Låge nummer 8!

Reklamer nej tak, tak!

I weekenden der kommer nu, har vi besøg af mine forældre. For første gang starter vi en helt ny tradition: nemlig at holde to gange jul i december.

Fordi mine forældre bor i Jylland, stressede det mig at vi skulle rejse land og rige rundt i julen, i stedet for at hygge herhjemme og slappe helt, helt af. Jeg er spændt på, om det fungerer for alle parter på denne her måde.

Så denne uge står også på en masse indkøb, så vi kan smække en lækker julemiddag sammen og holde en næsten rigtig juleaften i weekenden. Så jeg har hentet en ny app, som kan give mig et overblik over, hvor jeg kan finde mine indkøb til den bedst mulige pris.

App’en hedder Mine Tilbud og er gratis, og i stedet for at være en kæmpe stak tilbudsaviser der stopper min postkasse til, så ligger alle aviserne i stedet til fri afbenyttelse i app’en.

Her har jeg så lavet en komplet indkøbsliste, og så kan jeg finde mine varer derinde, og matche priserne vha. de forskellige tilbudsaviser.

App’en er nem og overskuelig, og det tog mig ikke længe at finde ud af, at jeg kunne spare en helvedes masse penge ved blot at søge på de forskellige varer som står på min liste.

Et eksempel kan være, at jeg skal have købt olivenolie – og efter et hurtigt kig i Irmas avis, viste det sig at jeg kunne få 3 flasker jomfru olivenolie til kun 89 kr. Det er et fredags-tilbud, så hvis jeg ventede til fredag, så sparede jeg altså 76 kr, end hvis jeg købte de samme, bare om torsdagen.

Igen har Irma også tilbud på opvaske tabletter. Og minsandten om ikke vi har fået opvaskemaskine i det lille hjem, så en besparelse på 50 % er til at mærke. Jeg skal i hvert fald i Irma på fredag.

Jeg havde ikke anet noget omkring den slags tilbud. For der står et stort og fedt Nej Tak på min postkasse altid.
Bunken af aviser, der lander i den på bare en uge, er både belastende og spild af papir. Men jeg synes dælme det er en god ide, at man kan have dem ved hånden i form af en lille app.

I Kvicklys avis kunne jeg pludselig læse mig til, at de har tilbud på vaskepulver – og det er ofte et tilbud vi står og mangler. Og fandeme om de ikke har 25 % på vaskemiddel fra bl.a Neutral. Afsted med os.

Nu kunne jeg komme med endnu flere eksempler på gode besparelser, men så bliver det et meget, meget langt indlæg.

Den egentlige mening med indlægget er at sætte fokus på, at selvom man siger nej tak til reklamer, og på den måde ikke ved hvilke tilbud der findes hvor, før man står i forretningen, så er der nu et alternativ til den fyldte postkasse.

Jeg glæder mig til at regne ud hvor meget jeg har sparet i denne uge, når jeg har benyttet mig af de forskellige tilbud som app’en har oplyst mig om.

20141208-204647-74807181.jpg

20141208-204647-74807102.jpg

20141208-204647-74807271.jpg

20141208-204646-74806983.jpg

Indlægget her er sponsoreret af Mine Tilbud.

4 kommentarer

 • Smart! Jeg har i flere år brugt en, der hedder e-tilbudsavis, men vil bestemt kigge nærmere på denne også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Jeg kan bedst lide Etilbudsavis, det er vidst nok også den største/bedste

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Husk at ikke alle forretninger/tilbudsaviser bliver vidst på denne. Så man kan godt gå lidt skævt nogen gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bjarne

   Det bliver de da heller ikke nødvendigvis hos Minetilbud!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Låge nummer 8!