledes når de skrives ned og ikke leveres direkte til modtageren – det er ulempen ved kommentarer på skrift og grunden til, at det ofte forstås vidt forskelligt. Men jeg synes du støtter op om den negative ladning ved at kalde andre kvinder for “trunter” og det er en lidt træls tone at anlægge…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Lyt uden skyggen af tvivl til din mavefornemmelse!
  Jeg har været der. Min datter fik plads i en børnehave, og jeg deltog jo selvfølgelig i indkøringen – på 2. dagen kunne jeg mærke helt ind til benet at det var et helt forkert sted for min datter. Det var der alle mulige forskellige årsager til, men jeg tog konsekvensen og takkede nej til pladsen (med en kæmpesur pladsanvisning på nakken). Vi var uden børnehaveplads i 2 måneder indtil vi fik tilbudt en ny. Det skabte klart et logistisk kaos og en masse problemer, men det var det hele værd. Min datter startede nemlig et skønt sted hvor jeg hver dag kan aflevere hende med en god og tryg fornemmelse i maven – og den er sgu vigtig! Det er jo vores aller fornemste opgave at sørge for gode rammer for vores børn når nu vi efterlader dem i andres varetægt i mange timer om dagen. Så Lortemor, tag kampen mod pladsanvisningen op (mon det egentlig er et ansættelseskrav at man skal være usamarbejdsvillig og tvær i kanten det sted). Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Det var dog en kedelig generalisering af ansatte på pladsanvisninger :-(, har selv arbejdet der i over 10 år og tro mig, vi er ikke interesserede i at gøre livet surt for nogen! Står på hovedet for at hjælpe, og har 95% af tiden rigtig glade og tilfredse borgere :-). Men vil klart anbefale alle at besøge institutionerne inden man siger ja eller nej. Der er heldigvis noget for enhver smag :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Tarvelig og urimelig generalisering af pladsanvisere. Har selv arbejdet der i over 10 år og vi står på hovedet for at hjælpe. Men som andre skriver, skynd dig at besøg dem og dan dig dit eget indtryk, der er heldigvis noget for enhver smag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • R

   Hej Pia,
   Min mening var bestemt ikke at generalisere, beklager hvis det fremstår sådan! Mine oplevelser med pladsanvisningen lader desværre bare meget tilbage at ønske – jeg er vitterligt ikke én gang blevet talt venligt til eller fået den fornødne vejledning. Mange i min omgangskreds har haft samme oplevelse, hvorfor jeg skriver som jeg gør. Selvfølgelig findes der kompetente og dygtige medarbejdere i jeres regi også – beklager at jeg urigtigt ramte dig på fagligheden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nej! Det skal han ikke! Vi fik gjort det samme i sin tid med dagpleje og det føltes bare helt forkert. Da vi kom 1. dag og skulle køre ham ind, væltede alt det op som jeg havde forsøgt at undertrykke.. Jeg var så ked af det og ringede promte til dagplejekontoret. Dét føltes tilgengæld rigtig godt og det har været den rette beslutning, at han ikke skulle gå hos den dagplejer vi først fik tilbudt. Han er det helt rigtige sted nu. I skal endelig være tro mod jer selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noomi Ring

  Nej for pokker. Mavefornemmelsen skal altid være rigtig! Hold fast overfor pladsanvisningen. I skal nok finde den rigtige institution i SV for jer. Har I været på besøg nogen steder, det kunne måske hjælpe det på vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Olsen

  Kære lortemor

  Jeg kan ikke fortælle dig hvad der kan lade sig gøre, men jeg kan fortælle dig at du ikke skal gøre noget der føles så forkert!

  Mens svenne ringer til pladsanvisningen så tager du en snak med lederen eller en pædagog det hvor Alfred er nu og fortæl om situationen! Hvis de har ledige pladser er jeg sikker på de gerne vil hjælpe jer og beholde jer! Det er dyrt for dem at have ledige pladser, så det er de helt sikkert ikke interesseret i!

  Håber du kan få ro i maven i morgen 🙂

  Stort kram til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han skal absolut ikke starte et sted i har det træls med. Kemi og forældres tryghed er så vigtigt! Havde det været her i provinsen havde der ingen ko på isen været for en flytning, men det er nok sværere i staden, ja… Jeg skriver ikke på bloggen om børnehave og dagpleje, da jeg ved de læser med. Og så arbejder jeg selv i samme foretagende 😉 Men i dit tilfælde kan ingen vist føle sig ramt. Håber i finder en løsning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvis det føles forkert, skal han IKKE gå der… BASTA!
  Vi har selv stået i den situation at vi skulle flytte vores børn og det i sig selv gør ondt. Vi havde også sagt ja til en plads og da vi var og besøge stedet en uge før børnene skulle starte, fik vi et vildt dårligt indtryk… Jeg kunne IKKE aflevere mine børn der, så ringede også til pladsanvisningen og sagde jeg havde fortrudt og heldigvis var der plads et andet sted i nærheden. Den bedste beslutning ever.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er Alfreds mor og ved hvad der er bedst for ham. Følg den fornemmelse.
  Men når det er sagt ville jeg nok også tage forbi og tage en snak med dem og se om det du har fået fortalt holder stik og om din mavefornemmelse holder stik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Lauge

  Åhhh lortemor!! (Det lyder så brutalt i denne forbindelse…..)
  En klog dame sagde til mig at vores fornemmeste opgave som mor er at lytte til vores mavefornemmelse.. Og den siger nej! NEJ!
  Men, har du mon været dernede?

  Faktisk står vi selv og overvejer at rykke vores tvillinger til en mindre institution, så jeg ved hvor svært det er at navigere i stærke følelser, mavefornemmelser og rend mig i røven! Nogen gange ville en fucking facitliste eddermanme hjælpe!
  Det kommer bag på mig hvor svært det egentlig er at træffe beslutninger på mine børns vegne!
  Men hvorfor ville i flytte ham i første omgang?
  Mors mave bestemmer og er den rigtigste fornemmelse vi kan spore efter et facit❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Hvis det er Scandia, så besøg dem. Har både hørt godt og skidt. Det er en ret ny inst. Så de dårlige historier kan snildt være fra opstarten, med pædagoger der ikke kendte hinanden og nye rutiner der skulle indlæres. Har også læst rigtig gode historier…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er meget i tvivl om Hvorvidt jeg bør skrive dette til dig eller ej. Men har besluttet-i den bedste mening- at skrive det til dig.

  Jeg er uddannet pædagog, og havde min sidste (6 måneders laaange) praktik i en integreret inst. I sydhavn. Jeg ved jo ikke hvilken institution i er blevet tilbudt plads i. Men den institution jeg var i praktik i, er uden tvivl et sted jeg aldrig ville sende nogen af mine børn hen.. Det var et mareridt for både børn og voksne, og jeg har set uddannede pædagoger opføre sig overfor børn, så man skulle tro det var løgn.

  Da jeg selv blev tilbudt vuggestue plads til min datter, og var ude og kigge gik jeg fra besøget med den ondeste knude i maven, fordi det bare føltes helt forkert! Jeg takkede nej til pladsen på trods af vi ikke havde udsigter til andre pladser foreløbig.

  Jeg synes det er virkelig vigtigt at man følger sin mavefornenmelse, i sådan en situation. Min erfaring siger mig at den som regel har ret. Måske i i første omgang skulle besøge stedet og “mærke efter”.

  Uanset hvad så håber jeg i finder en løsning der kan give dig roen i maven tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Åh, nu bliver man jo bange. Vil da gerne vide hvor du var i praktik henne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  hvis der er plads hvor han går, bør det ikke være et problem.
  Er det pga afstand når I flytter han skal rykke?
  Lyt til maven – den har oftest ret.
  Kram og forståelse her fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Ja, vi får 12 km hver vej, og det er altså bare noget af en tidsrøver, med alle de kilometer og så er jeg ærgerlig over at være hjemme så sent, fordi turen derover og hjem er så lang! Så det er på en måde en investering i mere tid at flytte ham. Selvom det gør ondt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hvis det er Benediktegården du snakker om, kan jeg i hvertfald kun sige go for den. Vi er glade for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det eneste rigtige er en Steiner institution!!! Ingen og absolut ingen tvivl, det er det bedste og fineste man kan gøre for sit barn.
  Økologisk mad hver dag, de bedste muligheder for dit barn, de bedste pædagoger med en helt anden tilgang til pædagogikken, ingen uheldige situationer! Og, det er absolut ikke for sent, selvom jeres lille manden har gået i en almindelig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu er det jo ikke sikker, at en Steiner ins. er rigtig for alle 🙂 Det synes jeg er en lidt grov generalisering – der er ganske alm institutioner der fungerer rigtig rigtig godt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • R

   Sikke noget forsludret vrøvl:) Steiner temaet er jo ikke per definition det eneste rigtige for børn – overhovedet. Det kræver først og fremmest at man som forældre deler eller som minimum anerkender værdigrundlaget disse institutioner bygger på. Allerede her taber du nok en betragtelig del af din generalisering. Men ganske sikkert et rigtigt valg for nogen. Ikke det eneste rigtige valg for alle:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Kære R – Jeg undskylder for mit generaliserede-forsludret-vrøvl (men jeg er vist ikke helt alene om, at generalisere, kan jeg læse). Det var ihvertfald bestemt ikke meningen, at det skulle lyde sådan, for der er helt sikkert også velfungerende, sunde ikke-steiner kommunale institutioner til.
   Jeg syntes personligt det er vigtigt, at der i en pædagogik lægges vægt på børnenes konstante imitation af omgivelserne, og at pædagogerne bestræber sig på at være gode forbilleder – her er Steiners tanker netop om barnets udvikling og ikke det omgivende samfunds skiftende ideér om børns indlæring og opdragelse.
   Efter at have oplevet de kommunale institutioner og hvilke de påvirkninger de gør for et barn (og igen, bevares, for dem der syntes jeg er grov-generaliserende) holder jeg stadig ved, at Steiner institutioner, er det eneste rigtige. Steiner er ikke bare en indbildt idyl – som er dét størstedelen, der er uvidende om Steiner, mener det er, og der i blandt nok også dig.
   Dejligt vi kan vælge lige hvad vi har lyst til og hver især mener er godt for vores barn.
   Al positiv energi ud til hvad vi individer, hver især har som værdigrundlag og dermed mener, hvad der er bedst for vore børn – også selvom jeg “taber en betragtelig de”l 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du skal besøge institutionen før du siger nej! 🙂 Med alle de børn og forældre der med tiden flyver gennem vuggestuen, så er det ikke unormalt at der også er delte meninger. Arbejder selv i en vuggestue, og selv om der er stress til tider, og mange små hænder kontra store hænder, så er det et sted fuld af hjertevarme og oprigtig interesse og kærlighed til hvert enkelt barn. Med det sagt, så er der helt sikkert også forældre der har haft en anden oplevelse (ikke noget jeg endnu har oplevet dog) for vi er jo alle forskellige.
  Der har været en grund til, at du skrev Alfred op i første omgang til lige netop den institution 🙂 Så prøv for din egen og Alfreds skyld selv at danne dig et indtryk af stedet, inden du siger nej tak.
  Er mavefornemmelsen stadig lige ringe, så skal han SELVFØLGELIG ikke flyttes. Jeg havde selv 12 km hver vej på cykel med søn bagpå til vuggestuen dengang han var lille, men jeg nænnede ikke at flytte ham fordi jeg elskede den institution så meget. Og netop fordi jeg var så glad for det sted, så var det nok endnu sværere at skulle rykke ham, selvom det ville gøre alting meget nemmere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Er det Børneplaneten benedichtegården han har fået plads?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Hej Sine 🙂 – nej, det er det ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sine

   Okay cool. ved bare det ligger tæt på jeres nye bopæl – og der skal du IKKE sende din skønne dreng hen, hvis I får tilbudt plads der. Held og lykke med det!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lucie

   Må jeg spørge hvorfor, Sine? Overvejer dem, men er ret i tvivl nu…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte E

  Hvis det står helt galt til med pladsanvisningen, kan jeres søn evt. begynde hos en privat? Dyrere, I know, men stadig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du må ikke føle dig forkert, fordi du ønsker det bedste for dit barn.
  Jeg håber, at I finder en god løsning, som føles helt rigtigt i maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marion

  Min datter og svigersøn skulle flytte, barn meldt ud af børnehave og meldt ind i ny børnehave, da de fortrød flytningen kontaktede de straks pladsAnvisningen og drengen blev i sin børnehave helt uden problemer, så lortemor ro på, det skal nok gå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Som de andre skriver, skal I ikke placere ham i en institution, der ikke føles rigtig. Slet ikke.

  Min mor, som er garvet pædagog og nu leder i en institution, gav mig det gode råd, da vi var i tvivl om en dagplejer til vores datter, at man skal have en god fornemmelse for stedet, personalet osv. Forstået på den måde, at man kan spørge sig selv, om man selv ville tilbringe 8 timer dagligt det pågældende sted. Vil man ikke det, er sagen jo klar. Lyt til jeres fornemmelse – og snak med pladsanvisningen. Jeg har selv rigtig gode erfaringer med pladsanvisningen både i Københavns og Tårnby kommune. Måske du fik fat i den forkerte medarbejder på det forkerte tidspunkt?

  Jeg ønsker jer held og lykke med det hele – håber der kommer en fornuftig løsning på det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg ikke lige fået læst de øvrige kommentarer, men øv, hvor kan jeg godt genkende den følelse 🙁 Hvis der fortsat er plads i den nuværende kunne du måske få en af yndlingspædagogerne til at kontakte pladsanvisningen for dig? Det kan nogen gange betale sig at teame op med dem. Så kan dig og din kæreste få tjekket institutionerne i området ud og få ham skrevet op til den helt rigtige for jer. Det er måske ikke holdbart da der jo så for en periode bliver længere transporttid, men hvis det kan hjælpe på mavefornemmelsen? En anden ting er at besøge den “nye” og selv mærke efter. Nogen gange er anmeldelser noget spøjst noget og vi som forældre forskellige i forhold til, hvilke ønsker vi har for vores børn. Hvis anmeldelserne fx. primært går på at der ikke er nok økomad, men man ikke selv i hverdagen går op i det, er det vel ligegyldigt… Dumt eksempel, men håber du forstår pointen 🙂 Held og lykke med det hele uanset hvad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glem hvad andre siger og besøg stedet. Sig i ønsker at være der en hel formiddag. Så kan i bedre få fornemmelsen.

  Med min ældste fik vi hvad folk mente var verdens bedste dagplejemor. Hun viste sig at være dybt elendig, og tilmed blev Oliver syg af at gå hos hende (længere forklaring). Vi flyttede selvfølgelig dagpleje + meldte hende til kommunen.
  Da han kom i børnehave havde vi endnu engang kæmpet for at han kom ind på en med et godt ry. Alle sagde det var en god børnehave. Den var også elendig.

  Min yngste kom i en vuggestue/børnehave som bestemt ikke havde noget godt ry. Men efter et besøg synes vi de virkede ret søde og dygtige nok. Det er verdens bedste børnehave og vi ville aldrig flytte ham derfra.

  Så drop hvad andre mener. Og få jeres egen fornemmelse. Evt flere gange hvis dette hjælper. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det minder lidt om min egen dagplejetid, som min mor har fortalt mig om 🙂

   Jeg var blevet tildelt plads ved en, som min mor ikke havde hørt godt om, så hun var selvfølgelig nervøs for hvordan jeg ville have det der. Men de tanker blev gjort til skamme, da jeg knuselskede dagplejeren og absolut ikke vil hjem derfra 😛 Min mor har fortalt, at jeg endda ville overnatte der 😛

   Så det er virkelig forskellig fra dagplejer til dagplejer, men også fra barn til barn 🙂

   Jeg har selv afleveret og hentet et barn hos en privat dagplejer, hvor barnet så skiftede sted senere hen, og der var total forandring ved ham. Fra at være stille og mut, så blomstrede han og havde aldrig tid til at sige farvel, for han skulle ind og lege 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette_ak

  Selvfølgelig skal han ikk det! Mavefornemmelsen er SÅ vigtig.. Min dreng gik i starten et sted, jeg ikk var tryg ved og han græd hver dag i 2mdr. Jeg tænkte jo, det bar var mig der var pylret og sandsynligvis skyldtes han gråd også, at han ku mærke, jeg ikk brød mig om, at aflevere ham. Men det blev ikk bedre og til sidst flyttede vi ham. Det nye sted gik fuldstændig smertefrit med indkøring, og han elskede at være der.
  Jeg tror, at uanset hvor hårdt vi prøver at skjule det, fornemmer de vores følelser omkring stedet, og det påvirker, hvordan de har det der.. Så HÅBER i finder en løsning.. Er helt enig med dig i, han ikk skal starte der, hvis ikk du har det godt med det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er ikke et rart sted at stå, hvor du står. Men husk på, at når folk har en god oplevelse, så fortæller de det til færre, end hvis de har en træls oplevelse. Hvis nogle er blevet fornærmet, eller har overfortolket trælse situationer, så er der ikke langt til at skrive dårlige anmeldelser, og fortælle ens omgivelser om alt det dårlige.

  Jeg er fuldt tilfreds med min datters vuggestue. ( I aarhus) Men jeg kan mærke, at det er fordi hun er på en bestemt stue. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville have samme holdning på en anden stue. Men når det så er sagt, så aner jeg det jo ikke, for jeg har ikke givet det en chance. Jeg synes virkelig også, at man kan hænge sig i detaljer og små episoder, i stedet for at se på det store billede 🙂 Tag på besøg, tag din søn med og hvis stemningen bare er røv og nøgler, så forstår jeg godt din beslutning 🙂 Skriv endelig gerne, hvordan det ender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  hej Trine, nu ved jeg jo ikke hvor han har fået plads, så det er et skud i tågen, men hvis det er Saxoly – så har vi herfra kun fantastiske erfaringer. Skriv for mere info, hvis det skulle være der, selvom chancen selvfølgelig er rimelig minimal! Og tillykke med ny lejlighed – jeg drømmer selv om at rykke til Sydhavnen! Kh C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Mærk efter din mavefornwmmekse. Vi sagde ja tilægges en børnehave, som vi ikke var helt sikre på, men da vi havde sagt nej tre gange blev vi nødt til, at tage den. Og det fortrød vi. Heldigvis ku min søn starte i en privat børnehave allerede 14 dage efter, og det var det rigtige valg. Men pladsanvisningen kunne ikke hjælpe med en plads her og nu, men kunne skrive ham op til en børnehave, hvor ventelisten var forholdsvis kort. Min søn gik i en kommunal dagpleje inden, og da var ventelisten kort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Trine.
  Som så mange også har skrevet, så er mavefornemmelsen ikke en man skal kimse af. Besøg evt. stedet hvis I ikke allerede har gjort det, ind i mellem kan et face to face møde ændre lidt på tingene. Men selvfølgelig skal I ikke sende Alfred et sted hen I ikke har lyst til. De små poder sanser jo alt, også hvis mor og far er usikre på stedet.
  En kæmpe anbefaling herfra, er vuggestuen Sjællandshuse på Nathalie Zahles Vej. Det er godt nok ikke en integreret institution, men en helt fantastisk lille vuggestue med super engagerede og nærværende medarbejdere, og en tryg og rolig atmosfære. Min datter gik der i to år, og det var en sorgens dag den dag hun stoppede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg synes ikke du skal danne din vurdering af institutionen ud fra rygter om denne og andres meninger. Besøg stedet og snak med pædagogerne før du går i panik.
  Har selv mine børn i en institution med et dårligt ry. Det har vist sig, at disse rygter og baggrunden for ryet går år tilbage og det er helt igennem et rigtig godt sted med søde og dygtige pædagoger, og der er på ingen måde hold i rygterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina

  Hej Lortemor.

  Jeg har selv min datter gående på Benedictegården. Jeg kender flere af institutionerne herude, og flere af mine veninder har børn gående der på kryds og tværs. Jeg vil med glæde hjælpe dig med spørgsmål, eller hvis du har brug for at ligge en føler ud blandt de børn der faktisk går i vuggestuen.
  Du skriver bare.

  Knus Amina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lucie

   Kære Amina,

   Jeg står ved samme situation som Lortemor, bortset fra at jeg skal flytte min lille dreng til en børnehave i SV snart.
   Har besøgt Scandia og Benediktegården, og aner ikke hvad jeg skal vælge.
   Jeg vil helst besøg et sted eller to mere, men jeg ved ikke hvad jeg skal gå efter! Kender du nogle der er gode og som du kan anbefale?
   Jeg ved godt at dit kommentar her er et år gammel, men måske har du alligevel tid og lyst til at hjælpe mig.
   VH.
   Lulu

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Scandia er no go!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lucie

   Må jeg spørge hvorfor? Vi har besøgt dem, og jeg synes personligt at det så ud til at være for stor for mig. Men hvad får dig at sige at det er ligefrem No go?
   En anden sagde det samme om Benediktegården, som vi også besøgte, og selvom vi synes den så ok ud, omend ret slidt, så er jeg i tvivl nu.
   Du må gerne skrive til min email adresse hvis du ikke vil hænge nogen ud i kommentarfeltet 😉
   Og mange tak for dit svar i hver fald!
   VH.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SONY XPERIA Z3 COMPACT