Be good.

Hvor fanden er Bamse?? En sød gemmeleg.

Jeg indrømmer blankt, at jeg forleden undervurderede min snart 2-åriges intellekt.

Det er svært at følge med i udviklingen, synes jeg. Især når han pludselig kan bygge Brio-togbaner, sige op til flere forskellige bil-mærker samt nævne alle pædagogerne i vuggestuen. Og så samtidig stadig ikke kan finde ud af at drikke af et glas, uden at hælde alt indhold nedad sig selv.

Jeg fik forleden et nyt spil med hjem til test. Og jeg mærkede med det samme en vis skepsis. For når Bøffen ikke kan finde ud af at han I K K E må røre ved ovnen – og ikke engang erfaringen med at brænde sig hjælper – hvordan skulle han så kumme forstå et spil, hvor man skal finde en bestemt genstand, kun ved hjælp af lyd?

Vi pakkede Bamse ud og han fik lov at røre og lege med ham. Så fortalte vi ham, at Bamse ville gemme sig, og så skulle vi finde ham. Han var H E L T klar. Stod nærmest i start-position, klar til at finde ham.

Jeg vil her indskyde, at det er en god ide at være 2 voksne med første gang. Den ene gemmer Bamse, den anden hjælper ungen med princippet ‘hold dig for øjnene og tæl til 5’. Det er nemlig en lidt stor mundfuld for en knap 2 årig type, der ikke vil misse noget som helst.

Bamse er godt opdraget. For der går ca. 10 sekunder, fra man tænder, til han siger ‘Kan du fiiiiiinde mig’?

Og Alfred stod helt koncentreret og lyttede.

‘Juhuuuu’?

Alfred udbryder ‘oooooij’!

‘Jeg geeeeemmer mig’!

Som regel har Alfred fundet ham nu.

Så han skynder sig derhen, og bryder ud i latter og flyder næsten over af selvsikkerhed og selvfedme.

Kæft det er en fed leg.

Og en kæmpe lærestreg til mor, for at tvivle på hans niveau. Han fangede bare hele princippet med det samme.

Der følger i øvrigt forskellige kort med, som kan bruges til sværhedsgraden af spillet/legen. Vi valgte ikke at bruge dem endnu, da selve legen er udfordrende nok indtil videre. Men kortene er, kan jeg forestille mig, geniale til børn der er lidt ældre end Bøffen!

Jeg har fået lov at udlodde 5 x Find Bamse spil til 5 heldige læsere. Og det eneste I skal gøre for at deltage, er at lægge en kommentar i feltet her, hvor I beskriver en favorit-leg hjemme hos jer 🙂

Ja, jeg savner inspiration til gode lege!

Jeg trækker 5 vindere d. 11/11 – bagerens fødselsdag! Husk at skrive jeres mail i kommentaren!

20141105-195433-71673133.jpg
Jeg ville gerne have taget nogle billeder in action, men jeg valgte simpelthen at droppe paparazzi-mor og være til stede. Derfor vil jeg forsøge af knipse et par billeder en anden gang. Så når vinderne bliver annonceret på bloggen senere, så smider jeg et par billeder op af gemmeleg in action.

Spillet er udviklet af DR/Krea og kan findes HER

En mere detaljeret beskrivelse til de nysgerrige med både større og mindre børn:

For de helt små fra cirka 1 år er spillet en simpel gemmeleg, der stimulerer barnet til at kravle og gå for at finde Bamse.

Fra cirka 2,5 år kan gemmelegen udvides med spillets billedkort, der stimulerer sproget gennem leg og bevægelse: Vælg tre kort, og tal med dit barn om billederne: fx en lampe en taske og en spand. Herefter skal barnet kigge væk, mens du gemmer bamse tæt ved en af de tre ting.

For de store børnehavebørn fra 4-5 år kan kortene bruges til at lave en skattejagt på værelset eller rundt i hjemmet. Første kort fortæller, hvor næste ”post” ligger. Posten er et nyt kort, der fortæller, hvor barnet finder næste kort, for så til sidst at finde bamse.

Konkurrencen her afholdes af Maki, og indlægget er ligeledes sponsoreret. Tak for en glimrende leg 🙂

235 kommentarer

 • Christine

  Det lyder vildt fantastisk, min lille M minder vist meget om jeres bøf, han gider ikke sit legetøj, vil pille ved ovnen, kravler op på spisestolene og er generelt en vildbasse. Den her leg er jeg sikker på, han vil elske!
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna holm

  hmmm en god leg…. 😀 herhjemme er det største hit for vores næsten 2 årige dreng når vi konstant gider at spille bold med ham – eller bygger med duplo sammen med ham. Er sikker på han vil elske at finde bamse, da alt med bamse på IPad pt er det største hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Det lyder som en sjov ting for både storebror på 4 og lillesøster på snart 2 år. Tror børnenes “yndlingsleg” herhjemme involverer enten IPAD, Telefon eller Ramasjang !! Det’ bare sjov….eller er det?!?

  Tror ikke vi har èn yndlingsleg herhjemme, der skal hele tiden ske noget nyt, men de ting som begge vores børn har været glade for er puslespil, briotogbane, duploklodserne og så elsker de vilde tumlelege og blive kastet op i luften og “danse” eller hvad man nu kan kalde det. Og så fangeleg selvom den lille især ikke helt forstår konceptet af det, men hun synes bare det er sjovt at løbe rundt.

  Krydser fingre for en bamse finder vej hjem til os…eller Bamme, som My kalder ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pil

  Ej, en sej bamse! Min datter på 2,5 elsker i det hele taget at lege rollelege og hverdagssituationer. Vi laver fx luftpandekager flere gange om dagen, kører i tog i stuen med alle stolene og leger at bamserne slår sig og skal have plaster på. Derudover er det et kæmpe hit at lege med modellervoks! Man kan få sådan noget rimelig sundt noget, hvis nu nogle skulle få lyst til at smage på det 🙂 Nårh ja, og fingermaling! Det er fedt med ting, hvor man kan få lov at svine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sophie Hansen

  Tegne på balloner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det spil har vi kigget på, men blev i tvivl fordi der står fra ét år og min bliver jo tre, men han er vild med gemmeleg, så mon ikke det vil være et hit.

  Hans pt. yndlings-leg er fri dans til sin musik (en finder price ghettoblaster – må man overhovedet kalde det dét længere? -med kasettebånd) eller køre bus. Han har sådan et rat, som var i alle institutioner i 80′ erne og så stiller han stole op på række og kører typisk til Nordpolen og iklæder sig varmt tøj…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Frederiksen

  Hvor lyder det som et fantastisk spil til børn.
  Hjemme hos os er mine drenges (på henholdvis 1.5 og 4.5 år) yndlingsleg life nu at bygge huler over ALT i huset. Det er hyggeligt især når man ikke kan finde ens dyne eller fjernbetjeningen fordi den skal bruges til opbygning af huler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Lind

  Lyder da total sjovt – lige en leg som min lille nevø ville elske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Jeg elsker simpelthen at lege med perler, sugerør og trækugler med min nevø, ved ikke om det kan betegnes som leg, men han og jeg er begge vilde med det! Vi laver lanterner, armbånd, fingerringe og halskæder med alt muligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva C.

  Lyder så som et rigtig sjovt spil og dejligt det kan bruges til børn i mange aldre. Herhjemme elsker vi at lege gemmeleg – min søn på 4 og min datter på 1 år. Høj musik og dans er også noget de begge elsker:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Herhjemme er en rigtig god leg faktisk sanglege. At bygge høje tårne af duplo og vælte dem igen er også et hit:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Lie-Olsen

  Hej Trine,
  Her er vi vilde med bamse, så det spil vil gøre lykke her samtidig er vi også lidt lost på aktive lege.
  Nå men pt er vores favorit leg/spil via ipad’en, hvor Pegebog for Børn er et hit. Min søn Viktor på 1 år og 10 mdr glad for at skulle trykke på det rigtige billede ud af 4. Han koncentrer sig og lære alt fra frugt, køretøjer, ting og musikinstrumenter.
  Måske noget for din Bøf og måske hjælp til at sidde stille i 5 min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min 2årige er helt vild med mer-voks aka modellervoks. Og det er faktisk også skide sjovt for de voksne – man skal dog passe på med at bygge madvarer, for de bliver prøvesmagt hver gang!
  Man kan i øvrigt købe alt muligt grej og forme til, som ryger i adventskalenderen herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  Tittebøh og danse til Pharrel Williams (happy) er et hit hos os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Gjellerup møller

  Fed konkurrence. Herhjemme er det et hit at danse til musik og hoppe rundt i stuen. Især vandsangen med bamse er et hit! Så tror helt sikkert dette spil kunne være sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville elske at vinde – er sikker på lille Laura vil tisse i bukserne (bleen heldigvis) af grin, når hun skal finde bamse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  Åhh hvor lyder det som en hyggelig lille leg. Bertram fylder snart 3 og jeg tror han ville syntes det er top sjovt (han har dog ingen ide om hvem fanden Banse er) men det kan han jo så lære 😉

  Jeg krydser fingre. Min mail er jannie_lm@hotmail.com

  Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Herhjemme er magnettegnetavle et kæmpe hit. HW er 14 måneder, så han smadrer mest bare magnetfigurerne ned i tavlen, men det er med stor fryd og derefter tæt på magisk, når man kan hive i en pind og så tavlen så er helt ren igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johana

  Eeeej, dét lyder som et sjovt spil som min lillemand på 15 mdr. ville elske. Herhjemme er fangeleg, fagte sange og *morgemmersigundertæppeforatlaveskøreansigternårhunbliverfundetLeg* et stort hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Højfeldt

  Lauge ville elske at skulle finde ‘Bounse’, som han kalder ham.

  Gode lege herhjemme lige nu er at bygge tog, ikke kun briotog, men også gerne at sætte stole op på række og evt nogle sækkestole eller lignende som vogne, så bliver vi placeret på hver vores stol og så siger Lauge ‘tut, tuuuut’ og så ‘kører’ vi. (Den dårlige mor indrømmer gerne, at barnet synes legen er væsentlig sjovere end de voksne synes).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  neeiij, et godt påfund! Den vil jeg gerne vinde til ungerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Lige for tiden leger vi tampen brænde med mormors fingerbøl det er ikke let når lillesøster også vil være med til at lege med her hjemme hos os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Vores dreng er ikke et år endnu men det der spil lyder virkelig sjovt så vi vil meget gerne vinde 🙂 Herhjemme er yndlingslegen lige for tiden en god gammeldags titte bøh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg havde PRÆCIS den samme tanke som dig! Stod i Toys r us i søndags med min kæreste og havde fingrene i det spil da der stod fra 2 år og vi synes vi mangler noget nyt at lege med, med vores monster som lige er blevet 2 år. Men tænkte f….. nej om jeg tror han kan finde ud af det!! Men nu skal det da på ønskesedlen til jul..:-) ynglingslegetøj herhjemme er pt. køkkenleg.. Dvs. Vi hiver vores eget køkkenudstyr frem a la Potter og pander og så bliver der ellers tilberedt mad (legemad) til mor og far.. Ellers er modellervoks også sagen.. Når jeg liiiiiige har brug for 10 min fred og ro er det blevet til en go leg at bede ham om at hente ting for mig – lidt strengt, ja, men han hygger sig altså gevaldigt med det.. ” kan du hente mors sutsko” , ” kan du finde alle bamserne og tage dem med ind i stuen”;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det spil lyder bare fantastisk. Ville jeg elske at spille med min søn, når han lige bliver liiiidt større. Lige nu så er favoritlegen titte-bøøøh, så der er ikke den store variation i øjeblikket 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  En favoritleg hjemme os er “butik”. Min søn er 2 år og 7 mnd og det bedste man kan købe er IS. Så laver vi imaginære is man vælger type is og til sidst betaler man. Det koster altid 20 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Kawa

  Arthur er 1,5 år og ihh… jeg ved bare, at han ville elske at finde bamse!
  Ligne nu hitter det at lege “hvor er Arthur”-legen, hvor han gemmer sig & vi skal lade som om, at vi ikke kan finde ham. Nogen gange gemmer han sig under dynen & nogen gangen tager han bare hænderne op foran ansigtet. Men han bliver lige overrasket hver gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Aaargh! Den MÅ jeg ha’ til Emmie og Otto!
  Jeg stod og kiggede på den i br og Emmie og Otto pegede op på den og råbte “BARTE BARTE!” Men jeg var for nærig…

  Vores yndlingslege her hjemme er blandt andet at lege med briotog, kæresten og jeg konkurrere lidt om hvem der kan lave den fedeste bane.. Jeg får tilmed sendt mms’er af den hvis jeg ikke er hjemme.
  Emmie er fuldstændig skudt i at dimse med nogle perler og en Hama plade for tiden og Otto vil konstant læse bøger og løbe rundt efter os og skræmme os, imens han udbryder “Wraaaaaaah!” Og vi har bare at blive bange..

  De har snart fødselsdag så jeg krydser fingre!
  /majbrit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Her bliver der brugt meget tid på mange forskellige lege, da Jonas på 16 måneder, på ingen måder kan sidde stille.. 🙂 Så der bliver bygget tårne af klodser, og selvfølgelig også togbaner, hvor ‘dådå’ kører 🙂 Hans yndlingsleg må være ‘Kuk kuk – bøh’, så det ville da være fantatisk hvis han kunne få lov til at finde Bamse! Plus at det er 100% dansk, det ville være et hit her i det tyske hjem hvor jeg er au-pair!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Bamsespillet ser fantastisk ud. Det vil min Alfred, sådan en har jeg nemlig også, da bare elske og det samme med storesøster Ebba. Vi spiller for tiden “lille Storm laver madpakke”, det kan Alfred på 2 godt finde ud af. Derudover leger vi meget ofte at mor er en legeplads man må kravle rundt på. Vi bygger huler og leger med togbane. Så laver vi forhindringsbane med bobles, og Alfred klæder sig ud i storesøsters prinsessekjoler og til “sga til sræning” med en bamse i en klapvogn. (Mor træner meget pt). Alfred er også meget glad for sovelege (jaaaaa!!! Dem elsker mor også), så skal man bare ligge ned og sige snorkelyde. Hilsen josefun@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Østerlid

  Nøøøj sikken fin gemmebamse! Min søn ville elske at finde bamse. Hans yndlingsleg er med garanti noget med biler. Eller sin elskede løbecykel fra Puky, som han har inde i lejligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har en dreng på 21 mdr, hvor favoritlegene pt er: lave mad i legekøkken og vi smager, duplo lego: alle legomændene placeres rundt om et dertil bygget bord, og spiser 🙂 og Brio togbane (her kan duplo mændene også få en tur!).. Gemmeleg er også pludselig et hit, så ønsker mig virkelig den bamseleg til videre leg herhjemme 🙂 mail: clonbak(a)gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  B I L L E D L O T T E R I er et kæmpe hit herhjemme! Blev overrasket over hvor sej vores datter er til det (samme alder som Alfred) – you must try 🙂

  Tænker at gemmeleg med bamse også ville være et hit! Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra Osk Sogurjonsdottir

  Zoés favorit leg er faktiskt gemmeleg og Hun ELSKER ELSKER EEEEEELSKER Bamse ❤️
  Alexosk@me.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Hvor er det en fantastisk legetøj. Her for tiden leger arkan gemmeleg med mig i hele huset. At se hans fjæs når han finder mig, er det bedste. Han bliver så stolt. Den 10 november bliver han 2 år. Så det vil være en fantastik fødselsdags gave. Hahaha men jeg vinder aldrig noget 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessie

  Min 2-årige datters ynglingsleg ER gemme! Hun elsker at lege det med far og mor. Da min mand ofte er væk er væk flere dage af gangen vil Bamse være en god erstatning for farmand – og så kan mor stadig hjælpe med at finde Bamse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Vi leger meget hule og togbane, spiller lille Storm laver madpakke og klæder os ud. Josefun@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Åhh har nogle små fedtede pølsefingre der ville elske sådan en bamse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det spil vil jeg gerne vinde. Min knap 2-årige fylder år d 20. november. Og det ville bare være den perfekte gave.
  Kh M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi leger mange ting. I går var vi robotter til stor morskab for Lillepigen.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene D

  Wu huuu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Mega fed gave. En god leg hos er enten flexi trax, Sigurd kan få timer til at gå med det. Og især Lynet Mcqueen og bumle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Fangeleg er altid et hit – Gerne med en indbygget kildetur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det spil vil jeg gerne vinde. Det vil være en perfekt gave til min Olga, der blir 2 d 20. november. Bamse OG gemmeleg, så blir det ikke meget bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Det er min nevø på snart 3 år, som jeg har i tankerne til denne fede give-away. Vores fælles-yndlingsleg, når vi slår hovederne sammen er oftest biler, bygge garager, bakke med biler, støde biler sammen, kapløb med biler, slå kolbøtter med biler – jeps, der er ingen grænser! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  En leg vi lige har opdaget idag: Lege i blade. Har aldrig set min datter skrige så meget af grin og lykke. Så kan jeg komme med nok så mange sjove kildelege/gemmelege – Nææ nej. En bunke beskidte, visne blade vandt. Og hold kæft hvor vil jeg gerne vinde. Var KÆMPE bamsefan som barn. Nægtede at spise kylling, fordi jeg var sikker på det var Kylling fra fjernsynet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor ser den fin ud – den kunne vække lykke hjemme hos os.

  Vores yndlingsleg når vi kører bil eller bus er at lege, at vi kører på savannen. Vi skiftes til at vælge, hvad biler/cykler/busser osv er – feks biler er zebraer og lygtepæle er giraffer. Nogle gange er vi løver, der fanger morgenmad, og andre gange er vi gazeller på flugt fra krokodiller. Det er en hyggelig morgenleg på vej til børnehave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Lyder sjovt! Vil være den perfekte gave til min nevø:) yndlingslege her hos os involverer papkasser i alle afskygninger – især når man er stor nok til at klippe eller skære med en sløv kniv, og evt tusser og tape… Mange timers leg for alle aldre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  De to favorit lege hos os er pt gemmeleg og restaurant (mor er gæst-pigerne serverer mad:-))
  Den yngste af dem ville elske det her spil-hun elsker i det hele taget bamse og tænk hvis hun så kunne lege gemme med ham:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sikke en fin ting! Tror min knap to årige ville syntes det var en fest. Lige pt leget vi i hvert fald gemmeleg hver gang vi handler ind osv. Lidt en udfordring! Herhjemme hitter iPad..selvfølgelig! Og ellers traktorer fra Harald Nyborg der spiller dansemusik og selv kan køre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T.

  Åh min dreng vill elske at finde bau (bamse). Herhjemme er det et kæmpe hit at læge med balloner især de gigant balloner de engang havde i tiger til 10kr for en pakke med 2. Ellers er forhindringsbaner et hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Det lyder super hyggeligt! Jeg har en dreng på 2 år og 8 mdr. hans ultimative yndlingsleg er at bygge med sit briotog, som en tilføjelse til legen bruger vi ret lang tid på bygge ting i duplo rundt om banen pt. En “sødrage”, et slot og en gulerodsstation?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina witt

  Årh bamse den dejlige bamse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder SKÆGt. Mine unger elsker at lege løbeleg gennem lejligheden og kan lege det megalænge (især når de skal til at sove). Den store går meget op i at komme først og den lille går meget op i ikke at blive snydt, men forstår ikke, hvad det vil sige at komme først, så de råber begge ‘jeg kom først’ når de rammer endevæggen i det bagerste værelse og så er alle jo glade:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Rink

  Her elsker vi alle spil fra djeco men ville elske at vinde find bamse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Christensen

  Dejligt med et spil, hvor de knap 2-årige også kan være med:)

  Min datter er i øjeblikket helt vild med navler, og er ved at dø at grin hver gang, hun enten finder sin egen eller en af vores. Så vores yndlingsleg i øjeblikket må være finde-navle-leg – som især er sjov, når vi har gæster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Severinsen

  Herhjemme er vi også gået lidt død i lege. Sanglege og kille lege er dog altid et hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Herhjemme elsker Tristan at lege “ro, ro, ro min båd”. Det gør vi ved at jeg sidder på gulvet med strakte ben, og han sidder på mine ben, holder mig i hænderne mens vi synger “ro,ro,ro min båd” sangen, og han gynger fra side til side i mens vi synger, og så til allersidst falder Tristan over bord (bliver blidt puffet ned af mine ben) og kildet! Det er hvertfald et hit!
  Vi elsker også at synge og danse til Disney sange 🙂

  Vi vil hvertfald meget gerne vinde Bamse – det kunne være sjovt at se, om min bandit kan finde ham 😉

  – Maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Windfeldt

  Karen bliver 2 år på bagernes fødselsdag (håbede virkelig ikke hun skulle have fødselsdag den dag – grrr)
  Hele familien ville elske at lege “find bamse”. Så vi håber på at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Ville elske elske elske at lege den her leg med mine nevøer, når jeg passer dem, og febrilsk forsøgerat underholde dem samtidig med at jeg holder vores kat væk der hader børn, og laver pandekager .. Pyyyh, det er skide hårdt arbejde at passe dem, kan heldigvis bare aflevere dem tilbage :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Wedderkind

  Rolleleg er virkelig et hit herhjemme. Op til flere dukkevogne skubbes rundt i stuen af min to årige datter iført høje hæle. Mens ‘babyerne’ sover laves der espresso til farmand ved ikea-køkkenet. Og når hun er træt af at lege ‘hausfrau’, smider hun de høje hæle og kører i stedet med storebrors fjernstyret bil som på en og samme tid får hende til at grine højlydt og løbe skrigende bort når den er indenfor en radius af to meter 🙂 den bil er i øvrigt anbefalelsesværdig. Den kan tåle meget, kører i to hastigheder og kan kun køre frem og tilbage så selv de små kan køre med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det lyder som et sjovt spil med mange niveauer – det vil jeg gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Gregersen

  Lige nu er lastbiler et kæmpe hit for min søn på 2,5 så vi laver grusgrave af havregryn på en dig, også får alle lastbilerne ellers lov til at arbejde. Det kan der gå timer med!
  Jeg har ofte tænkt på at købe dette spil, jeg er sikker på at min Bentley vil være ligeså vild med det som din bøf

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Rink

  Har godt set spillet i butikkerne før, men vidste aldrig helt hvad det gik ud på. Men det lyder da helt klart som noget for min datter på 2 et halvt 😉

  Herhjemme spiller vi vendespil hvor vi bruger ca. 4-5 stik – vi startede ud med 3 stik, men nu hvor hun har fanget ideen, har vi øget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaa tak! Bamse ville blive elsket. Pt leger vi gemmeleg og frikendes reaktion på st vi er fundet er hiv i håret. Kunne være dejligt at skulle finde Bamse istedet – og helt sikkert bedre for min smertegrænse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Gregersen

  Herhjemme er lastbiler det helt store hit for min søn på 2,5. Vi har så udvidet legen så lastbilerne nu får lov at køre i en ‘grusgrav’ af havregryn. Det er hylende morsomt, synes Bentley 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Sand-Thomsen

  Det lyder fantastisk – og som et rigtig godt koncept de fleste børn ville elske. En opgave og succes følelse – det er det bedste du kan byde børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Vores yndlingsleg herhjemme er lige pt. ‘far sov’ eller ‘mor sov’, hvorefter vi troligt lægger os til at rævesove. Så lister barnet, let fnisende, hen til os og kilder os under foden, på maven, på armen eller lign.

  Jeg krydser fingre for at det bliver Futte der vinder det seje Bamsespil. Min mail er: kathrine_rodbro@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor er det en fin lille bamse -og en skøn leg:-)
  Herhjemme bruger S på 20 måneder uanede mængder af tid på BRIO-tog -især det batteridrevne tog er et hit!, Duplo, dyr af alskens slags og så er sang, “dans”, musik og at tømme køkkenskufferne ligeledes meget højt på listen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Frk. V vil få meget fornøjelse ud af at lede efter bamse 🙂 Send ham gerne denne vej. Yndlingslegen er dukker og Legemad. Alle dukker (inkl. vores store hankat) skal spise af lagkagen, hun skærer ud i stykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Lyder som et genialt spil!! Herhjemme leger vi med hjemmelavet modellervoks. Et hit for Albert på 22 mdr 😀
  (majschou@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Novra, det lyder godt. Og så med Bamse!
  Lilis yndlingslege pt. er blandt andet “åh nej, bamsen har lavet lort. Jeg skal skifte den” og at danse til fed musik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder bare som et super fedt spil!!!! Og go sjov for forældre også 🙂

  Yndlingsleg her i huset for vores 2 og 4 årige er udeleg!! Alt der involverer haven, finde biller under bark på træet, grave huller og banke hinanden med skovlen bagefter…
  Så vil meget gerne vinde et indendørs spil med ‘go’ i, nu det begynder at blive koldere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ville være alletiders til min lille nevø, når han kommer på besøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Suk. Lige nu er 3 årige søns yndlingsleg “Hund, der er én der har taget dit kødben!”. Ikke mor og fars yndlingsleg! Men vi leger pænt med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Hansen

  Her hjemme er ynglingslegen for vores 3 årige dreng, gemmeleg. Mor og far bliver dagligt beordret til at gemme sig, så han kan komme ud og finde os. For lillebror på 1 år er ynglingslegen pt. “Tøm-alt-for-alt” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Åh, det lyder som en fed leg! Herhjemme er at kaste/trille/sparke med bold til hinanden et hit + vi hver lørdag lytter til Mads og Monopolet. Når der er snak i monopolet, så tegner vi på sådan noget flipover papir (fylder hele gulvet) og leger med lidt biler eller lign., mor drikker kaffe, for han er helt udkørt fordi det bedste er, at man i musikpauserne danser vildt rundt med hver sin bamse. Total fjollet og han elsker det, og har lært og benytter sig meget af det utjekkede pointy finger dancemove … Han er knap 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lus

  Lige nu er den sjoveste leg at putte vatrondelposen i munden eller slikke på bordbenet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sejt!
  Vi danser herhjemme med vores knap-to-årige, til alt fra Nick og Jay til mariehønen evigglad – sådan en blenumse der shaker booty er det sjoveste og mest nuttede i verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Vestergård

  Favoritlegen er ret simpel, hver gang han tager fat i fars tæer siger far Av, og Felix(og far) griner så det klukker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie F.

  Nu har jeg ikke selv nogle børn, men jeg har verdens sødeste fætter på lige knap 2 1/2, som jeg ofte passer og elsker at lege med. Han et også lidt af en vildbasse og styrter rundt konstant. Han er dig helt pjattet med at bygge huler, så det bruger vi MEGET tid på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme er yndlingslegen stadig kukkuk-bøøøøh – mere skal der ikke til for at gøre pigebarnet glad 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Falk

  Her hjemme har vi os lidt af en abekat på 14 måneder…så den bedste leg for tiden er at kravle op og ned af alt man kan komme i nærheden af!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Ih, den vil jeg gerne vinde til min basse på 2,5. Vi elsker at spille et spil på iPaden, der hedder whats my pair 1 og 2 og så spiller vi et slags vendespil købt i babysam. Vi læser nok mest bøger, leger fangeleg, leger med brio, lego, tegner og laver mad. Det fedeste han ved er at bage. Vi mangler vist også inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sanglege… især den hvor man tager toget ud på landet og møder forskellige dyr:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hold nu op det lyder jætte sjovt. Jeg kaster hermed et nummer i puljen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Berg Christiansen

  Lige for tiden elsker min 2-årige søn at synge Mariehønen evigglad. Mor synger det meste, og så synger Pelle det sidste/de sidste to ord i hver sætning. Det ersimpelthen SÅ hyggeligt! Og så elsker han også Bamse…

  De bedste hilsner fra Mette
  mettebberg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Herhjemme en af yndlingslegene at lege, at min fod er en baby(?!). Ellers er det bogstaver, gemmeleg og madlegetøj, der hitter. Legekøkkenet og al maden der følger med, er klart noget af det legetøj, der bliver brugt mest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Lige for tiden skal mor og far synge hele Åh abe sangbogen igennem, et stort hit hos vores dreng på næsten to år. Og gemmeleg, hvor E holder hænderne foran øjnene og tror vi ikke kan se ham – så sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej!
  Min søn er 19 mdr og alt der involverer at han kastes med er hittet. Men man bliver så øm i armene af det. Men ellers er 5 balloner og fluesmækkere et hit. Selv vi vokser render rundet efter ballonerne og smækker balloner en ordenlig en (man er svært tilfreds efter denne leg)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Er sikker på det spil vil være et hit her i huset. Min datters yndlingsleg er nemlig gemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie brønd

  Hjemme ved os, er hittet lige nu at danse, lege gemmeleg, og en mærkelig leg, hvor vores dreng råber pas på krokedillerne, og vi derefter skal skynde os at løbe et sikkert sted hen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie brønd

  Hjemme ved os, er hittet lige nu at danse, lege gemmeleg, og en mærkelig leg, hvor vores dreng råber pas på krokedillerne, og vi derefter skal skynde os at løbe et sikkert sted hen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Det kunne være sjovt at prøve, min datter er20 måneder så hun kan nok også så…
  Vi leger mest danse lege, høj børnemusik aka ah abe og så nogen kongens efterfølger dans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Thybring

  Her elsker Karl på 1 år at lege med magneter.. De kan sættes på radiatoren.. Og pilles af igen.. Puttes i munden – og så en på kinden også – de er store, så han kan ikke sluge dem.. Og de kan tages ud af kassen og ned i kassen i det uendelige..
  Og kastes ud over hele værelset..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie, Morten og Nanna

  Den vil vi gerne gi et godt hjem, fyldt med spændende gemmesteder. Favoritlegen her hjemme er tittebøøh og fagterne til “Lille Peter Edderkop”. Vi må indrømme at en ny leg vil blive budt hjerteligt velkommen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Min næsten 2-årige søn eeeeeelsker at lege “sove Godmorgen”
  Han har et hoppedyr, som bliver lagt ned, så får den en eller anden slags “tæppe” på – som regel i form af en klud, viskestykke, Alberts strømper eller lignende. Så lægger han sig med ved siden af den og snorker i lige præcis 1,5 sekund hvorefter han hopper op og råber “godmorgen!” Det gentages i en uendelighed. Ellers kan han også godt lide at siddehoamog hvor vi leger at han kører bil 🙂

  I øvrigt elsker han Bamse, så er sikker på han ville elske at lege gemmeleg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Favorit herhjemme er noget med bolde. Som ofte bliver lidt meget i lejligheden… Men så kan vi jo gå ud og løfte bassen op til basketkurven, så han kan dunke. Igen og igen. Det giver ro – eller i hvert fald træning for mors overarme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Olesen

  Mit gudbarn på halvandet år ELSKER at finde nipsting i farmors vindueskarm og sætte dem ned på bordet, for derefter at sætte dem op på de helt rigtige pladser igen. Lidt fjollet, men han bliver pavestolt, når han viser porcelænsfåret frem, og samme reaktion håber jeg på, når han finder bamse 🙂

  Krydser alt! Min mail er: line.olesen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Nu er min søn kun 12 uger, så yndlings “legen” herhjemme er at få hjælp til at komme op i siddende position og derefter kigge på sine fødder – Så kommer de store smil frem 🙂 Vi vil dog gerne vinde en “Bamse” til senere brug 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min Naya som bliver 2 til februar elsker balloner! Man kan se i hendes øjne at det er det fedeste nogensinde.. Sådan en kan hun bruge laaang tid på at tumle rundt med.

  Ellers elsker hun også at danse rundt sammen med os. Vi danser altid efter aftensmaden, og løber rundt i stuen. Dét bliver heller aldrig kedeligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Tror Bamse ville få det sjovt hos vores 2-årige knægt 🙂 Herhjemme er sang pt. det bedste. Når ikke han sover eller spiser, så skal vi synge! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Siig

  Det er da lige noget for min Alfred som ELSKER at lege gemmeleg og syntes Bamse er et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Gemmeleg er altid et hit hos os, og Bamse er velkommen til at lege med!
  Ellers leger vi rigtig ofte tiger-legen. Mor ned paa alle fire og broele hoejt. Sikken et syn….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Det lyder bare SÅ sjovt. Silja elsker at lege gemmeleg; hun har en lille bamse smølfine og den gemmer vi blandt hendes andre bamser og siger “hvor er smølfen” – det synes hun er alletiders. Men en bamse der ligefrem kan kalde på hende – se det er genialt!

  I øvrigt så er Silja helt vild med at sidde med sin kuffert fyldt med spænder og og andet hårpynt og så få det hele sat i håret, hvorefter hun piller det ud igen. Bøffen har jo masser af hår, så måske hun ville synes det var sjovt 🙂 Haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Ej hvor vil jeg gerne vinde sådan en, den er da perfekt. En af ynglingslegene herhjemme for tiden er faktisk gemme. Min datter er dog ikke så god til at gemme sig selv (hun er 2 år og 3 måneder) og når vi siger hvor er Dicte mon henne, så kommer hun frem og siger her, den lille fjolle trold. Ellers er vi begyndt at gemme hendes bamse og så skal hun finde den, men den siger jo ikke noget ligesom Bamse spillet gør.

  Derudover er fange et hit eller “far kommer og kilder dig”. Jeg er højgravid og er derfor ikke så aktiv for tiden 🙂 “far kommer og kilder dig” forgår som regel sådan at Dicte og jeg er et sted (sengen, sofaen, værelset, puslebordet osv.) og så kan hun høre hendes far rumstere i et andet rum. Så begynder hun at råde åhh nej, far kommer (med et smil på læben), og hun forsøger at gemme sig. Lidt efter kommer far trampende mens han siger “Nu kommer far og kilder dig”, hun begynder at grine helt vildt inden hun kan se ham og et bliver kun endnu mere når han kilder hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Vores Alfred er vild med balloner – kæmpe hit (og et billigt et af slagsen) ;o) Kaste og sparke med balloner, at vi prøver at “slå” den ud af hænderne på ham plus hoppe på madras samtidig med han kaster den op i luften. Det får ham til at skraldgrine…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Malene

  Sikke et fint og sjovt spil! Det vil min 2-årige med garanti falde fuldstændig for 🙂 Hun elsker Bahse, Dylle og Ælle 😀 Hun elsker at lege rollelege, fx får vi serveret helt utrolig meget mad lavet i hendes legekøkken. Og så er lego duplo også et hit, især det nye hun fik til fødselsdag hvor man kan bygge “is”. Men den allerbedste leg er alt hvor hendes to brødre på næsten 11 og 9 vil være med – jo vildere jo bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det er da den helt optimale leg! Det kunne være så skønt at vinde den til min nevø, når han besøger os, er det absolut sjoveste at hive begge vores hvalpe i halen igennem huset – det synes de ikke er det sjoveste 😉 Så det kunne være et super aflednings leg! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia H

  Vores baby er ikke så gammel endnu, så vi leger mest bare sanglege og træner motorik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havvanur

  Først tak for en dejlig oprigtig blog 🙂

  For tiden er min søns favoritlege (han er 17 måneder):

  -Slå kolbøtter – med hjælp 😉
  -Forhindringsbane ud og diverse ting i huset hvor han skal klatre, kravle osv
  -vendespil, det er fedt at finde to ens når alle brikker vender opad 😀
  -putte ting i beholdere/bøtter fx putte tandstikkere tilbage i beholderen (kræver dog meget tålmodighed)
  -lege med alle tingene i køkkenet (måske vi burde skaffe et legekøkken)
  -lege med/hjælpe til med støvsugeren (igen, måske burde vi skaffe en legetøjs udgave)
  -klassikerne: ridde på forældrenes rygge og lege gemmeleg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Mathiesen

  Åh min søn ville elske det!
  Han er også en lille rebel, som prøver at sætte sine egne regler. Og render rundt og siger “det er MIG der bestemmer”
  Selvom ballade står højt på hans todo liste, er han samtidig meget huslig, og hjælper gerne med daglige gøremål :p

  Ellers så er brio tog blevet en scucces, det kan han godt fordybe sig i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Bjernø

  Min lille søn er ned hans 9 måneder nok ikke helt stor nok til at hitte ud af at finde bamse endnu – men hvor ville jeg ELSKE at have dette spil at hive frem fra gemmerne, den dag han er stor nok! Det lyder helt fantastisk sjovt! Her er hans eget legetøjet også kun interessant ganske kortvarigt, og yndlingslegen er for tiden at lege med alt det han ikke må – for det er nemlig rimelig fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe M

  Sønnen ville elske det !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Courchaine

  pt er hun vild med sit duplois, og laver ofte is til os…
  Men generelt interesserer hun sig meget for at lave og servere mad til os fra sit legekøkken 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hjemme hos os er min Anker på 2 år VILD med at lege bjørnen sover . . Tænker at Bamse-legen også vil være et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Lyder som et fedt spil til de små. Herhjemme er hulebyggeri af den helt simple slags et hit med Aske på 2 år. Vi smider sofaens tæppe over et bord eller to stole og vupti er alletiders huke skabt. Enten ligger vi og læser og hygger i hulen eller også leger vi gemmeleg. Det er evigt sjovt for Aske at gemme sig, mens vi spørge, hvor Aske mon blev af? Om han mon er taget hjem til Mormor? Eller måske gået ned i kælderen eller noget helt andet…. Det udløser hysteriske grin fra hulen. En fordel ved denne leg er, at den kan leges mens mor også lige bikser aftensmad sammen, lægger tøj sammen eller noget helt andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Den ville jeg fantastisk gerne vinde til min søn på to år! Herhjemme er yndlings legen at hoppe, løbe, råbe, synge og fjolle. Har en lille krudtugle der ville have rigtig godt af en leg hvor han skulle koncentrere sig lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Jensen

  Gemmeleg er et HIT hos os. Vi har (heldigvis) en ret stor lejlighed, hvor vi kan gemme os på skift (mest far & mor) og så finder vores 3 årige os.
  Den dirren og spænding han går ind i legen med er fantastisk og han skriger af grin når han får fundet os.

  Det er så fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie vangshardt

  Min datter er 14 måneder og hendes favorit leg for tiden er når hun får lov til at skubbe rundt med sin gåvogn nede i gården… Selvom hun lærte at gå for 3 måneder siden, så elsker hun bare det med selv at have kontrol over hvor vognen skal hen, tror jeg.
  Hegelundmie@gmail.com
  En leg du prøve at introducere for Alfred kunne være at finde nogle perler med store huller, sådan cirka 1-2 cm og så købe et snørrebånd som han skulle sætte dem på. Måske er han lidt for lille endnu, men måske om et halvt års tid. Det er godt for koncentrationen og finmotorikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  Herhjemme er dans og musik det bedste. Vi tilbringer maaange timer i hoppe/danse/klappe land. Vi vil meget gerne vinde Bamse spillet. Er sikker på at det ville være noget for min datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM’s favorit leg er “gemmer os leg”, også bare kaldet gemmeleg, at hun så ALTID gemmer sig under dynen er så en anden sag… Men hun vil da elske at gemme og finde Bamse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Bamse er altid god at lege med 🙂
  yndlingslegen herhjemme har været at efterligne dyr – vi har en bog, hvor der på hver side er et hjul og 4 billeder, man drejer hjulet og så skal man enten sige som en abekat, sno sig som en slange, gå som en pingvin etc etc. Bogen hedder “Vi aber efter dyrelege” og er fra Forlaget Carlsen – rigtig god underholdning for både børn og voksne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Min datter på snart 3 er lige startet i børnehave, så en favorit leg er “børnehave”.. Alle dukker skal sidde pænt ved hendes lille bord imens hun råber dem op og efterfølgende deler mad ud. Det er fedt at se, hvor meget de fanger i den alder! Men en bamse-gemme-leg ville heller ikke være af vejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hjemme hos os er tvillingerne på 3 år meget optagede af Storm spillene og Quips

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  øj Viggo og Walther på 1,5 år ville elske det spil… Vi leger i forvejen find bamse som afledningsmanøvre når der opstår konflikter om andet legetøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kicki

  Den vil jeg mega gerne vinde!! Krydser fingre X 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Storgaard Jensen

  Min datter på 2 år elsker Bamse! Er sikker på det ville blive et hit herhjemme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lige nu er det “nu kommer jeg og fanger dig” eller at lege at jeg sover og så give knægten er chock. Men han er også lige knap 1,5. Men er helt sikker på at han ville eeeelske at fide bamse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda kamp Henriksen

  Først tak for herlig bloglæsning

  Her hjemme er gemmeleg et hit dog gemmer IDA sig samme sted hver gang!
  Ellers leger vi meget til musik med fagter mm
  Men pt er yndlings leg meget at lave mad i hendes køkken og fodre alle !!!!;)
  Krydser fingre for af bamse kan komme her hjem og lege er lidt små lun på den og overvejer den virkelig her hjemme da det kunne være sjovt at det skulle være IDA det skulle finde noget og ikke kun mor og far der finder hende bag badeværelset forhænget !! 🙂
  Hav en herlig dag !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Min datter på snart 4 år, elsker at lege gemmeleg. Allerhelst sammen med morfar, hvor morfar så skal huske og fortælle hvor han gemmer sig. Og ellers er hende og farmand igang med at lære at spille Sorte Per – en ret stor udfordring for dem begge to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som sådan et hit til min søn på næsten 1,5!

  Bedste leg – tja, vi har fået ny lejlighed med en lang gang, så vi leger rigtig ofte fangeleg med Snubsen. Han kravler eller løber af sted, og så gøgler vi efter ham, mens han griner i vilden sky. Måske lidt synd for mine underboer, men han eeeelsker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Nilsson

  Fedt spil, gad jeg godt vinde til mine 2 drenge! Herhjemme er gemmeleg, duplo og biler de største hit:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natskat

  Er sikker på at mine to mindste krudtugler på 3 og 5 år vil synes at denne leg er helt vildt sjov. Håber vi vinder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natskat

  Jeg er sikker på at mine to mindste krudtugler på 3 og 5 år vil elske denne leg – håber vi vinder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Phipsen er 2 år og yndlingslegene lige p.t. er duplo, alt med køretøjer af enhver art, iPad og boldspil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nøj, det lyder sjovt! Jeg har en knao 10 mdr gammel bandit, der netop har fanget “tit-tit-BØH” leg, og jeg har for nylig opdaget, at når der er Bamse på Ramasjang, så kan barnet sidde stille i op til 10 min. og se med! Og når man er fan af Bamse OG gemmeleg, så må det her spil være en sikker vinder – i hvert fald om nogle måneder. Jeg krydser fingre! XXX

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hos os er lime små palietter og runde,firkantet papirudklip på papir mega spændende i øjeblikket. Har købt nogle figurer og øjne i Tiger også det ellers bare frem med limen og i gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Trine.
  Ih, den vil min Vigge gerne vinde! Hjemme hos os kan vi faktisk godt lide at lege gemmeleg, ellers er det at løbe fra den ene ende af huset til den anden, mens man råber helt vildt, også et hit (Vigge er 21 måneder;))
  Håber i vinder:)
  tak for en god blog!
  hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Min datter på godt halvandet elsker at lege i et stort ‘rør’ fra Ikea, som hun kan kravle igennem, kaste sine bolde igennem, sidde i som en hule etc, og det fedeste pt. er at lokke far til at kravle igennem også, så hyler hun af grin. gemmelege er også et hit, så Bamse vil være perfekt hjemme hos os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Den er jo fantastisk! Må. Eje!

  Altså, til min datter, selvfølgelig. Det er da klart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara SC

  Herhjemme er høj Beatles og fjollet dans yndlings-legen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Herhjemme hygger vi med at bygge LEGO. Huse, biler, tårne, zoo eller bondegård osv. Eller svingtur med far er også et hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josephine

  Sådan et find-bamse spil, ville min søn elske!! og ikke mindst moderen.. jeg savner nemlig i den grad variation i legene herhjemme! Min søn på 20 mdr. eeeelsker et bestemt pudslespil i træ, som forrstiller dyr.. han er temmelig svært at få til at lege med andet for tide, så ja, det leger vi med. Derudover er køkkenting (til børn) også en succes herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Lyder som en skøn leg – hos os er yndlingslegen for tiden fange/gemmeleg rundt i ring efter forældrene gennem køkken – stue – entre. Vores trold på knap 2 siger kun ganske få ord – som kun forældrene forstår – men det holder ham ikke tilbage med at føre lange diskussioner på det vildeste volapyk og med hævet pegefinger og rynket øjenbryn når han virkelig mener det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S.

  Oh, det lyder fantastisk! Hjemme hos os er hittet at vælte en hel æske billedlotteri med tegninger af monstre ud på gulvet og derefter tage én op ad gangen og spørge “er de ens?”. Altså, en ad gangen. Som om begrebet “ens” ikke helt er sunket ind. Og faktisk pænt svært at forklare uden bare at sige “ens”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie D

  Hjemme hos os er udklædning det største hit, og min søn kan få de sjoveste lege ud af en paryk og et paprør (han er 3,5) og så er hele lejligheden pludselig et stort eventyr land 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg vil vældigt gerne vinde, men jeg er bange for at jeg ikke rigtigt har nogle lege til inspiration. Min bøf er nemlig kun knap 8 måneder…. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamma leger gemmeleg lige for tiden, men hun er jo kun 2 år, så det er jo kun ansigtet hun gemmer mens hun skraldgriner, så det er SÅ svært at finde hende :p
  Derudover er det et hit at lege med modellervoks og at tegne/male. Især fingermaling er FEDT! (og moren får snart taget sig sammen til at købe en voksdug til bordet…)
  Hun er også ret begejstret for Lille Storm-spillene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min datter på 13 mdr er en rigtig nysgerrig lille én – det bedste i verden er at hive mor eller far af sted ved hånden og gå på opdaegelse – derhjemme, i supermarkedet, i vuggestuen you name it. Forestiller mig derfor at hun vil elske denne form for le, hvor hun ligefrem skal finde noget på sin opdagelses-tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke

  Mine døtre elsker at lege skattejagt. De laver kort og det meget vigtige kryds hvor skatten er. Nogle gange laver den store også poster med små opgaver. Det er sjovt at blive inviteret med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Bruus

  Når S bruger sine nusseklude til at gemme fx en lastbil – så står han lige foran den og siger ‘hvor er lastbilen henne? Jeg kan heller ikke se den… Nååårh dér var den!!’
  I timevis – Bamse ville være et hit!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka Mørk Poulsen

  Her elsker vi at se Bamse og Kylling, men at bygge togbaner og bygge bilgarage med lego duplo, til alle de små biler hitter mest hjemme ved os. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Altså, nu har jeg godt nok ikke selv børn endnu – bager dog på et, men synes det lyder som et så hyggeligt spil. 🙂
  Har dog en hund (nej, den kan naturligvis ikke sammenlignes med børn) og der er yndlingslegen at bide bamser i stykker. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  når S herhjemme gemmer fx en lastbil der står lige foran en med sine nusseklude og så siger remsen ‘hvor’ lastbilen hen’? Jeg ka’ heller ik’ find’ den, nååårh dér var den! Og hiver kludene væk – og så gentager i timevis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Årh et Bamse spil! Det vil med garanti også være et hit herhjemme, hvor gemmeleg, huler og legekøkken i øjeblikket er favoritterne. Tak for inspiration lige meget om vi vinder eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Warming

  Det fedeste for tvillingerne på 2,5 år lige nu er faktisk at lege gemmeleg, men de er helt vildt dårlige til det, de holder sig bare for øjnene og løber rundt om dem selv, de ligner små hunde, men søde er de og det kan der gå længe med. Og dejligt når de kommer farende af glæde fordi de har fundet en. De er ikke til at skille ad, så den ene kan ikke gemme sig et sted, uden at den anden er der 😉 Også er de rigtige piger og har hurtigt fundet ud af hvor sjovt det er prøve sko og lege prinsesser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Her hjemme er dukken et hit og skal med til alt. Også bliver der også lavet meget mad til dukken.

  Det lyder til at være et hyggeligt spil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er den fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  fantadtisk – tror min nevø lidt over 1 år ville finde det vældig underholdende. Pt bruger vi meget tid på, at jeg bygger klodse tårn, han klapper mens jeg bygger – det er lidt provokerende – når han synes det er højt nok, så vælder han det, og så starter vi forfra 🙂
  Jeg tror underboen vil synes bamse er meget bedre end klodser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Bøgeskov Høvej 57

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Cravach

  Lige nu er vi nået til kuk kuk – bøøhh legen (Maja er 9 mdr) 🙂 og mon ikke hun vil kunne få noget tid til at gå med at finde bamse om nogle mdr 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ja, ja kom da lige til at trykke “skriv kommentar” lidt for hurtigt. 😉

  Marinus´ (snart 2 år) yndlingsleg er enten noget med biler og maskiner eller find dyrene i kurven. Vi siger: “Hvor er aben?” “Abe her” osv. Og så kommer de op at stå på række.
  Han elsker også at danse i rundkreds til “sik” (musik).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya

  Øhm min søn er kun 7 mdr, men ynglingslegen pt er pruttelyde med tungen…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlief

  Den er super ▪ også til børn m væske i ørerne, som skal oppe lyttesansen.
  Duplo er jo fantastisk. Min store 8 årige kan stadig blive helt grebet og hjælper den lille med at bygge. Vi har nu også meget af det og store plader at bygge på ikke mindst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  August på 11 måneder elsker titte bøh, at blive svunget rundt og vendt på hovedet. Men ellers er det bare dejligt når far eller mor også kravler rundt på gulvet, så man kan hive i deres hår og næse! (Av)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Lyder som en fed leg- ham bøffen er da nuttet. Den bedste leg vi kender herhjemme er at tage alle dyner, puder og madrasser ind i stuen og lave tumleland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine J

  Det lyder som en skøn lege, som måske kan overgå vores favorit leg “fang katten”! Stakkels trætte kat kunne godt bruge aflastning af bamse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Det lyder sjovt det spil og så fedt, at de har lavet noget til de helt små 😀 Det kunne jeg godt se min lille bandit have det sjovt med. Han elsker at lege titte-bøh, lege med opvaskemaskine og stå op af komfuret (ikke mors favoritlege) og tumle med mor og far i mor og fars seng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Min lille bandits favoritleg er bl.a. titte-bøh og tumle lege i mor og fars seng. Han elsker også at lege med opvaskemaskinen og stå op af komfuret, men det er ikke lige mors favoritlege til ham :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Aagaard

  Milja er virkelig glad for modelervoks, men ellers er det et kæmpe hit at puste 2-3 balloner op og sætte lidt glad musik på og så danse/spille/kaste rundt med ballonerne. Engang i mellem bruger vi også fluesmækkeren til at klaske til balonerne med, det er hun overraskende godt til og det er sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har en 2-årig hvis yndlingsleg netop er gemmeleg (eller fangeleg) og ham ville da elske den her. Ud over gemme leger han med biler, duplo og tegner – og så er han også vild med at lægge puslespil eller tegne på Ipad’en.
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Malmbak

  Herhjemme er vi godt et års tid bagefter, så yndlingslegene er borte-tit-tit bag møbler-puder-mennesker-younameit, klappelege og ellers en ordentlig grinefremkaldende kildetur. 🙂 Bamse vil helt sikkert være et kæmpe hit herhjemme når vi lige er blevet lidt større. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel Kjær Lyngs

  Mit yngste barn på knapt to år elsker at lege med legemad, eller storesøstrenes dukker og barnevogne. Eller at slæbe sine 3 ældre søskendes legetøj væk og skrige MIIIINN når de kræver det tilbage. Jo vi hygger os. ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arh hvor genialt 🙂 ville være et top dollar hit herhjemme med en dreng på 3 og en pige på 1:-) Vores favorit leg er ved den 1 årige titte bø hvor hun selv gemmer sig:-) Og min dreng han elsker at klæde sig ud og klæde os på, vi er yderst fine når han har været i gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Herhjemme fylder vi for tiden stuegulvet med enten Brio eller Duplo togbane – helst så stor at der er mulighed for at vores to drenge kan lege i hver sit hjørne (ønske tænkning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Bamse er et hit herhjemme og et spil vil være en fantastisk gave til min søn ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Herhjemme fylder vi for tiden stuegulvet med enten Brio eller Duplo togbane – helst så stor at der er mulighed for at vores to drenge kan lege i hver sit hjørne (ønske tænkning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  En yndlings leg lige nu er ‘falde over fars ben’ hvor min stakkels kæreste ligger på gulvet og lader sig falde over fra alle mulige vinkle, flyvende, hoppende osv:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Mon man også kan vinde selvom man ikke selv har børn endnu? Men fordi man er faster til en skøn niece og en fræk lille nevø, der begge netop er rundet 1 år? Min nevø er helt pjattet med bamse, men favoritlegen lige nu er at brøle som en bjørn mens man leger med alle slags dyr… ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina bonde

  Ej det lyder som en god leg. Jeg synes desværre ikke vi leger nok herhjemme med Sophia på 28 mdr, men hendes trampolin er hendes absolut favorit, og så især hvis man leger fangeleg derpå, som er hendes yndlingsleg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sander

  Fedt med en masse inspiration i kommentarfeltet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sander

   Hov, den snuppede resten af min kommentar, som var, at udover mange af de ting, der allerede er nævnt, er sæbebobler et kæmpe hit hos os!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie mr

  Nøj det vil jeg gerne vinde.. Indtil videre er det mest titte bøøøh der er sjovt for min 3 mdr gamle pige, men hvis jeg vinder, vil jeg glæææde mig til at min lille pige løber begejstret rundt for at finde mit barndomsidol i miniature størrelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nøj, den vil vi gerne vinde herhjemme. Nora på snart 2 år vil være helt vild med den leg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Møss

  Mig mig mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville da være et fantastisk lille spill her hjemme^^ Elsker at spille sammen med lillepigen! trinesoppskrifter@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej en god leg. Jeg kender en, der ville blive rigtig glad for at få sådan en i julegave 🙂
  Når jeg leger med de børn jeg passer/kender, så leger vi oftest “finde-ting-leg” fx find noget der er gult, større end din hånd, rundt, ligner et hjerte osv. Den er især god udendørs, men måske bedst til lidt ældre børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Ynglingsleg er alt hvad der hedder nyt legetøj. Legetøj som er en uge gammelt er no go herhjemme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Årh et “bamsegemmeleg-spil” ville være så fedt til min søn som bliver 2 til december. Han elsker bamse og kylling og vil gerne se introen til bamse HVER dag, så for at aflede opmærksomheden lidt leger vi hans yndlingsleg Bjørnen sover. Vi skal alle tre ned på gulvet og synge og til slut springer min søn op og brøler højt og hviner og løber efter os – helt flad af grin 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Den bamse gad jeg godt vinde! 🙂
  Herhjemme er børnekøkkenet fra IKEA et hit for både storsøster på næsten 3,5 år og lillebror på 14 mdr. De laver, på hver deres måde, mad, madpakker, fylder og tømmer skabene, dækker bord, spiser osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette W

  Herhjemme er den sjoveste leg (for vores snart 2 årige søn) at bygge hule under et par stole og med et gammelt lagen over. Meget simpelt, men ungen elsker det. Han går ind og ud af hulen og gemmer bamser m.m . derinde.

  Så han er dermed vild med gemmeleg og derfor ville det være perfekt, at vinde spillet med bamse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L.

  Herhjemme er gemmeleg et stort hit. Så er sikker på dette spil også ville være det for min datter på 2 år.
  Derudover er det Duplo, at tegne (kort tid ad gangen)….og fagtesange. Forhindringsbane med Bobles, bøger, sækkestole mv hitter virkelig også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Musik og dans hitter herhjemme, og fange lege 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Med den ældste har vi introduceret det gamle kortspil “500” fedt at give noget af ens barndom videre 🙂 de to yngste leger vi kop leg med (tre ens kopper stilles på bordet og fx deres sut/en havrefras/ eller nowet lægges under… Alt efter evne byttes kopperne rundt i hurtig/langsom fart 🙂 🙂 )
  De to yngste ville elske Bamse legen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Eeeeeej jeg vil SÅ gerne prøve det spil med min datter!!
  Her hjemme er yndlingslegen for tiden klart at hoppe ned fra sofaen, på en madras vinligger neden for (i vores lille stue, i vores lille lejlighed = rod og ingen plads til andet end at hoppe med eller sætte sig i et hjørne med en kaffe). Den der med forventing (eller mangel på samme) til ens barns kunnen, fik jeg netop at føle ved selv samme leg i dag. Min datter (lige blevet to år) hoppede nemlig på begge ben, ned fra sofaen og landede på madrassen. Stående. På begge ben!!! Ja man kan have det vildt over små ting som smårbørnsforælder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hardetgodt

  Her hitter en gyngetur i haven og en fangeleg gennemhuset for Bjørk på 13 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hjemme hos os er yndlingslegen lige nu, at min datter på 3 år gemmer sig med sin far inde i sengen under dynen, og jeg er en meget farlig heks, der render rundt i lejligheden og leder, indtil jeg til sidst finder dem og spiser den 🙂 Hun elsker den leg, selvom den til tider kan blive lidt for farlig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har en STOR bamse-fan herhjemme (og hvor det kom fra ANER vi ikke) så det spil ville gøre stor lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yndlingslegen herhjemme må være “Lad os gemme fjernbetjenningen/mobilen/toiletrulleholderen og se hvor længe der går før mor og far finder den”.

  Som regel – pænt længe. Se lige to voksne febrilsk lede efter sutten eller fjernbetjenningen, og ungen på 17 måneder der lige smutter hen i vasketøjskurven og finder den frem med en djævelsk grin 😉

  PS – det er IKKE sjovt at mange toiletrulleholderen. Overhovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yndlingsleg hos os er at bygge hule – eller lege pølsevogn i legekøkkenet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Uh min 2-årige ÆLSKER bamse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Bedste leg herhjemme er faktisk gemmeleg, så det ville da være skønt hvis mor her kunne gemme bamse, i stedet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Vedel

  Her hjemme er yndlingslegen at være på skovtur i stuen, med alle bamser og dukker 🙂 hun elsker også at lave perler og tegne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Det lyder som en virkelig sød leg. Og sikke et fedt indlæg Trine, med alle de gode ideer mødrene her byder ind med! Selv hvis vi ikke vinder en gemme-bamse, er jeg begejstret over de mange gode påfund.

  Herhjemme leger min datter på 20 måneder MEGET med at give sin dukke ble på. Vi har selv (ubehjælpsomt) syet den af filt, med lidt velcro i siderne, og en veninde har endda syet en stoflort (ja, vi er ikke særligt sarte), som min datter så gang på gang fjerner eller lægger tilbage i dukkes ble. Derfor ville Bamse-legen egentlig være velkommen. De fleste gæster bliver lidt betuttede over det med bleen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Så fedt et stykke legetøj som min bøllefrø ville elske 🙂 han er halvanden men elsker bamse og bliver helt stille når han ser det i tv’et – de få gange der er ro i numsen på ham 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Årh det lyder som en super leg! Bamse + gemme, så bliver det nok ikke meget større for min lille prut HN på 18 mdr.
  Herhjemme er yndlingslegene fantasi-madlavning (helst m de største og tungeste gryder), gemmeleg (med mor, der trænger til en pause) og plasken med vand/mælk/alt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  herhjemme leger vi “Far, mor og børn” for tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Vores (nok mest min datters) yndlingsleg er, når vi begge kravler rundt på gulvet og jagter en fodbold, der siger ‘boijn’, når man kaster den. Det er vel en tidlig version af fodbold. Jeg ser frem til, når hun bliver så sikker på benene, at jeg ikke længere behøver at kravle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Åh, det lyder som en hyggelig leg. Herhjemme er det lego duplo som hitter for tiden. Ikke nødvendigvis den mest sociale leg men meget hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Bjerre

  Nøøøøj, sådan en bamse vil jeg gerne vinde til min søn, der ville være ellevild for at løbe rundt efter den mellem alt vores rod i en lille lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amina El Hasni

  Herhjemme leger vi rigtig tit bjørnen sover. Min datter er lige blevet 2 år og hun synes det er SÅ sjovt.
  Hvis vi er i kreahjørnet så elsker hun at male. Male male male, hele tiden .. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Poulsen

  Ej det lyder simpelhen for sejt!! Den vil min dreng på 2 år elske!!! Ynglings legen herhjemme for tiden er Biler 🙂 Altså tegnefilmen… Han har givet alle sin biler navne efter figurene i filmen (selvom vi ikke har nogle “officielle” figurer) også leger han forskellige scener fra filmen. Favoritten er traktorvæltning og turen går til Californien 🙂 Det er simpelhen så kært…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bøndergaard

  Super lækker Bamse-gemmeleg! Den ville både Marie på 4 og Nanna på 1+ elske!!!
  Vores bedste leg pt er sand og vand – dejligt i november måned!! Ellers hitter dukker, tegne, modelervoks, jorden er giftig, “lave mad”, “snakke i telefon” og “rykke bøger fra bogreolen ned”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Årh – min Viggo ville elske at finde Bamse, håber jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria LH

  Her er det helt klart bøger og højtlæsning der hitter i øjeblikket – og så er det også evigt skægt at lege gemmeleg, selvom sønnike ikke helt har fattet konceptet endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Niclasen

  Jeg leger en masse ting med min fantastiske niece. Hun har intet legetøj hos mig, så vi finder på noget nyt hver gang hun er her. Så leger vi band, og spiller på forskellige instrumenter, leger gemmeleg eller lign.
  Men bamse-gemmer ville været et hit og blive noget hende og jeg har sammen<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  man skulle være et skarn hvis man ikke forsøgte at vinde sådan en herlig fætter til sit kommende afkom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Lige for tiden er foregår “vores” leg i gården, og består af at min søn går og samler imaginære hundelorte op med en imaginær pose. Ligesom morfar, siger han. Men ja den leg er nok ikke for alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Haha kan li se bøffen for mig, total happy baby 😀
  Herhjemme er ynglings legen i øjeblikket alt andet end hans eget legetøj.
  Så at hive alt tøj, service og bøger (min) på gulvet er ynglings legen :/
  Så noget nyt og spændende som find bamse, kunne måske gi mor her lidt fri fra oprydningen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Vendelbo

  Min dreng er “kun” 1/2 år, men jeg er sikker på at han vil finde Bamse interessant (som du skriver, motivere ham til at kravle).
  Vi krydser fingrene herhjemme 🙂

  Idé til leg i hjemmet – motorikbane ud af dyne, puder og hvad du nu har, så bliver der brugt lidt energi. Ellers tampen brænder i hans niveau, så bruger du jo oppe hvor fuglene flyver eller lavt hvor katten går…. Lidt idéer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Halefangeleg- en gammel klassiker fra gymnastiktimen som stadig eksisterer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vi leger, store som små, ,meget med Duplo. Der kan alle være med:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Halefangeleg- en gammel klassiker fra gymnastiktimen som stadig eksisterer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Halefangeleg- en gammel klassiker fra gymnastiktimen som stadig eksisterer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Videbæk

  Vi elsker også bamse herhjemme. 🙂
  Og fortiden er yndlingslegen for vores snart 1,5 årig dreng at lave fagtesange, han elsker at forsøge at danse med og lave alle fagterne, og når forældrene bliver lidt trætte af at synge, er der en fantastisk App med fagtesange, hvor damen synger klart bedre og Bassen er helt vild med hende også. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne rantanen

  Vi elsker at danse til musik, slå kolbøtter, bygge togbane, lege med duplois, invitere bamser og mor og far til teselskab, og lege med modellervoks. Men ville elske at vinde find bamse til storm på 2 ig Victor på 3 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • joy

  Udover at kaste med bolde og at køre på scooter og trehjulet, elsker min søn (som bliver to næste måned) at lege med Duplo, den bedste leg er at “biler skal i bad” så bygger vi en form for bilvask hvor bilerne kører ind. Til meget stor begejstring hver gang! Bamse spillet vil være et stort hit, da han både er vild med bamse og at lege gemmer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det bedste min dreng på 2 år ved, er når vi slæber alle skumgummimåtter, bobles, tæpper og dyner ud på stuegulvet og leger forhindringsbane:-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Mikkelsen

  Her hjemme er det gemmeleg, min datter synes det er så fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Mahler

  Hvor kunne det være lækkert hvis JEG ikke skulle gemme mig under borde, bag døre, i vasketøjet osv! Bamse kom og bo hos os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Da min søn kun er knap et år gammel så leger vi mest sanglege hvor der skal laves forskellige faktor til sangene. Han ELSKER også når jeg gemmer noget legetøj nede k hans kæmpe store legohoved – derfor ved jeg at bamse ville være et kæmpe stort hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Yndlingslegen herhjemme er en min to-årige selv har døbt “pappi”. Den går ud på at tumle i mors og fars seng og kaste sig ned i dynerne imens man råber: “pappiiii!”. Legen involverer som regel også kildeture, kolbøtter og alt hvad man ellers kan finde på af tumlelege.

  Barnet er stor fan af Bamse, eller Bajsi som han hedder herhjemme, så jeg tror legen ville være et stort hit her hos os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iben

  Ej det lyder sjovt!
  Vores yndlingsleg er: SPIL.
  Kortspil som Fisk og krig
  Også Vildkatten, fang frøer spillet og Ballon spillet med Miffy er også store hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Faktisk er netop gemmeleg et stort hit herhjemme for min 2-årige, især hvis hun kan få sine ældre søskende med på legen, dog har hun ikke helt forstået konceptet med at gemme sig et nyt sted hver gang, så hvis hun først har valgt at gemme sig under bordet, så bliver hun trofast ved. Ellers elsker hun at lægge puslespil og tegne (både på papir, på sig selv og på bordet/gulvet), samt aktive lege som at løbe på løbecykel og hoppe på trampolin. Bamsespillet ser super fint ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be good.