The theory of everything.

Indkørt! Og nu, weekend!

Hold fast, en uge!

Det var med knuder og spænding i maven, da Alfred i mandags startede i sin nye vuggestue.

Mandag var vi der en times tid, og så gik vi hjem igen. Tirsdag tog Svenne med Bøffen derned, og det var meningen at han skulle gå i en halv times tid, og så hente ham hjem igen. Men Bøffen ville ikke hjem. Alt det nye legetøj og den store legeplads var alt, alt for spændende. Så Svenne var væk i en time, før Alfred blev hentet.

Onsdag er altid en lidt usikker dag. Det er dag 3, hvor han skal prøve at være der alene, alene. Og den er hård for barnet, da alle de nye indtryk fra dagen før, begynder at sætte sig og fylde i hovedet.

Alfred græd sådan rigtigt da jeg gik – men der var, og er, ikke andet at gøre end at vinke og sige ‘vi seeeees’ sådan helt skingert og smile helt vildt falskt. For det er ikke sjovt at gå fra et barn der græder. Overhovedet.

Men jeg kunne høre på gangen, at han stoppede igen efter 30 sekunder. Så han er pisse genial, altså.

Dog var det en træt og klæbrig dreng jeg hentede to timer efter. Han sad fast på mig resten af dagen, som en liderlig husmor der holder godt fast i sin Fifty Shades Of Grey premiere billet.

Han var både på armen i køkkenet, på skødet på toilettet og sad på mig i vores lænestol, til timer af Ramasjang.

Torsdag var helt genial. Han skulle sove derned for første gang, og jeg var rigtig spændt! Men igen var han bare så dygtig. Han havde fået sin egen dyne med, den som går under navnet ‘piddedyyyyuin’ (putte-dyne) og som har fået farmors hjemmesyede Thomas Tog betræk på. Og så valgte han en af sine bamser, som vi også tog med.

Han sov to timer dernede, og det første syn der mødte mig på gangen igår eftermiddags, var en helt sove-varm Bøf, i ble og med kysseklare kinder, så røde som det hjerte der banker bag den stolte mors bryst.

Pædagogerne dernede sætter prikkerne over mine i’er. De er garvede, varme og skide søde. Og når man allerede på fjerdedagen får beskeden, at han er indkørt, så kan man ikke føle andet end stolthed og lettelse.

20150220-100358-36238085.jpg

De næste par dage bliver lidt hektiske, da jeg skal være social til den helt store guldmedalje. Allerede i eftermiddag går det løs med min partner in crime, som jeg også spiser med i aften. I morgen har jeg en kaffe date med en sødheds-chokolade-pige, inden jeg skal fejre en helt tredje dejlig dame. Fuck. Det bliver godt!

Ej forglemme at jeg så også får taget min Sunday mødom i morgen aften. Seriøst. Kan ikke huske hvornår jeg har sidst har været sådan et sted. Det føles som lang tid siden. Gad vide om de lukker gamle kællinger som mig ind, sådan et sted?

Og hvad tager man på, på Sunday??

5 kommentarer

 • Sønt,at sønnen er så harmonisk, at han accepterer hvad han bliver budt her i livet;-)
  Er selv mormor til et par små guldklumper og det er sjovt at følge dig og dine sammen med ‘mine’. God dag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig SÅ MEGET til at tage din Sunday mødom imorgen <3 Så skønt at du kommer og fejre mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅDAN.
  Vidste den vuggestue ville være noget for dig (eller altså Alfred).. De er så skide gode de pædagoger..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor kommer dit indlæg om en succesfuld indkøring lige på det rette tidspunkt: Min datter skal skifte dagpleje om en måned pga flytning, og jeg gruer allerede nu for at køre hende ind det nye sted. Det kan virkelig fylde meget i en mors hjerte og du beskriver det rigtig godt.
  Jeg håber, at min Loppe klarer indkøringen lige så flot som din lille Bøf 🙂

  (Ps: Jeg har desværre ingen guldkorn til Sunday-outfittet – jeg er modeignorant. Men knæk og bræk med det)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Louise

  Seriøst det hyggeligste indlæg at læse! 🙂
  Ville mega meget ønske jeg arbejde i den vugger hvor din søde Alfred er!
  God weekend! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The theory of everything.