Leaving Vesterbro!

Late night blogging.

Er helt mast. Fandeme om vi ikke overlevede flytningen, med lidt hjælp fra to virkelig effektive flyttemænd!

Kæft jeg kommer til at savne at bo på 5. sal. Sagde ingen mennesker nogensinde.

Men NU er vi kommet til Sydhavnen, og jeg sidder nu i ro og mag, og nyder en Classic og et stykke kold pizza i min nye stue.

Med lidt hjælp fra nogle helt særlige mennesker, hr og fru Iværksættermor har vi nu fået hylder op i stuen, så vi kan komme hurtigere på plads. Vi mangler dog rigtig mange andre ting, men vi må forsøge at tage det en dag ad gangen.

Er ikke sikker på Alfred fatter hvad der foregår. Han spørger hele tiden efter en af drengene som boede her før os. Det er indtil videre et sted vi besøger. Mon ikke det går op for ham stille og roligt, at her skal vi blive?

Jeg vil så småt gå i seng – Svenne er til julefrokost, og selvom Alfred sover som en sten nu her, så regner jeg ikke med at han dropper den nattefest han har holdt i en uges tid, efterhånden. Kæft mand. I forgårs var han vågen fra 2-5. Fuck jeg kunne have kylet ham ud af vinduet til sidst!!

God fredag aften til jer!

20141205-214719-78439729.jpg

Ps. Husk at besøge Jeanett i dagens låge af vores julekalender! Der er Georg Jensen Damask lækkerier på højkant!

Og så har jeg i øvrigt fundet en vinder i min egen låge med Flexa. Tillykke til Kasper – eneste mand i det kommentarfelt. Jeg sender dig en mail.

2 kommentarer

  • Det er simpelthen så skønt for jer! Jeg er sikker på, at det lynhurtigt bliver hverdag for Alfred at være i sit nye hjem. I skal bare lige ordentligt på plads, så han kan se alle de velkendte ting, han er vant til – så ved han, at det er der, han hører til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj // provinsmor

    Dejligt at I nu er flyttet, så skal I nok komme på plads så smut som tiden skrider frem 🙂 Vi har nu boet i vores hus i et år og vi er nu endelig sådan rigtig på plads. At der så mangler fodpaneler overalt, det tænker vi ikke på 😉
    Tillykke med jeres nye hjem <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leaving Vesterbro!