Vindere!

Lidt info til alle der benytter Bloglovin til læsning af blogs – inklusiv min egen!

Bloggers Delight har meldt dette ud til os. Måske sidder der nogle af jer derude, som benytter Bloglovin til at læse mine indlæg?

Jeg er selv stor fan af siden, da den på den mest overskuelige måde, gør det muligt for mig, at læse indlæg fra mine favorit blogs, uden at jeg skal gå ind på de forskellige sider.

Dog er der nu opstået en belastende og irriterende (dobbelt) hage ved det. Der kommer en uddybning her:

Bemærk, at det drejer sig om blogs på looklab og Bloggers Delight only, og at blogs der ikke ligger på disse to platforme, stadig får suget deres indhold over på siden, uden at de har givet godkendelse til det. Ergo mister de deres trafik – som så forsvinder over til Bloglovin og dermed mister de deres trafik og eventuelle indtægter.

Samt at de der ikke bruger Bloglovin, kan dog se bort fra dette indlæg 🙂

Jeg vil her understrege, at jeg ikke mener at man skal boykotte siden, men blot forklare, hvorfor det ikke længere er muligt at læse alle mine indlæg i helhed på Bloglovin’s side.

“Vi er blevet opmærksomme på at Bloglovin’ i deres mobilapp har foretaget en markant ændring i forhold til, hvordan deres platform tidligere har fungeret.

Mange bloggere og læsere har tilmeldt sig på Bloglovin’ gennem de sidste fem års tid. Bloggerne har tilmeldt deres blogs op således, at læserne kan holde sig orienteret omkring, hvornår der er nyt indhold på bloggen. Læserne har så kunne klikke sig ind på bloggen for at læse det fulde indhold.

I mobilappen har Bloglovin’ foretaget en teknisk ændring, der har gjort, at de pludselig er begyndt at ”suge” det fulde indhold fra de blogs, der er tilmeldt.

Dette mener Bloggers Delight og Looklab er i strid med god skik, og vi mener det er problematisk, at man har valgt at foretage en så drastisk ændring overfor bloggerne uden at kommunikere tydeligt omkring dette, og ej heller spørge om lov.

Som blogger ønsker man at give sine læsere den fulde oplevelse. Som blogger ønsker man derfor ikke at gøre det muligt at læse alt ens eget produceret unikke indhold hos en tredjepart. Man ønsker læserne på besøg i ens eget hjem – på bloggen.

Vi har forsøgt at komme i kontakt med Bloglovin’ omkring problematikken, men de har ikke vendt tilbage.

Vi har derfor foretaget en teknisk ændring, der gør at Bloglovin’ mobilapp nu kun ”suger” et mindre uddrag af indholdet i blogindlæggene, og så kan man nemt klikke sig ind og læse det på fulde indhold inde på bloggen. Sådan som Bloglovin’ har fungeret tidligere, og som vi mener det bør fungere.

Alle vores blogs er mobil- og tablet-optimeret således, at du som læser får en god læseoplevelse, når du besøger en af vores blogs.

25 kommentarer

 • Trine Borup

  Jeg forstår det ikke. Betyder det at Din blog ikke får “min trafik” på din side registreret, hvis jeg bruger Bloglovin?? At Bloglovin får det hele? Det vil jeg da ikke være med til…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggers Delight

   Hej Trine Borup.

   Ja det er det som er hele problematikken. Hvis du kan læse hele Trine (Lortemors) indlæg inde i Bloglovin app’en, så bliver denne læsning slet ikke registreret i Trines statistik – dvs. Trine mister besøgende, trafik og derved også indtægt fra bannerne. Det mener vi ikke er ok af Bloglovin, da det jo er Trines indhold og hendes der har lagt arbejde i det.

   Mvh Bloggers Delight

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det er mere end i orden, at man har valgt at ændre det – bloggere skal også have liv at få deres unikke besøg på deres blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Trine, Blot til info…Når jeg klikker på dit indlæg via bloglovin mobil app, så kommer der altså ikke kun et uddrag frem sådan som BD beskriver:

  “I har derfor foretaget en teknisk ændring, der gør at Bloglovin’ mobilapp nu kun ”suger” et mindre uddrag af indholdet i blogindlæggene, og så kan man nemt klikke sig ind og læse det på fulde indhold inde på bloggen. Sådan som Bloglovin’ har fungeret tidligere, og som vi mener det bør fungere.

  Alle vores blogs er mobil- og tablet-optimeret således, at du som læser får en god læseoplevelse, når du besøger en af vores blogs. ”

  Hele indlægget kommer frem, så nu tænker jeg bare…har de mon gjort det rigtigt på din blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggers Delight

   Hej Amira.

   Tak for dit input – vi tjekker op på det med det samme.

   Mvh Bloggers Delight

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu skal jeg bare lig være helt sikker på at jeg forstår det rigtig 🙂 Har BD selv ændret det så man automatisk skal gå videre ind på bloggen eller skal vi med blogs selv gå ind og gøre det et sted på BD? Nu har jeg jo ingen indtægter på min blog da den ikke er særlig stor, men om man tjener penge eller ej, vil man helst have at folk besøger ens blog. Ret ufin måde de har gjort det på bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggers Delight

   Hej Maj

   Vi arbejder på automatisk at lægge løsningen på alle blogs. Så hvis du ikke allerede har fået det implementeret skulle det gerne blive det indenfor en uges tid – måske før 🙂

   Mvh Bloggers Delight

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super tusind tak for svar, jeg må holde øje med min 🙂 Har i hvert fald allerede nu oplevet det nogen af de blogs jeg følger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggers Delight

   Hej Maj

   Hvis din blog er http://www.provinsmor.dk, så vil du ikke få denne opdatering, da du ikke er en del af Bloggers Delight. Det er noget vi har udviklet på Bloggers Delight platform (det er som sagt ikke Bloglovin der har lavet denne forbedring). Derfor får du desværre heller ikke glæde af det hvis du ikke er på Bloggers Delights platform.

   Du kan oprette en gratis blog her hos os: http://bloggersdelight.dk/opret-blog/
   Du kan så importere indholdet for din nuværende blog.
   Hver dog opmærksom på at hvis du fortsat ønsker eget domæne skal du være PLUS blogger – det koster 9 kr første måned, og derefter 49 kr per måned.

   Du kan altid skrive til support@bloggersdelight.dk hvis du ønsker hjælp.

   Mvh Bloggers Delight

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder forvirrende. Jeg synes da altid, at bloglovin kun har ’suget’ lidt af dit indhold? Jeg har i hvert fald altid skulle klikke mig videre ind til dig for at kunne læse et helt indlæg, hvorimod jeg som regel altid har kunnet læse mange andre blogs direkte i bloglovin.
  Men betyder det, at når min egen blog er tilknytten bloglovin, og folk klikker sig ind på mit indlæg via mobilapp’en, så får jeg ikke længere trafik? For indtil nu, har jeg jo bare kunnet se i min statistik, at jeg får ‘referrers’ fra bloglovin, men ovenstående betyder altså, at de nu vil forsvinde? eller? Undskyld hvis jeg er helt blank, men er simpelthen ikke helt sikker på, jeg forstår :’D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggers Delight

   Hej Gitte.

   Vi kan godt forstå det er forvirrende. Bloglovin fungerer på én måde når du læser via desktopversion (din laptop), altså vores du går ind på http://www.bloglovin.com. Her vises kun et uddrag af teksten i blogindlægget. Det er sådan det har været i fem år, og sådan det bør være. Her fungerer Bloglovin som en trafikgenerator for bloggere.

   Men i mobil app’en har Bloglovin som sagt valgt at suge alt indholdet, og det vil sige man som blogger mister læsere. For hvorfor skal folk klikke sig ind på din blog hvis de kan læse det hele i app’en. Det er derfor vi har valgt at foretage denne tekniske ændring.

   Vi har arbejde også på at få implementeret ændringen på vores gratis basis blogs, og på vores PLUS blogs. Så hvis man anvender vores platform sørger vi for at hjælpe dig som blogger med at der ikke er nogen der “stjæler” dine læsere.

   Mvh Bloggers Delight

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er kun Iphone app’en der har trukket det hele, ikke android…den har altid kun vist et par linier…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niks, min Android har altid trukket det hele, bortset fra på de blogs, der kun kører med referat på forsiden.
   Troede bare ikke, det gik ud over sidens statistikker :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggers Delight

   Hej Skalotteløg

   Fungerer det efter planen på din Android version af app’en nu? Altså når du besøger Lortemor.com via den, kan du så læse et uddrag og så klikke “Læs mere på bloggen” og så kommer du ind på http://www.lortemor.dk og kan læse resten af indholdet?

   Mvh Bloggers Delight

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Men min bloglovin app på iphone har da altid suget alt indhold? Altså, jeg åbner appen, har en newsfeed som på pc med billede plus nogle få linier, og når jeg så trykker mig ind på et bestemt indlæg, ser jeg al billede og tekst via appen. Jeg kan bare ikke se nogen ændring i min mobilapp i hvert fald?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggers Delight

   Hej Gitte

   Ja, de har gjort det et godt stykke tid – altså suget alt indholdet via mobil app’en – det er som er problematikken. På pc/desktop har de aldrig gjort det, og gør det fortsat ikke.

   Hvis du besøger Lortemor.com via Bloglovin nu, så burde du kun kunne læse første del af hendes indlæg, og så skal du klikke “Læs mere på bloggen” for at komme ind og læse resten, og så skulle du gerne sendes ud af Bloglovin app’en og inde på http://www.lortemor.com.

   Virker det ikke sådan hos dig nu?

   Mvh Bloggers Delight

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte W

   Jo men lige netop med Lortemors blog har det jo altid fungeret sådan, fordi hun, så vidt jeg huske ifølge et ældre indlæg, bevidst og med vilje har lavet sådan en feature med, at man skulle klikke sig videre så hun kunne få flere clicks 🙂
   Det var nok bare derfor, jeg ikke kunne forstå det, for hos mig er der ingen ændring sket – bloglovin app’en suger alle indlæg som den plejer, undtagen lortemor og et par andre, hvilket igen er som det plejer 😀 Så ingen ændringer her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tak for forklaringen! Jeg har længe irriteret mig over at man pludselig skulle åbne indlæg 2 gange, men nu har jeg forklaringen og “dobbelt-åbner” gerne så I kan beholde jeres trafik.
  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Ja det givet så meget mere mening at jeg netop lige sad og bandede over at jeg ikke kunne læse det hele ( dårlig forbindelse så det tager en evighed at åbne bloggen). Men når grunden er som den er så er det mere end iorden. Så venter jeg glædeligt. For selvfølgelig skal i have den trafik i knokler for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg synes det er helt fint, at vi skal trykke ind på bloggen for at læse mere, men skal vi absolut lande på forsiden for så at skulle finde det indlæg vi gerne vil læse? Kan man ikke hoppe direkte fra Bloglovin og til det indlæg det drejer sig om? Det er lidt besværligt hvis man i flere dage ikke har tjekket Bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Helt enig! Støtter gerne op med trafik ved at klikke ind på indlægget, men det er lidt træls, at man sådan skal klikke sig ind og ud af diverse indlæg på bloggen, når man sidder med mobilen i hånden… Kan man ikke komme direkte ind på de ulæste indlæg fra BL, som man førhen har gjort?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggers Delight

   Hej Anna.

   Den knap Bloglovin selv har lagt i bunden hvor der står “View original post” den linker af uransagelig grunde til forsiden og IKKE til indlægget – hvorfor forstår vi heller ikke, og vi kan af gode grunde ikke ændre i Bloglovins app.

   Men vi har tilføjet det link lige under tekstuddraget fra indlægget, som hedder: “Læs mere på bloggen”. Når du klikker her skulle du gerne komme direkte ind på blogindlægget?

   Mvh Bloggers Delight

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det stadig sådan?
  kan ikke finde ud af om jeg skal have bloglovin eller ej på min blog….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vindere!