Året der gik #3

Glædelig 23. december – NU skal vi have kage!

Af alle de låger jeg har haft i vores julekalender, er denne smagfulde sag en klar favorit. Hold nu OP jeg har glædet mig til at dele konkurrencen her med jer.

Af alle de præmier der har huseret i blogland og på Instagram, så synes jeg at denne her er noget helt, helt særligt.

Maja Ambeck Vase driver en af Danmark’s mest læste chokolade og dessert-blogs. I februar udgav hun chokolade-kogebogen ‘Lykken er chokolade’ og allerede nu er hun i gang med en is-bog (dude, for satan jeg skal have den) der står til at udkomme i foråret 2015. 

Der går ikke én dag, hvor Maja ikke spiser, tænker, eksperimenterer med eller drømmer om chokolade. 

Jeg følger naturligvis Maja på hendes blog, og jeg har et had-forhold til hendes Instagram-konto, fordi jeg ikke kan rumme alle de lækkerier hun lægger op – som jeg jo ikke kan få bragt til døren!! Faktisk har jeg en drøm om at blive adopteret af hende, og vokse op i en never-ending duft af kage. Men jeg er nok blevet for gammel…. Hendes lille datter Sia er en heldig lille dame!

Men, men, men!

Maja har skænket lækkerier til min låge i kalenderen, og nu skal I høre hvordan I kan vinde søde treats til en speciel anledning:

Først og fremmest skal jeg informere om, at konkurrencen begrænser sig til Stor-København. Det skyldes at det er Maja selv der leverer de søde sager til vinderen. Dernæst skal man vælge indenfor 2 kategorier:

Lortemor2 Lortemor3Lortemor4

1: Lakridskage med hvid chokolade og citron – samt lakrids-macarons.

2: Mørk chokoladekage med saltkaramel og peanuts + karamel-macarons.

Mængden er til ca. 20 personer, og tid og dato for leveringen aftales med Maja selv 🙂

Udover kager, så vinder man også et eksemplar af bogen ‘Lykken er chokolade’.

lykkenerchokoladeforside2

 

For at deltage i konkurrencen om en drøm af en levering til en helt særlig lejlighed, så skal I lægge en kommentar i feltet, hvori I skriver hvilken anledning I ville benytte præmien til 🙂 Man er i øvrigt velkommen til at deltage på andres vegne – hvis I kender nogen (i København) som skal holde en eller anden form for fest eller har en særlig anledning til at diske op med et lækkert kagebord.

Jeg kan allerede fortælle, at Alfred’s 2 års fødselsdag bliver en festlig lejlighed, og at kagebordet vil bestå af lækkerier fra Majas helt særlige univers!

Ps. Billederne er i øvrigt vejledende, men stemmer ret godt i med temaerne der kan vælges.

Jeg trækker en vinder d. 28/12-2014.

 

159 kommentarer

 • Laura Jensen

  Skal vinde for at fejre at mit yngste barn starter i vuggestue 5/1. Han er mit sidste barn. Det er lidt vemodigt, for er “kun” 26. Men sådan har vi valgt det skulle være. To drengebørn.

  Så jeg vil fejre det med en lækker kage (uden lakrids) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Mums for en kage!!
  Min søn bliver 13 til marts, og vil så gerne holde en fest.. Han går på en specialskole, fordi han er autist, og derfor er det at have klassen hjemme til fest ikke bare liiiige.. men en kage som den her ville helt klart redde dagen. I hvertfald for mig ;-). Faktisk løber min mund allerede i vand..
  Glædelig jul til alle – må den blive fredfyldt og givende..
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  min kæreste og jeg bliver begge 30 år i februar 2015. Derudover har vi en nyfødt søn, som vi gerne ser får et brag af en navnefest i det nye år. Med alt det vi skal fejre, ville et fantastisk lækkert kagebidrag falde på et tørt sted (jeg er studerende, og puh det koster klejner at være nybagt mor).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hedegaard

  Hvis jeg var så heldig at vinde så, skulle den lækre kage bruges til en hyggelig søndag, i den kedelige januar, hvor jeg ville lnviterer en masse gode venner og veninder på kaffe og kage. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har nogle kolleger, der fortjener kage. Og det skal være nr. 2!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Warming

  Til min lillessters foedselsdag i januar, fordi at hun er det bedste jeg ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil gerne vinde nr. 2 (ville også være yderst taknemmelig for nr. 1) 🙂 Jeg ville servere den for et sæt gode venner, der lige har annonceret at de skal giftes. De er oven i købet gået med til at holde nytår med os, selvom vi har en lille pige på 5 måneder og de er uden børn! Det er gode venner!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg vil meget gerne vinde en chokoladekage til de gæster jeg inviterer i januar, hvor jeg og min familie skal fejre at vi flytter i hus, jeg afleverer speciale og lillesøsters velkommen til verden. Med tre store begivenheder på én måned, vil en lækker kage sætte prikken over i’et

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  Min 2. lille nevø kommer til verden til januar, og ingen fødselsdag uden kage, da det trods alt er den bedste måde at blive fejret på, når de kommer hjem fra hospitalet:)
  Også tror min søster vil komme sig lidt hurtigere over fødslen, hvis hun blev forkælet med en chokoladekage med mørk chokolade (som vi jo alle ved er både god for hjerte og sjæl).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rosbæk

  Min skønne københavner-storebror har fødselsdag i januar og ville da helst sikkert blive glad for, hvis jeg kunne fortælle, jeg havde sørget for kagen! Jeg krydser i hvert fald fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H

  Min kæreste er verdens største karamel-elsker, så han vil elske ‘pakke nr. 2’. Så er det bare en anledning – men mon ikke vi bare skulle invitere begge vores familier til masser af hygge med kage og god kaffe? Det tror jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg forkæle og overraske min kæreste med en dejlig kage-fødselsdagsfest for ham, nu hvor han har fødselsdag lige midt i eksamenstiden, og ikke har tid til at kigge op fra en bog på selve dagen.. Er sikker på at madøret ville blive noget så glad for en overraskelse af søde venner og familie – og skønne lakrids, citron kager.
  Vh og glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Jeg ville vælge nr.2 og jeg ville medbringe den til min mormors 80års slut januar. Hun er den mest gavmilde og betænksomme person jeg kender. Jeg ved, hun elsker mørk chokolade, så den kage ville være et kæmpe hit!

  Tak for en super blog, jeg har en Anton på samme alder som din søn, så det er sjovt at følge jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej Trine,
  Har det fuldstændig som dig med Majas IG-konto:-) – sikke en anderledes julekalendergave!

  Og jeg ville elske at servere chokoladekagen (tror jeg det skal være, men det er et svært valg), når min lille dreng skal døbes i februar.

  Han er vores nummer 4, og jeg har altid stået for maden selv til dåbsfesterne, men det bliver sgu mere og mere kaotisk i køkkenet med alle de unger:-)
  Rigtig glædelig jul herfra,
  Mvh Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en lakridskage gad jeg godt servere for gæster til min datters første runde fødselsdag her til.februar – ville vække lykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lykke Nielsen

  F*** af en lækker konkurrence – jeg vil helt klart servere den for min bror og hans kone på deres 1 års bryllupsdag da de ingen kage fik til deres bryllup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åhh, jeg dør lidt af al den lækkerhed! Jeg har faktisk afmeldt Maja på insta (undskyld!), fordi jeg simpelthen ikke kunne modstå synet af Majas to-die-for kagekreationer. Hvilke førte til indtagelse af mange tarvelige Fakta-Marzarin substitutter…ahem.

  Hvis jeg vinder, skal det smukke, feminine kageunivers få lov at prøve kræfter med fire års drenge fødselsdagsfejring. Konstraster der er til at tage og føle på! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Til feb. Flytter jeg ind i min kærestes lejlighed og han har en herlig kaffemaskine der gør morgener, eftermiddage etc. Lidt sortere på mokka-måden. Jeg drømmer om at fylde kaffe og lakridskage på alle mine venner til “jeg-er-flyttet-kom-og-se-hygge”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Til oktober næste år kommer vi tilbage til Valby efter to år i Schweitz.. På de to år har vi præsteret at få to børn – den mindste kommer til marts.
  Vi skal helt sikkert fejre gensynet med alle vennerne, og hvad, bedre end en gang kage til at fejre det?
  Især taget i betragtning af, at slik og kage i udlandet bare ikke er det samme i udlandet.. Det mangler ligesom noget lakrids.
  Dog må Schweitz få lidt credit for deres chokolade – den kommer vi nok til at savne, så en bog om chokolade ville være genial!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Runge Henriksen

  Min kæreste bliver 30 til sommer, og det vil være det bedste at kunne overraske ham lækre kager fra Maja. Er helt sikker på at nummer 2 vil bringe stor glæde hos ham, da det er mange er de ting han elsker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Hvis jeg vandt, skulle kagen være desserten til min 20 års fødselsdag, her den 11 januar, hvor jeg for første gang i 7 år skal holde fødselsdag sammen med både min mor og far samtidig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg vil fejre at vi til foråret ikke længere er teknisk insolvente men ENDELIG må sælge vores lille lejlighed på 63m2. Det er SÅ tiltrængt med 3 børn! Kagen skal deles med alle de venner der skal hjælpe os med at flytte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Foged

  Jeg vil give præmien til min søde veninde som venter barn nr 2 til sommer -vores venskab opstod over spisning af kager på en café i Norge❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Kühnell

  Hvis der er nogen der fortjener en kage, så er det min mor! Hun arbejder røven ud af bukserne og er så sej. En luksus kage på hendes fødselsdag til januar ville være perfekt. Og jeg ville klart vælge lakridskagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg vil gerne vinde kage nr. 2 til min lillesøster, som har fødselsdag d. 3/4. Hun ELSKER at bage kage og spise dem! Hun bager stort set hver dag, hvilket mine forældre og jeg nyder. Det kunne derfor være skønt at overrække en virkelig lækker kage til hende uden, at hun selv behøver at stå i køkkenet på sin fødselsdag 🙂
  God jul og godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så skulle præmien gå til mine to skønne københavnervenner. De kommer hjem fra USA midt i januar, efter et halvt år væk fra DK. Så kan de få en lækker velkommen-hjem fest, der forhåbentligt får dem til aldrig at ville forlade DK i så lang tid igen 😉 .. Det er nemlig to mennesker, der sætter pris på god mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uuuuh. Det er jo et UMULIGT valg. Men men men, jeg tror måske gerne at jeg vil vinde 2’eren. Er den vildeste sucker for karamel.

  …. Hov. Anledningen. Sådan en skulle der jo også være. Vi skal holde navnefest for min datter i februar og det der ville sgu da være classy at diske op med, til en ellers meget lowbudget fest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] For at tale om en anden Lortemor, så skal I altså tjekke ind hos Trine, for at se hendes låge nummer 23. Hun har I dag en cakealashious (ved slet ikke om det er et ord) præmie, hvor du kan vinde én kage, fra Maja Ambeck. Deltag lige (HER). […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Hvis jeg er den heldige vil jeg vælge kage nummer 2, jeg er seriøs stor fan af alt med saltkaramel. Den skulle i så fald spise til min yngste søns release party i foråret, det har været en hård graviditet og en endnu være første tid, på trods af en tumor så stor som en kartoffel, stortrives han og er i bedring og vi har lægens ord på at han nok skal blive rask, det skal fejres!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Når jeg bliver færdiguddannet lærer til sommer, ville det være perfekt at kunne fejre det med den lækreste chokoladekage med peanuts samt karamelmacarons – mmhhh! 🙂
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Vangshardt

  jeg vil vælge lakridsudgaven!
  Hvis jeg vandt ville jeg holde et teselskab for mine bedste veninder. Vi er flere i min vennekreds der har født inden for det sidste år og derfor har vi ikke kunnet drikke vin når vi har skullet ses. Derfor ville et teselskab med lækker kage være et hit!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Sørensen

  Uhm! Chokolade og karamel til at fejre at vores lille familie har klaret os gennem det hidtil hårdeste år nogensinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kategori 1! Jeg elsker jo lakrids.

  Anledningen vil være housewarming da vi netop er flyttet i hus, og når det bliver varmere, gerne vil indvie det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg stopper på mit job d. 23. januar, og kagerne skal mine kolleger da have. Det har været 6 1/2 rigtig gode år, så jeg vil gerne sige tak for det med kage. Jeg vælger lakridsvarianten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Hold nu op en lækker præmie. Jeg følger både Majas og Annes blog + instagram og det er altså ofte selvpineri. De laver de lækreste kager m.m.
  Jeg skal have en masse skønne damer på besøg i starten af februar og ville elske at kunne byde på Majas lækre kager.
  Synes det er svært at vælge, men går efter chokoladekagen med saltkaramel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Lækkerier! Anledningen skal være min datters 3 års fødselsdag, så min kæreste ikke skal stresse i køkkenet med den del 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mmmh… Hvor lækker! Min søn bliver et

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mmmh… Hvor lækker! Min søn bliver 1 år, på den anden side af nytår. Det ville være super fantastisk at kunne servere disse lækkerheder for vores gæster!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Øj den ville være perfekt til min mands 40 års fødselsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Åh hvor lækkert..

  Min lillebror – der bor i København – bliver 30 til marts, så vil gerne hjælpe ham lidt på vej med et kagebord som hele familien der kommer helt fra Vestjylland aldrig vil glemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Åh hvor lækkert..

  Min lillebror – der bor i København – bliver 30 til marts, så vil gerne hjælpe ham lidt på vej med et kagebord som hele familien der kommer helt fra Vestjylland aldrig vil glemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette D

  Jeg vil gerne vinde bogen og ikke mindst kagen til min søde veninde, Joan, der E L S K E R kage mere end nogen anden, jeg kender.
  Og så vil jeg opfordre til, at hun inviterer vores venindegruppe til kagefestivitas. Vi er 11, men vi er ret skræmmende, når det handler om at indtage søde sager, så en kage til 20 personer passer perfekt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Knudsen Grønnegaard

  Sikke en fin præmie! Jeg ville servere den fine lakridskage til mine gæster, når jeg bliver kandidat til sommet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Min datter bliver et år til januar og jeg bliver 31 år jeg er bare ikke god til at bage jeg prøver så godt jeg kan :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise

  Mmm ser lækkert ud! Kagen skulle bruges til min datters 2 års fødselsdag 8. marts. Vi venter en lillebror slut januar, så det ville være luksus ikke selv at skulle bage selv, og ville heller aldrig selv kunne kreere noget så delikat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville elske at kunne sætte sådan en flot chokoladekage på bordet til min søns fødselsdag. Det ville da være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie R

  Det må helt sikkert være til min datters dåb i januar. Jeg gider ikke den traditionelle dåbskage så har sat mig for selv at bage noget men jeg er ikke ligefrem den bedste til bagning, så denne præmie ville betyde virkelig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor er jeg ked af at jeg bor i Århus lige nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min søde kæreste er desværre væk hele januar hvor vores baby starter i vuggestue – jeg ville elske at forkæle ham med en fantastisk kage når han har fødselsdag i slutningen af januar, bare baby og jeg og vores venner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Min datter fylder 1 år næste forår og den første fødselsdag er altid helt speciel så der vil en speciel kage passe perfekt til denne anledning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åhh en fantastisk præmie!
  Vi er lige flyttet i HUSET, god et ville vi gerne fejre med venner og familie, som har hjulpet med at gøre det beboeligt <3
  Vi ville klart være til kage 2 (er vist endnu ikke vokset til lakrids)

  Glædelig jul
  Med venlig hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Niclasen

  Efter 10 år flytter vi nu fra lejlighed til hus! Vi vil gerne holde et brag af en housewarming:) Dét bliver stort!

  Og så fylder jeg 30! Det skal også fejres, og meget gerne med en af de fantastisk lækre kager:)

  Håbefulde hilsner fra Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min lillebror skal giftes i starten af 2015. Det kunne være fantastisk med et sådan kage bord til hans kommendes hustrus polterarbend. For hvad ville være bedre end kager tul at starte en fantastisk dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Ipsen

  Vi bor i Jylland, så øv øv. Men vores søns fætter bor i Kbh og fylder 2 år her næste år. Så kunne da være lækkert at komme til fødselsdag derover og få noget lækkert lækkert kage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina johansen

  Jeg skal vinde så jeg kan forære min lillesøster det perfekte kagebord demo 30/1-15 der bliver hun læge, dvs. Hun takker ja til lægeløftet. Og hvilken bedre måde end at kunne invitere folk fra nær og fjern til kaffe og kage bagefter uden hun ved det! Jeg bor i Skagen de bor i høje Taastrup så det kan man vist godt kalde Kbh. Og så tror hun ikke vi kommer men det gør vi da især med en sådan overraskelse! Hilsen en stolt storesøster .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Altså… Jeg fylder 30 liiige om lidt,og sådan en chokolade-omgang ville da være helt perfekt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Rode

  Jeg vil virkelig gerne hylde mine seje kollegaer på Neonatalklinikken på Rigshospitalet, fordi de hver eneste dag knokler og kæmper for de aller mindste og sygeste børn. Samtidig er de nogen fantastiske kollegaer og mennesker der altid gør deres bedste for at få hverdagen til at fungere. Den helt særlige anledning skal være til vores personalemøde i april der holdes hos vores afdelingssygeplejerske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Rode

   Hov, glemte at skrive jeg gerne vil vinde kagerne med chokolade – altså mulighed nr 2

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars M Jensen

  Min datter fylder 1 år til Marts og selvom jeg selv syntes at jeg er super sej til at lave lagkage (selvfølgelig med hjemmelavet lagkagebunde!) så er Maja nu sejere end mig til at lave kage og ved at kagen vil blive godt modtaget af min kære familie selvom de helt sikkert vil spørge efter min lagkage (NOT)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Jeg vil gerne vinde for sammen med min søns venner at glædes over at det snart er 2 år siden at han overlevede en meget stor hjerneblødning. Han er stadig lam i højre side og har middelsvær afasi og let epilepsi– men han har et rigtig godt liv med store og små fremskridt — det er da værd at fejre <3. Han bor i egen lejlighed med døgnpasning på Taxhuset i Taastrup så en kagefest er lige hvad vi ønsker os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lus

  Den kage med chokolade lyder da alt for lækker! Hvis jeg vinder skal den bruges til min søns 1.års fødselsdag, som han åbenbart synes skulle være 9 uger tidligere end “planlagt”. Så den første fødselsdag skal være speciel, mest for min skyld – for han er nok ligeglad 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det ville være en drøm, at vinde Majas kager. Jeg har fulgt med på bloggen i flere år og var ved at sprænges af ærgrelse, da hun holdt kageeftermiddag med Anne. Jeg udtrættes desværre meget hurtigt pga. sygdom, så det er ikke muligt for mig, at deltage uden min sygdom forværres. Jeg skal på Rigshospitalet i januar og håber de finder ud af hvad det er. Det skal fejres hvis de gør og ellers er en god gang trøstespisning på sin plads. Så jeg håber helt vildt, at jeg bliver den heldige.

  Kh.
  Anne-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Høy Jensen

  Ååhh, hvor ville jeg gerne vinde!! Og skulle jeg være så heldig, ville lækkerierne blive serveret til min søns 2 års fødselsdag i starten af marts.. det bliver med sikkerhed en festlig begivenhed, for 2 år bliver man jo kun en gang i livet! Desuden skylder jeg gæsterne, for de virkelig mislykkedes lagkager, jeg serverede sidste år..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg vil bruge den på en helt almindelig søndag i starten af februar. Det er simpelthen den kedeligste måned – men ungernes build a Bear bamser har ‘fødselsdag’ i starten af februar, så det har vi gjort til en tradition af fejre herhjemme – ellers er der ikke noget godt at sige om den måned (jo – den er kort)… Gid jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være kage nr to- og anledningen skulle klart være min søns navngivning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Arndt Svendsen

  Anton og Emil invitere hele familien til 3 års fødselsdag d 23 januar og de vil elske at servere den lækre chokoladekage . De er vokser op med mørk chokolade og har en stor kærlighed til det. ” mor jeg elsker chokolade”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Zobbe

  Vi skal holde barnedåb, 30 års fødselsdag OG bryllup 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L.

  Jeg ville vælge chokolade-karamel kager/macaroons – og så skulle de bruges til min fødselsdag. Jeg er højgravid og tænker at overskuddet til at arrangere en veninde-aften nok ikke er dér når baby kommer. Men lysten vil være der. Så med disse kager leveret ville jeg kunne holde tøse-fødselsdag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uha, der er ingen tvivl om at hvis jeg var så heldig at vinde så skulle kage nr 2 gå til MIG, på min fødselsdag her i marts!
  Jeg har så meget fortjent det….. Det er sgu hårdt at blive mor. Min datter bliver 2 år lige om lidt og jeg trænger altså virkelig til kage!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia K

  Jeg har tre små børn og derfor bliver min fødselsdag faktisk aldrig holdt længere, hvilket mine børn også er begyndt at kommentere. Da pengene er små her, ville det være den vildeste fødselsdagsgave at kunne invitere til kaffe og kage. Jeg fylder i start februar og vi bor i København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Årh for en lækker konkurrence! Jeg ville helt klart give mine forældre muligheden for at udnytte denne fantastiske mulighed, da de næste år begge fylder 50 og derfor helt sikkert skal holde fest – jeg er sikker på at valget ville falde på pakke nr to med chokoladekage og karamel macaroons, for det er en særlig farvorit herhjemme – det ville være helt perfekt at kunne overraske dem med denne mulighed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Luise

  Med lakridskagen skal vi fejre vores familie. Det er vigtigt og 2014 har været et vildt år på godt og ondt. Min mor endte midlertidig (men i næsten et år) i kørestol og hun har derfor ikke kunne besøge min bror i Kbh, hvor han er flyttet over for at læse. Så når hun er benene i foråret, så tager mor og jeg til staden og fejrer vores familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia K

  Hov glemte at sige at nr 1 lyder vidunderlig..
  Rigtig glædelig jul..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi ville servere de usandsynligt overdådige kager (nr 2) til min datters kombinerede navne- og fødselsdagsfest som bliver holdt på min fødselsdag (så den skal vel også lige fejres lidt? ;)). Hun har fødselsdag dagen før mig, så det skal nok gå hen og blive nogle hyggelige fødselsdage i kommende år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina S.Thomsen

  Vi (mine veninder og jeg) skal fejre at vi har kendt hinanden IRL i 5 år og fra online i 8 år. Vi skal FESTE! og fejre at man kan mødes på tværs af landet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line jensen

  M’s polterabend! Hun har forladt Danmark for sin eksotiske kærlighed, og nu har han endda tænk sig at gifte sig med vores søde veninde. Har man hørt mage?!. Hun skal overraskes med en polterabend, og kage nr 2 ville være en drøm – specielt fordi næsten alle polterabend-deltagerne er studerende, hvilket sænker budgettet en del.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Søde Trine.
  Tror vi er mange, der har det sådan med Majas IG-profil. Jeg sidder i hvert fald dagligt og savler over de lækkerier, som hun lægger op (og denne preggo-tid gør det ikke bedre).
  Bliver simpelthen nødt at håbe og tro, at jeg for en gangs skyld vil være den heldige. En chokoladeELSKER som mig, får ikke den mulighed 2 gange. Skulle det ske, at min kommentar bliver udtrukket blandt de 1000 andre lækkersultne damer (formoder jeg), skal kagen nydes med familie og venner, når manden fylder år og lillesøster kommer til verden (jeps, det burde ske cirka samtidig).
  Jeg ønsker dig og dine dejlige drenge en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Henriksen

  Min mand fylder 30 år perfekt med en lækker kage fra choko dronningen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  sådan. Hvem
  Elsker ikke kage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Min lillebror flytter fra Enghavevej til Refshaleøen i februar, jeg ville elske at kunne give ham lakrids kagen i indflyttergave så han kunne dele den med hans venner til indflytterfest!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  Jeg kunne godt bruge den på søndag hvor min mand fylder 40 år – men det når vi ikke.
  Men er sikker på der sker mange spænende ting til 2015 der skal fejres – så håber da virkelig jeg kan vinde sådan en lækker kage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Jepsen

  Vi er en flok venner der mødes hvert år til weekendtur med familier. I år mødes vi i København så hvorfor ikke fejre vores venskab med super lækker kage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Shit en lækker give away! Jeg Krydser fingre for at jeg vinder den her, for så er kagen til min datters fødselsdag i hus. Hun skal virkelig fejres, en hel dag med alle de bedste mennesker og forhåbentlig dejlig dejlig kage.
  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L

  Øøøøj, det er kræs!!:)
  Min kæreste og jeg har, langt om længe, besluttet os for at vi skal gifte os i starten af det nye år – noget vi længe har talt om efter at vi har fået vores lille dreng.. Jojo, det er skam kærlighed, men mest af alt, ønsker vi at sikre os selv og hinanden:) til den anledning ville vi holde en LILLE reception for vores nærmeste og DER ville der være perfekt med SÅ lækker kage!!:-) og ville helt sikkert vælge den mørke chokoladekage med saltkaramel – MUMS!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Skulle ønske jeg kunne overraske min datter med sådan et kage orgie på hendes første runde fødselsdag – 10 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Carmen

  Åååh, det ville jeg gerne vinde! Ikke bare til mig selv, men til at dele med dejlige mennesker omkring mig.
  Når man har fødselsdag d. 5. januar og både jul og nytår har kostet dyrt på en SU-konto, så ville den mørke chokoladekage med saltkaramel ville være perfekt til en fødselsdagsfejring med dejlige damer og vin.
  Jeg ved det er kliché at være fattig på SU og især efter jul og nytår, men sandheden er jo, at sådan er virkeligheden 😉
  Og så kunne det også være fantastisk at overraske en flok dejlige damer med lidt ekstra, utrolig lækker, forkælelse ovenpå alt den tunge og fede julemad 🙂

  Og god jul til dig og den lille familie! Og tillykke med at have fået ro på det hele i skønne Sydhavn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja R

  Hvis lykken er med mig – Ville jeg elske at overraske min kære lillesøster med en lækker kage, når hun fylder 18 år lige om snart 🙂
  Det skulle være nr. 2 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  9 marts har vi første fødselsdag
  Så det vil være fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Jeg vil vildt gerne vinde lakrids temaet til min 25års fødselsdag. Det ville være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg gad godt vinde kage nr 2, på min mors vegne. Hun har fødselsdag i februar, og fylder ikke rundt, men fortjener at blive fejret som om hun gjorde. Derudover elsker hun kage og ville sætte stor pris på at dele Majas lækkerier med sine gæster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  uuuhhh!!! jeg er til choko og antallet passer meget godt til min housewarming sidst i januar. wow…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min kæreste fylder 30 d. 21. Marts og har planer om at invitere folk til nogle drinks. Chokladekagen med saltkaramel kan opgradere festen betydeligt, og jeg tænker et tema a la “cake and cocktails” kunne være perfekt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil gerne overraske min skønne veninde, Henriette på hendes fødselsdag. Hun har brug for opmuntring efter en ikke selvvalgt skilsmisse. Når vi mødes er det altid med målet om at smage en ny lækker kage, så det er svært at vælge, men ønsker at prøve lakrids – citron – hvid chokolade. Det lyder himmelsk! Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna G

  Det må nok være til min kærestes fødselsdag i februar – han bliver 28 og jeg synes det kunne være top lækkert at servere sådan nogle kager – er mest til dem med peanut og karamel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg vil servere kagen til min søns 2 års fødselsdag☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jensen

  Kæft en fantastisk præmie…
  En helt særlig lejlighed? Det må være den første lange arbejdsdag i 2015, hvor man kommer træt hjem, så træt at man næsten ikke kan slæbe sig op ad trapperne.. Og tænk så hvis der ventede en kage med lakrids, citron og hvid chokolade? Det ville være fantastisk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Årh, det ser lækkert ud! Min kæreste og jeg vil samle vores familier til eftermiddagskaffe/kage hvis vi vandt. Og jeg tror at kage nr. 2 vil gøre lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Fischer Jeppese

  Hvem der bare kunne bage sådanne lækre kager. Suk 🙂

  Jeg ville vælge chokoladekagen og den skulle serveres til min mands fødselsdag, i juni 2015. Grunden er at min mand, siden vores ældste blev født før seks år siden, har måtte dele fødselsdag med hende når de skulle fejres.
  Derfor har min mand indtaget mange flotte kager de sidste seks år, dog har de all været iført enten prinsesser eller enten anden glimtende og tænker han nu fortjener en ordentlig kage. En herregod kage. Uden glimmer. Uden Elsa på. Og uden den serveres på en Disney plasttallerken 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Chokoladekage:) anledningen bliver at jeg har vundet en kage, og derfor skal alle de bedste jeg kender samles:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T

  Min fætter flytter til København til januar og har fødselsdag, så jeg ville rigtig gerne “sende” ham en kage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  jeg vil bruge den til det skønneste nytår, som min kæreste og jeg har inviteret til i år med alle vores dejligste venner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Åhr hvor lyder det bare helt igennem lækkert! Hvis jeg vinder, så skulle kagen bruges til en surprise fest jeg holder for min veninde, i anledning af at hun fylder 25 år.
  Og vi er begge helt vilde med lakrids og hvid chokolade, så det skulle være den kage – med lakrids macarons. Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville på min fødselsdag gerne servere de lækre kager til dessert for alle mine søde veninder. Det ville lige være prikken over i’et 🙂
  (Nr 2 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville fejre min datters 1 års fødselsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Og jeg vil allerhelst vind nr 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Årh, hvor mega lækkert. Jeg står overfor en omfattende kæbeoperation den 29/12, så hele januar står på flydende kost. Det ville jo være så skønt at kunne se frem til kagebord på den anden side!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Jensen

  Kunne være fantastisk at vinde til min 30 års fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mikkelsen

  Det kunne være fantastisk at vinde til min søsters 30 års fødselsdag til april 🙂 Hun er på SU og har et stramt budget, så vil elske at kunne overaske hende med denne fine præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • margit

  østergade 6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • margit

  jeg vil servere den til mit barnebarns fødselsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har været ind og ud af hospital denne december, så har ikke bagt en næste julekage. Mine børn ville elske at få lidt forkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Min datter fylder rundt i år og det vil være perfekt at overraske hende med kager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg fylder rundt i år og havde allerede tanker om et stort kagebord. Det vil være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte N. P.

  Min mand har fødselsdag nytårsaften, og bliver derfor aldrig rigtig fejret, som os andre på vores fødselsdage. Derfor vil det være fedt at kunne overraske ham med kage og gæster 🙂 og det skal helt klart være nr 1 hvis jeg er heldig – han er helt klart mere til lakrids end chokolade 🙂
  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  det skulle være til min søns fem års fødselsdag i marts. Sidste år havde vi ikke rigtig overskud til at holde noget, så vi har besluttet at gå all in denne gang, så en lækker kage ville da være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Mulighed nr 2 ville være prikken over i’et til min 30 års i august 2015.
  Jeg eeeeelsker kage og chokolade, så ingen tvivl om at det ville være et kæmpe hit hos både mig og gæsterne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Rasmussen

  Åh, hvor ville jeg gerne vinde. Vi har siden 1. December boet med vores tre børn (4 år og tvillinger på halvandet) hos forskellige familiemedlemmer, mens det meste vi ejer står opmagasineret i garagen til det nye hus, vi har købt, men som håndværkerne har været fuldstændigt håbløst længe om at færdiggøre, ligesom der er stødt flere komplikationer til. Det er selvsagt super stressende for alle.
  Hvis jeg vandt præmien, skulle den serveres til vores indflytningsfest som en kæmpe tak til vores familier for hjælp og støtte i den her utroligt krævende tid. Og synes også, at vi selv fortjener noget forkælelse oven på at have levet i en flyttekasse (en! Med tøj til os alle 5!) så længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wow, en imponerende konkurence! Jeg ville ønske mig 2: Mørk chokoladekage med saltkaramel og peanuts + karamel-macarons til min 24 års fødselsdag den 17. januar. Jeg plejer selv at bage en masse kage til mine elskede venner, men disse kager vil overgå mine! Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min datter Ottilias konfirmation 1. maj vil være en perfekt ramme om de smukke kager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Rebecca har fødselsdag og lille Isak skal døbes og Anna bliver 18 det hele indenfor en måned, så det ville hlt sikkert være skønt med kage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Først: fantastisk konkurrence!
  Er selv verdens største chokoladeelsker og kunne SÅ godt tænke mig at vinde nr. 2 – kagerne skulle selvfølgelig serveres til jule/nytårsarrangement for mine søde veninder, som vi har besluttet at holde i januar. Åh, hvor kunne det da lige være lidt fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af sådan en lækker kage, vil jeg uden tvivl serverer den til min fødselsdag i starten af februar. 🙂 Det ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • matilde

  Jeg har fødselsdag i starten af januar og det skal fejres! gerne med kage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Süberling

  Jeg ville invitere mine veninde på champagne- og lakridshygge. Åh, det ville være SÅ hyggeligt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min dejlige lille niece bliver et helt år i marts, så der ville jeg elske at kunne forkæle med en dejlig kage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Nørregaard

  Jeg elsker hendes chokolade univers, følger naturligvis hendes blog og har hendes bog.
  Jeg stemmer for en salt karamel kage til min fødselsdag. Aj, det ville altså være godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det må blive til min 29 års fødselsdag i slutningen af januar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Munck

  Det ville være perfekt at vinde sådan en lækker omgang kage når jeg har født min første søn i maj og barselsgæsterne kommer rendende og man intet har at smække på bordet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg ville gerne have kager leveret til en af vores fødselsdage i foråret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Jeg afleverer mit speciale her i foråret, og vil efter 20 års skolegang ELSKE, at kunne invitere familie og venner til et brag af en kandidatfest <3 Når det er sagt, så bor jeg i Jylland, men festen afholdes for min familie i Hellerup, så jeg håber, at det er ok 😉 Begge kager lyder så lækre, at jeg ikke vil kunne vælge, om det skal være den ene eller den anden. Men nummer 1 har jeg aldrig prøvet før, og nøj hvor det lyder spændende! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Min far bliver 70 i marts og jeg har lovet at stå for kaffe og kagebord tiæ hans ca. 20 gæster, og mon ikke det ville vække glæde med Majas chokoladekage… samt spare mig lidt anstrengelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine S

  Den 15. Februar skal vores lille søn døbes – og tænk at kunne forkæle og overraske vores gæster med denne helt særlige herlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw deltager med det vums i håb om jeg er den kanon heldige marcipangris!

  Til nytår vil det være den helt rigige anledning med en lækker chokolade dessert

  XXX’er alt for at jeg er den heldige

  regnbuens@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Haps, hvor ser det lækkert ud! Anledningen hvor jeg ville servere kage nr. 2 vil være til den fest, min kæreste og jeg skal holde, når han bliver færdig med sit studie og vi samtidig kan fejre hans fødselsdag og vores nye lejlighed. Med andre ord, bliver der brug for alskens lækkerier, og Majas kage vil være fantastisk at servere for gæsterne.
  – Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Det skal klart være til min datters 3 års fødselsdag, hvor vi vil holde en stor børnefest (der er ikke blevet gjort så meget ud af det til de første to fødselsdage).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  2. Mørk chokoladekage med saltkaramel og peanuts + karamel-macarons

  Min søsters fødselsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor lækkert. Det ville jeg gerne servere når min datter officielt får sit navn i det nye år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Det kunne jeg godt bruge til min drengs 1-års fødselsdag i januar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MarieT

  Jeg er madly in love med lakrids. Jeg drømmer om at kunne invitere alle venner til hurra-vi-kommer-hjem-til-kbh-fest efter en lang periode som udenlandskdanskere (hvor jeg har spist alt for lidt lakrids)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høj

  Har også et had/kærlighedsforhold til chocolat.dk… Nøøøj nogle sindssygt lækre ting hun laver, men samtidig en konstant reminder om at det ikke er MIG som får lov at spise det;-).
  Anledningen til at spise én af hendes lækre kager ville helt klart være min søns 2 års fødselsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Manskov Hersom

  Hvis jeg vinder skal det være Lakridskage med hvid chokolade og citron – samt lakrids-macarons til min kærestes fødselsdag i februar – han elsker lakrids og han har ikke planlagt noget i anledning af hans fødselsdag – hvis jeg vinder er det en god undskyldning for at invitere en masse familie og venner forbi til kage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fordi jeg elsker kage!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette S

  Jeg vil give kagen til min farmor, som starter nyt kemoforløb i januar. Hun holder humøret højt, og hun er så taknemmelig over alle de søde sygeplejersker, som er på Riget. Kagen vil jeg derfor foreslå, at hun tager med på Riget og deler med de sygeplejersker, der gør en forskel for kræftpatienter som min farmor. Det er jeg sikker på, at hun vil synes er en fantastisk ide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Jeg skal holde en reunion med ca. 20 gamle efterskolevenner i starten af februar, hvor mange af os ikke har set hinanden i flere år. Da næsten alle er på SU ville det være for fedt at vinde et lækkert kagebord til denne sammenkomst! Jeg tror, alle ville blive meget glade for disse lækre kager 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bonke

  Jeg har fødselsdag til januar, så det skulle helt sikkert være dér, 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sander

  Jeg elsker at bage! Jeg elsker at bage, fordi jeg elsker at spise kage. Inden jeg blev mor, kunne jeg bruge dagevis på at lave den perfekte macaron, og når veninderne kom på besøg, serverede jeg altid flotte kager med masser af smag og glimmer på toppen. Så blev jeg mor til en ikke-sovende dreng, og så var det ligesom om, at bageriet måtte træde liiidt i baggrunden til fordel for søvn.

  Hvis jeg vandt, ville jeg invitere alle mine veninder til kagebord! Vi har alle sammen fået børn inden for få år, så vores tidligere hyppige madklubber med bobler, snak og dans i køkkenet er nu afløst af sjælden brunch med skrigende og larmende unger, og voksne der råber lidt afbrudte sætninger til hinanden hen over pølserne. Men selvom det ikke er der samme længere, er venskabet lige værdifuldt. Derfor ville jeg elske at invitere mine veninder – med babyer – på skrig og skrål og skøn kage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil gerne vinde kage til at fejre året er slut – et år der har været skønt, smukt og udfordrende som nybagt mor! Glæder mig til det næste år, til flere udfordringer og glæder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det ville være skønt at kunne servere den lækre lakridskage, når vi samler vennerne i vores nye lejlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hej Lortemor.

  Jeg har nu gennemscrollet din blog igennem, og den er så skide herlig og ærlig at læse! En blog hvor man bliver i godt humør, hvor man føler med dig og lærer at sætte pris på de små ting. En anbefalsesværdig blog er, hvad det er 😀
  Jeg har dog et enkelt spørgsmål: Hvor er plakaten med ‘home’ fra i dette indlæg http://lortemor.dk/2013/10/jeg-kunne-godt-taenke-mig/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Nr. 2 for at fejre nyt fast job per 1 februar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  WOW hvor lækkert!
  Min lille nevø skal døbes her i starten af Januar og den chokoladekage med saltkaramel lyder helt magisk! Kunne være fantastisk, at medbringe sådan en kage til den anledning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie christoffersen

  Jeg ville bruge kagen til at overraske min onkel. Han kæmper lige nu med lungekræft, så intet ville glæde mere end et besøg af hele familien og så medbragt kage, som han ELSKER.
  Kage nr 2 vil nok være favorit, men han vil sikkert elske dem begge:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg selv bor i Odense, men har en skøn flok venner i KBH, så ville elske at kunne invitere mig selv på kage hjemme hos dem! Det ville være en dejlig overraskelse at kunne give. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Kolsboe Lejbølle

  Jeg har en søn, der fylder 18 år den 4. marts. Han bor hos sin far, men jeg vil meget gerne holde hans 18 års fødselsdag og invitere familien til læææækker kage. Ligesom mig selv er han også vil med sødt med lakrids, så jeg ønsker mig 1: Lakridskage med hvid chokolade og citron – samt lakrids-macarons.
  til at gøre hans fødselsdag helt særlig :-)!
  Glædelig jul og godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Østergaard

  Min veninde flytter fra København til Århus, og i den anledning holder hun fest, så at kunne overraske min kageelskende veninde med sådan en omgang ville være skønt:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone selina

  Hvis jeg vinder skal den sendes til min søde søster på Vesterbro som fylder år D. 5 jan. Hun skal ha den fordi jeg ikke selv kan være der og fejre hende da jeg befinder mig over på den anden side af jorden. Så jeg krydser fingre, og håber at jeg kan give hende den smagefuldeste fødselsdagsgave og en lækker overraskelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chalina

  Er helt tosset med chokolade. Så det vil være ren forkælese på min fødsdagen den 24 feb med kage nr 2. Har en aftale med en personlig træner, der skal hjælpe mig med at fjerne kejsersnits dellen, så det er den eneste dag at jeg må få kage de næste tre måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg må være dummere end dum, men hvem vandt kagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Søde Lortemor – er konkurrencen droppet?!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik #3