Travlt.

Kvinde søger (job) mage!

Jeg er arbejdsløs lige rundt om hjørnet! En ok skræmmende tanke, når man f.eks lige har lånt et ret stort beløb i banken, som jeg tænker de godt kunne tænke sig et afdrag på.

Egentlig har jeg det fint nok med tanken. Jeg er klar til at lave noget nyt 🙂 Jeg har været super glad for mit job so far, men da det er et barselsvikariat, så er jeg igen job-single fra 1. april!

Jeg aner ikke hvad jeg skal søge. Hvor jeg skal søge. Hvordan jeg skal søge! Mine kvalifikationer indenfor salg, er svære at bruge, når jeg har vinket farvel til butiksarbejdet. Hvad gør man så?

Egentlig kunne jeg rigtig godt tænke mig at arbejde med salg stadigvæk. Måske bare med et helt andet sæt briller. Mit drømme scenarie ville være noget med f.eks at hjælpe virksomheder med at markedsføre sig på bl.a blogs eller andre sociale medier.

Måske min viden indenfor salg og min erfaring fra blog-verdenen kan bruges til et eller andet samlet.

I do not know?

Det er klart at jeg har et ret stort netværk efterhånden, og jeg har naturligvis stadig bloggen som en lille indtægts kilde. Men den skal ikke skam-bruges til at skrabe kroner ind til husleje, gas og mad. Det ville være synd at lade den oversvømme med spons i ét væk.

En anden sandhed er, at jeg virkelig godt kunne tænke mig at få kollegaer, indgå i et team, være voksen og gå på arbejde. Jeg har stadig tid at løbe på, men jeg kan mærke at den går stærkt og at jeg ikke bare kan sidde på min flade røv og tro at det hele kommer til mig.

I disse dage er der lidt messe, lidt events og lidt blogger-mingle-mingle. I denne omgang er der ikke så hulens mange invitationer eller arrangementer for mit vedkommende. Faktisk tror jeg at det er den sæson jeg har oplevet, har haft færrest events og blogger-tam tam. Og det er egentlig rart, når man så oplever at de enkelte der er, har mere kød på.

I dag har jeg været til en super fin fremvisning hos Bestseller (de mærker de har til børn, that is) og det startede med et fremragende foredrag af Julia Lahme, som fortalte lidt om blogs, forbrugere, sociale medier osv. Meget, meget lærerigt. I midten var der fremvisning af kollektionerne og så sluttede vi af med en lille frokost.

Efter det tog jeg ud til Cam Cams kontor og kiggede på deres kommende kollektion.

Jeg er ikke i tvivl om at I har set rigeligt fra messen, events og stang-tøj for alle pengene andre steder, så jeg vil ikke spamme jer herinde.

Dog vil jeg gerne stille jer et enkelt spørgsmål eller to:

Gode fifs til jobsøgning? Når man som jeg ikke har en konkret stilling at gå efter?

Og kan man overhovedet sætte næsen op efter, at der sidder en eller anden derude, som mangler præcis mig – bare uden selv at vide det?

Kæmpe spørgsmålstegn 🙂

20150126-160532-57932794.jpg

16 kommentarer

 • Emily

  Hvad med at starte op som konsulent? Så kan du hjælpe andre virksomheder med at få styr på deres sociale medier, holde dem opdateret osv, også med marketing for øje. Ved ikke om det er en hel crazy ide;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Det er ikke en crazy ide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Har du set denne:

   Startups pitcher internships – CBS 9. februar
   Mød nogle af Danmarks mest interessante startups – AutoButler, Templafy, Blackwood Seven, Airtame etc.

   Mandag d. 9. februar med start kl 9.50 om formiddagen afholder jeg et gratis event på CBS. Her vil en række forskellige startups picte åbne stillinger – både overfor studerende der leder efter internships, men også fuldtidsstillinger til mere erfarne folk.

   I alt kommer der 15-20 startups. Hvert startup får 5 minutter til at picthe deres virksomhed/stillinger, og herefter er der networking med de ca. 200 tilhøere som der er plads til. Eventet er færdigt senest 12.30.

   Det afholdes på CBS (Solbjerg Plads, Frederiksberg), og grundet det begrænsede antal pladser kræves der tilmelding.

   Tilmeld dig via nedenstående link. First come – first served 🙂

   https://www.eventbrite.com/e/cbs-startups-pitch-internship-positions-february-9th-tickets-15425143018

   mvh

   Nicolaj Højer Nielsen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skriver lidt om at du godt vil hjælpe virksomheder med markedsføring osv. og jeg syntes at du skal gå ind på http://www.amino.dk, og lave en profil om dig selv. Det er en webforum til iværksættere, og her er der rigtig mange der søger bloggere, eller nye ansatte. Skriv et indlæg, og se om der er nogle der henvender sig! 🙂 Nogle af jobbene ser super spændende ud, og det fede ved iværksættere er, at ikke så mange kræver folk med en super høj uddannelse 🙂
  Held og lykke med det!!

  Kender du forresten til nogle børne/sportsmesser? (Så lige du skrev lidt om det). Jeg søger nemlig flere end dem jeg har skrevet på min blog!:)

  Tak på forhånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Åh, kender desværre intet til noget med sport 🙁 men tusind tak for ideen om Amino – kigger lige derind og ser hvad det er for noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund, hvis jeg må spørge? Og kunne et mediebureau være interessant for dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Jeg er oprindeligt uddannet salgsassistent med speciale indenfor tekstil 🙂 men jeg ønsker ikke at arbejde i en fysisk butik af flere årsager. Så jeg har stor erfaring med salg, men jeg brænder klart mere for salg på andre måder end at stå og agere ekspedient i en forretning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lena

   Synes ofte at tøj firmaer (fx Bestseller) søger folk til kontor arbejde med erfaring fra butik…så måske skulle du holde lidt øje sådan nogle steder – hvis du ikke allerede gør det ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har gået ledig i tre måneder, efter jeg afsluttede min uddannelse, men har heldigvis netop fået job! Derfor vil jeg mene, at jeg har alle tips og tricks frisk i erindringen, og jeg vil sige, at du skal i gang med de uopfordrede ansøgninger. Du skal selv ud og gøre virksomhederne opmærksomme på, at de ikke kan undvære dig. Alternativt benytte dig af virksomhedspraktik i op til otte uger, som ikke koster virksomhederne en krone, men som kan være måden, man får en fod indenfor på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   Du kunne måske bruge din salgserfaring til at starte din egen webbutik med f.eks. børnetøj o.lign?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske du kunne bruge dine salgserfaringer og blogviden i et annonceringsteam ala Bloggers Delights? Du har også egne erfaringer fra din blog ift. hvad der virker/hvordan man bedst strikker spons-indlæg sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Jeg hepper også for, at du kaster dig ud i uopfordrede stillinger til steder, du gerne vil være. Afsæt x antal timer til at søge nettet tyndt for inspirerende firmaer, projekter og lignende og så FLIP UD med nogle måske lidt anderledes ansøgninger, der får dem til at løfte øjenbrynene. Og og og – det jeg egentlig vil sige med det er, at når du så har sendt de der ansøgninger, så er det VIGTIGT, at du ringer efter et par dage og følger op. Dét er LIGE i øjet. Hvis du virkelig har nosser, kan du også møde personligt op og spørge dem, hvad de synes om din ansøgning – eller bare spørge efter bossen 😉

  Hvis du har brug for lidt ekstravagante flippendes ud-ideer til syrede ansøgningsmetoder, så sig til. Jeg vil gerne skyde lidt fra hoften, hvis det er.

  PÅ DEN – du er megamega sej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min veninde er ansat som kommunikations medarbejder i et online børnetingsshop ala lirumlarumlej… Her står hun for ig, Facebook, ideudvikling ift annoncer, og andre måder hvorpå et brand/ butik kan markedsføres… Og hun er uddannet kok!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg arbejder med at få ledige i job. Vil gerne give dig feedback og ideer til dit CV og ansøgninger. Bare send en mail:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travlt.