Hvor meget sparede jeg så?

Så blev det pludselig juuuuul!

Vi har julet og julet i dag med konfekt, ris a la mande, and, sovs og juletræ med levende lys.

Sidst nævnte var lidt en prøvelse. Julekugler og glimmer – samt levende lys og julestjerner er en kende for meget at forvente af en to-årig, hvis mellemnavn er maniac-pilfinger. I alt 6 kugler måtte lade livet, og to levende lys måtte slukkes, inden vores forsikring måtte i brug.

Men det har i sandhed været en glimrende dag. Mandelgave og hele lortet. Det var kun Alfred der fik gaver – og kun 2 stk. Det er trods alt kun en 2-årig hjerne der er sat i spil.

Vi fik leveret træet i forgårs af Treemy.dk som leverer juletræer til din bopæl. Og hvis man som os, ikke har hverken sav eller juletræer i baghaven, så er det altså en ok fed deal.

Vi fik en Normanns gran på knap 175 cm – hvilket fylder godt ud i vores stue. Den er smuk og fyldig, i en dyb og mørk grøn farve. Virkelig kvalitet. Duften er skøn, og det er i sandhed et smukt, smukt træ.

Hvis andre sidder derude med en tanke om at få leveret et træ hjem til sig selv (som i øvrigt kommer i en genial kasse, som vi har brugt til gemmeleg det meste af dagen) så har jeg en rabatkode I kan bruge.

Koden hedder lortemor og giver 10 % rabat indtil d. 21/12-2014.

Treemy giver tilbyder i øvrigt prisgaranti – så kontakt dem eventuelt for nærmere info 🙂

Mine største anbefalinger ryger afsted til dem, for det smukkeste træ jeg længe har set. Og som i øvrigt er det første træ vi nogensinde har haft i julen i eget hjem 🙂

20141213-214331-78211208.jpg

20141213-214330-78210879.jpg

20141213-214330-78210682.jpg

Sponsoreret i samarbejde med Treemy.dk

Husk i øvrigt at kigge forbi Pernille, som udlodder en saftig og pisse fed præmie i gårsdagens låge i vores julekalender! Eller kig forbi Jeanett, som i dag har åbner lågen, hvor hun udlodder lækkert læder 🙂

1 kommentar

 • Jeanette Henriksen

  Super smukt træ og rigtig fed deal.. Jeg er så heldig at bo et sted hvor der er mange der sælger, men vi har desværre ikke plads til et træ pt.. Men tænker at mange kunne ha gavn af at få det bragt.. 😀

  Lyder som om i har haft en skøn dag..

  Glædelig December til jer..
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor meget sparede jeg så?