Er Lortemor en brokkeblog?

Mere flyvemaskine. Mere bil.

Jeps. Det er de befalinger vi får når Alfred tager fat i ipad’en i disse dage.

Det er det man får ud af at være rundhåndet med ipad’en i de sene eftermiddagstimer og de øjeblikke hvor han har brug for at koble af.

Jeg bliver aldrig den mor der nægter mit barn at se tv. Ej heller bliver jeg hende, som tvinger ham til at hygge med os, hvis han vil noget andet. Måske kommer det af, at han slet ikke gider at se fjernsyn eller se en film, ret længe ad gangen. Derfor er det også et stort plus i min bog, at han efterhånden begynder at få mere og mere ud af de digitale babysittere. About fucking time.

Så vi har downloadet et par film på ipad’en, så de altid er inden for rækkevidde. De to film han er mest glad for er Cars og Flyvemaskiner. Begge Disney film, begge hentet på Viaplays udvalg til børn.

Jeg har skrevet om Viaplay før, og det gør mig som sådan ikke noget at gøre det igen. For vi er ret glade for konceptet.

Fordi jeg er alene med Alfred eftermiddag og aften 4 dage om ugen, så er Viaplay en af mine rigtig gode venner. Sammen med Just Eat og kiosken nede om hjørnet.

Her til aften lykkedes det mig at få Alfred til at se hele 15 minutter af Flyvemaskiner mens jeg lavede hans mad – det er fandeme noget jeg kan bruge til noget. Især når Ramasjang har tendens til at vise programmer for de lidt større børn, midt i ulvetimen.

Jeg elsker så også, at jeg kan finde en dum pigefilm, når Putningen fra Helvede er overstået. Lad os bare være ærlige. Sendefladen på TV er ikke altid skide god, hvis man er typen der går tidligt i seng, vel?

20141117-200602-72362239.jpg

20141117-200603-72363082.jpg

20141117-200601-72361775.jpg

Indlægget er sponsoreret af Viaplay.

4 kommentarer

 • Helt enig 🙂 Dusty Markhopper styrer også for vildt herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi ser ‘masha and the bear’ på originalsproget. Russisk. Det virker! Og Arthur er nu i stand til at sige ‘youtubeee.’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Mere Lortemor på bloggerliv! Mere mere 🙂 Du er simpelthen så sød og ægte. Tak for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tak @lone sole, har jo slet ikke overvejet Mascha og Bjørn på originalsproget! Vi har voldset de 3 sølle episoder Netflix vil give, og selvom kiddo er “mer’ med'” råbetypen, så er jeg pænt træt af dem …

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Lortemor en brokkeblog?