Der skal lyde et tak, herfra!

Back to basics.

Efter mommy-blog-gate, vaccine-gate og alt det fnidder fnadder der følger med i kølvandet, trænger jeg til at skrive om os.

For at afslutte et kapitel, som måske aldrig burde være skrevet, så vil jeg blot knytte en lille kommentar til de ting jeg har skrevet om på det sidste.

Jeg skrev et indlæg om forkælede bloggere. Og jeg var så fræk at skære alle over én kam, i den naive tro at folk nok godt vidste, at når jeg skrev det handlede om få – at så var det ikke alle der var sådan. Helt utopisk at tro, at folk, som på ingen måde skulle føle sig truffet, undgik den stigmatisering. Og det er jeg naturligvis ret ærgerlig over.

For der findes rigtig mange bloggere, som gør et godt stykke arbejde. Som ikke sælger deres sjæl for at komme til events. Flere af dem er mine egne veninder. Og andre er bekendte. Som jeg har dyb respekt for og som jeg har anbefalet og gladeligt stalker hver dag.

For mig handlede det om at sætte ord på en uheldig udvikling. At det skulle være et succeskriterie, som blogger, at skumme event-fløden og danse i gave-regnen.

Jeg trækker det ikke i land, for jeg mener stadig hvert et ord. Dog vil jeg igen understrege, at det er FÅ der bidrager til udviklingen. Det er ikke de blogs flere af os har fulgt i årevis.

Så var der Vaccine-Gate. Åh. Forsøgte i går at følge op på første indlæg. Opsummere.

Kommentarerne taler for sig selv. Folk er delte – og det skal de have lov til. Dog har jeg taget mange kommentarer til mig: som handler om min egen rummelighed og tolerance. At den ikke er så finpudset. Og jeg kan kun beklage. For naturligvis burde jeg være nede med, at modtage kritik på mine indlæg. Det vil jeg så øve mig på i fremtiden. Virkelig.

Men back to basics, hvis I virkelig gider at høre om vores liv?

Så har vi i dag været på besøg i A’s nye vuggestue. Det går løs på mandag!! Og hold nu OP hvor er jeg glad for at vi har valgt denne institution! Og selvom vi ikke er glade for at skifte, så har jeg virkelig en god fornemmelse omkring denne her.

Hvad siger I?

Gider i flere debatterende indlæg? Eller skal vi bare tilbage til hverdagens små ting?

20150210-133542-48942168.jpg

25 kommentarer

 • Mette

  Vil gerne ha´ det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skriv hvad DU vil – så er jeg helt sikker på at læserne kommer med. Jeg synes det er fint med blandet hverdagsliv, debat, mode eller hvad du ellers har lyst til. Har du noget på hjertet – så gå den vej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hen

  Godt og blandet 🙂 Det er godt med lidt røre i andedammen en gang imellem. Skriv hvad DU vil, det gør det hele mest naturligt og dermed fedt at følge… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Så længe du ikke skriver indlæg blot for at provokere, synes jeg bestemt ikke, at der er et problem med indlæg der fører til hæftige debatter. Og yay for ikke at drukne i selvhøjtidelighed og ananas i egen juice!!
  That being said, vil jeg ikke undvære hverdagsglimt og -tanker.
  Find endelig din egen balance, så tvivler jeg på, at det bliver skidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Er med på det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg sætter SÅ stor pris på din ærlighed! Dét er der mange bloggere som kunne lære af. Du skriver om vigtige og relevante emner – men først og fremmest skriver du om det, som DU vil. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg elsker din blog! Og jeg elsker at du skriver om stort og smaat. Det er dejligt at du tager fat i store emner, der (kritisk) omhandler dig, omverdenen og din blog-verden. Jeg synes det er spaendende at faa et kig ind i din verden, ikke mindst naar det handler om din soede Alfred. Summa summarum, bliv ved! I love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du gør det sgu’ godt:-)
  Hvis man ikke kan lide lugten, må man finde et andet bageri…
  Vi har jo ytringsfrihed er i landet, ikke – også i Blogland;-)
  Dejligt at høre, at institutionen er den rette, men hvorfor skal han skifte? – eller er det endt barsel?Nu er jeg jo ny på din blog, så jeg er nok gået glip af en vigtig detalje

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Vi er bare flyttet, så de 14 km frem og tilbage mellem den nuværende, er blevet for langt! Velkommen til, i øvrigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilken inst er det? Er nysgerrig, da jeg selv er gravid og bor i SV. Måske man kunne blive inspireret. Især hvis det er tættere på end Almas, som ellers er fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså nu er det jo din blog så selvfølgelig skal du selv bestemme hvad du vil skrive. Men hvis jeg skulle bestemme, så tror jeg faktisk de sidste mange indlæg rammer lige ned i noget vi virkelig mangler her i mummy blog lang. Lidt ligesom dameblads branchen nogle gange er blevet kritiseret for at “fordumme” kvinder med ligegyldige og fordummende artikler, lige så vel tror jeg godt nogle gange at mummy blogs kunne beskyldes for det samme. Nogle gange går der simpelthen for meget Cam Cam sengetøj, mini rodini og CIFF i den. Jeg tror vi mødre rummer så meget mere, og at vi egentlig gerne engang imellem vil læse noget lidt mere dybdegående og debatskabende end lidt om det nyeste dukkesenge tøj fra Cam Cam.

  Og her rammer du altså lige plet. Jeg ville ønske jeg havde modet og samme evne til at formulere mig. Så fortsæt du bare i samme spor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hørt!

   En af de første reklamer for Cover bestod af Zapruder-filmen, hvor en kvindelige speaker beundrede Jackie O’s hat.

   http://youtu.be/iU83R7rpXQY

   De havde også én med en veninde på barselsbesøg, der var helt med med den nybagte mors perlekæde og negligerede den nyfødte.

   Lad endelig være med at hoppe i den grøft.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Ja tak til debatindlæg, og især om blogland, hvor der generelt er alt for lidt debat om udviklingen. Det virker desværre som om, at mange ikke tør ytre sig af frygt for at nogle føler sig angrebet, og jeg synes desværre, at dit indlæg bekræfter, at der altid er nogen, der bliver fornærmede. Så stor ros herfra for at turde tage debatten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kian

  Debat er godt – også når man ikke kan blive enige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næ næ!
  Jeg synes det er vanvittigt vigtigt med debatter. Jeg synes at, det forskellige syn vi alle har på et emne, er det der kan gør os klogere, eller måske kan ændre holdninger.
  Debatter er rigtig godt. Uden debatter vil udviklingen eller måske den personlige udvikling gå i stå.
  Så fortsæt endelig med nogen debatter 😉 – og kan man ikke li’ den – så kan man jo bare vente på den næste debat.

  Jeg har også prøvet at, skifte vuggestue – det var afgjort det bedste for min datter. Selvfølgelig er det en omvæltning. For de små har det jo med at, knytte sig til en voksen. Men de glemmer heldigvis hurtigt og de finder også hurtigt en ny, favorit pædagog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine N. Mark

  Ville meget hellere læse om jeres hverdag end alle de debatterende indlæg!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er en af de mødre der endnu ikke har vaccineret min søn, men synes det er fantastisk at du sætter ord på det! Der SKAL fokus på emnet, for folk skal selv have lov til at danne en holdning.

  Jeg er blandt andet af den holdning, at børn først skal vaccineres på det rigtige tidspunkt, altså når de er over 1 år og har et udviklet immunforsvar. Muligvis undtagen kighoste, da den er slem for spædbørn. Min søn skal derfor snart vaccineres, for nu er hans immunforsvar og tarmflora klar til at tage imod giftstofferne. Derudover har vi suppleret ham inden med en masse c-vitamin og homøopati 🙂

  Alle skal følge deres hjerter, sunde fornuft og hvad de tror på virker! Men man skal også tage hensyn til andre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser mest blogs for hyggens skyld, men også for at udvide min horisont lidt. Og det fik jeg af debatten om vacciner. Tak for at sætte gang i den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg synes det indlæg med vaccinenering var spot on! Og bliv endelig ved med at komme med din uforbeholdne mening til ting! Det er et godt krydderi!! Det er din blog og vi skal have hele paletten tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Jeg synes debat er spændende, men er også ret vild med at høre om din/jeres hverdag med alt hvad det indebærer. Faktisk derfor jeg i første omgang hoppede med og fulgte din blog… 🙂

  Men følg endelig din egen lyst. Jeg scroller bare videre, hvis du skriver et blogindlæg jeg ikke lige synes er interessant. Du kan jo ikke fange os alle hver gang. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Louise

  Jeg synes bestemt også at begge dele skal fylde på din blog! 🙂
  Ville være synd at undvære en af delene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal ikke lave indlæg på bestilling. Du skal skrive de indlæg DU vil skrive. Det er jo præcis derfor folk de følger DIG. Hvis først du begynder at skrive alt efter hvad dine læsere dikterer dig, mister du din integritet. Kør på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville være ærgelig hvis du droppede dine debatterende indlæg. Jeg har været forbi tusindvis af blogs og er kun vendt tilbage til en, og det er selvfølgelig din. Håber du fortsætter i samme stil – med lidt af det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ummi N

  Jeg er ny på bloggen, fandt den da jeg søgte efter fødselsberetninger, så har brugt den sidste uge på at læse samtlige indlæg fra januar 2013

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der skal lyde et tak, herfra!