Update!

Lidt nyt på Lortemor.

Der er sket lidt med bloggen. Dog er der kun tale om skønhedsmæssige ting. Jeg havde ellers et meget lovende møde med min blog Community Manager, Christina, i sidste uge. Beslutningen var taget, og vi gennemgik det praktiske.

Jeg var fast besluttet på at Lortemor var et afsluttet kapitel, og at bloggen skulle fortsætte under et andet navn.

Sandheden er nemlig, at jeg er kørt helt og aldeles fast i navnet. Når man ikke længere føler sig som en lortemor, og jeg ikke længere går og har det helt ad helvedes til …. Så er det altså svært at være fanget i et brand, som de fleste opfatter som en blog om alt det svære.

Sandheden er, at jeg bare gerne vil fortælle om det hele, men at jeg jo kan se, at der er stærkest opbakning på de indlæg som handler om den lortede side af hverdagens trummerum. Og sandheden er også, at det klart er det jeg er bedst til at skrive om…

Så hvad fanden stiller man lige op?

Det er ingen hemmelighed at jeg nok er kørt fast i hele den her mor-kategori. Jeg har ikke lyst til at skrive om børnetøj – jo, men i et begrænset omfang – og jeg har ikke lyst til at bloggen overhovedet skal hedde noget med ‘mor’, da jeg synes det definerer mere end hvad jeg ønsker.

Men så var det, at flere også stillede sig an – helt kritiske – og spurgte hvad fanden jeg havde gang i … At man ikke piller ved noget som er godt. At man jo for fanden selv definerer sin blog. Man kan jo ændre indholdet som det passer en, således at hvis man kører død i kun at skrive om sine unger, så kan man jo bare skrive om noget andet!

Jeg tror det er den største og mest dominerende ‘krise’ jeg har haft nogensinde. I blog-regi, altså! Ikke desto mindre, har det fået mig til at fundere over, hvad jeg har lyst til at sende ud. Og det er nok ikke en dårlig ting.

Jeg ved godt, at disse indlæg er tunge for jer derude, men det er nok meget godt at lufte tankerne alligevel. Hvad har man ellers en online dagbog, for?

Håber I stadig hænger ved. Det gør jeg, i hvert fald 🙂

Lysten er tilbage!

20150217-203623-74183880.jpg

26 kommentarer

 • Anna LS.

  Om din altid fine blog hedder Lortemor eller noget helt fjerde, ændrer ikke på det faktum at jeg vil følge med hos dig!
  Her er alt for hyggeligt til, at jeg ikke vil besøge dig, når et nyt indlæg popper up – uandet om det omhandler lortebleer, boligtips eller hvad, du nu kan finde på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm grunden til at jeg oftest kommenterer de tunge indlæg er nok at det er her man mest har behov for et skulderklap – tænker jeg og tager måske fejl. Jeg læser glædeligt alle indlæg og ville ikke være negativ over ændringer, men har bare ikke energi til at besvare alt – for pokker for ikke engang lavet alle de indlæg jeg gerne vil på min egen blog…

  Så kald dig super fantastisk mor med en god røv, hvis det er hvad du ønsker – jeg skal nok lave et like på det når jeg engang igen får tid – er blevet lovet det seneste er om 18 år :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esther

  Jeg har nu fulgt med herinde siden før Alfred blev født – og jeg blev fuldstændig fanget, på trods af at jeg på daværende tidspunkt gik i sjette klasse! Så for mig fylder det slet ikke om “mor” er i blognavnet, jeg vil fortsat følge troligt med “i dit liv” – om det er vildt morrelateret eller ej – det er din skrivestul og humor jeg er vildt betaget af! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wendie

  Altså selvom jeg kun er en 18-årige studerende ELSKER jeg at følge med her på bloggen – uanset om du fortsætter med, at hedde Lortemor eller ej, vil jeg stadig følge dig, det kommer jo meget an på DIG og hvad du føler for!
  Altså det, som har fanget mig på bloggen er din helt igennem fantastiske måde at fortælle og skrive på, med en god position selvironi og humor. Og som du selv siger, er det jo ligegyldigt hvad dit blog-navn er, det kommer jo an på indholdet af selve din blog. Jeg ser frem til fremtidige blogindlæg 🙂 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Q

  Du skal kalde bloggen lige det du lyster og hvad der giver mening for dig! Synes det har været fantastisk at kunne følge med på din rejse og følger gerne i fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har længe fulgt med og bliver ved med det længe endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Du siger du er kørt fast i navnet Lortemor. Formentlig fordi du er et andet sted i dit liv nu end da du fandt på navnet? Altså du føler, at navnet måske signalerer noget negativt/svært.
  Men egentlig har jeg altid tænkt på navnet Lortemor, som ret humoristisk og aldrig negativt ladet. Faktisk valgte jeg, at følge dig på Instagram netop fordi jeg synes dit navn var sjovt. I dag følger jeg dig af andre årsager:-)
  Jeg synes bestemt, at navnet giver plads til både de svære og positive sider af tilværelsen. Hmm det var bare mine tanker om navnet Lortemor. Altså, at det for mig signalerer noget humoristisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mahsa

  Om du hedder det du pt. Gør. Supermor eller superwomen, så ændre det jo ikke hvad du er Blogger! Og at skrive dagbog ville sgu være kedeligt at læse i hvis der ikke var fornyelse, variation, kæmpemæssige sidespring mm.. Som flittig læser af din blog vil jeg helt klart bakke dig op i din beslutning om kommende ændringer! Vi læser heller ikke vores børn resten af vores dage, bare fordi vi har født unger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Faktisk så elsker jeg når du kommer med indlæg der ikke kun handler om at Alfred er en røv med lange ører, for så kan man se at du/I er kommer over den værste krise, at jeres liv faktisk bevæger sig i en positiv retning.

  Og din blog = du bestemmer hvad du vil skrive. Jeg bliver hængende ligemeget hvad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg tænker egentlig ikke så meget om navnet ‘Lortemor’ – altså, jeg tænker jo at det er dig, men ikke i den bogstavelige forstand. Så håber du vil holde ved, det ér bare det man forbinder med dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne RR

  De tunge indlæg er dem, der er mest “kød på”, så at sige, og flere af dem har virkelig sat tankerne igang hos mig. DU har sat ord på mange af de tanker jeg selv har haft, efter jeg blev mor og inspireret mig til måske selv at starte en blog op på et tidspunkt – hvor jeg kan lufte alle de mindre lyse sider af hverdagstrummerummen som mor. JA TAK til mere lortemor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne RR

  De tunge indlæg er dem, der er mest “kød på”, så at sige, og flere af dem har virkelig sat tankerne igang hos mig. DU har sat ord på mange af de tanker jeg selv har haft, efter jeg blev mor og inspireret mig til måske selv at starte en blog op på et tidspunkt – hvor jeg kan lufte alle de mindre lyse sider af hverdagstrummerummen som mor. Alt i alt: JA TAK til mere lortemor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Skidt pyt med navnet – bare det er dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har aldrig opfattet dig som en Lortemorgen, en grædekone eller lign. negative associationer. Jeg læser din blog fordi du er så dejligt hudløs ærlig og rammer plet med dine beskrivelser af både de svære og mindre svære emner her i livet.

  Tror ikke dine læsere ynder at svælge i når livet bliver svært, men vi kan bare rigtig godt lide, at bloggen hverken er overpessimistisk og ej heller en overdosis af “se mig og min perfekte familie, liv (indsæt selv flere)

  Vi læser med fordi du ganske enkelt skriver skide godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg følger din blog som en ny læser og må sige at jeg synes at navnet ‘lortemor’ langt fra definerer dig og dine skriblerier.
  Det skiller sig ud og skaber interesse – sådan fandt jeg frem til din blog. Som jeg nyder at læse selvom jeg hverken har børn eller er tæt på at skulle have dem.
  Glæder mig til at se, hvad du hiver ud af ærmerne i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg er forholdsvist ny følger af din blog, og på vej herind i dag tænkte jeg faktisk atter en gang på, at navnet skurer i mine ører. Jeg følger din blog fordi jeg synes at det er forfriskende at følge en blogger som poster andet end pastelfarvet babytøj, men faktisk (også) har noget interessant og velargumenteret på hjerte. Men når det så er sagt, så har jeg tænkt mig at fortsat at følge dig, uanset navn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er ny læser, og havde slet ikke overvejet, at “lortemor” skulle være negativt ladet, eller være udtryk for at du følte dig som en sådan. Jeg har hele tiden opfattet det som værende selvironisk på en vi-hygger-os-selvom-vi-spiser-sukker-og-ikke-alt-er-spelt-økologisk-agtig måde. Gad vide om vi ikke er mange læsere som opfatter det sådan? Uanset, så siger jeg tak for en god og hyggelig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke fulgt dig i så lang tid. Jeg fandt dig på Bloglovin, hvor jeg scrollede ned over alle de mange blogs. Og da jeg så blog titlen ‘Lortemor’ – så tænkte jeg – interessant title – der må jeg ind og se hvad det dækker over.
  Sommersummarum – så gør din title én nysgerrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er vild med din blog – både de negative og positive indlæg. Dét som jeg synes gør bloggen stærk er din ærlighed og intelligente humor. Om det handler om børn eller ej er for mig fuldkommen ligegyldigt – bare ikke for meget tøj…. Jeg be’r dig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med din blog og fortsætter med at læse med uanset om den hedder lortemor, trinesblog eller noget helt tredje!
  Tror faktisk jeg skrev til dig på et tidspunkt om du ikke havde overvejet et andet navn end lortemor. Ikke fordi der er noget som helt i vejen med lortemor, men som et skulderklap til dig selv, fordi du netop ikke er en lortemor… 🙂
  Tak for en skøn og ærlig blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Jeg følger med, om du så hedder Supermor eller Lortemor.
  Jeg ville bare ønske at du var mere aktiv, tjekker dagligt, men kun 1-2 inlæg om ugen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Du virker også langt fra en man kan kalde for en lortemor <3 Ligemeget navn, og om indholdet er tungt eller surt, så følger jeg med – 4ever! Jeg har virkelig respekt for at du er så hudløst er, jeg synes kan til tider kan være hårdt at være helt åben for ens veninde – du er det til en stor flok fremmede, som har lavet vores eget fælleskab i kommentarfelterne. Jeg vil glæde mig til de glad historier og håbe på lidt flere kærligheds klichér 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har nu gennemlæst bloggen fra start og til nu, og er blevet så helt enormt fanget af din skønne måde at skrive på, at der er meget tekst med kød på i dine indlæg – men også det fact, at vi er jævnaldrene og har mange af de samme tanker og holdninger til tingene… Så jeg følger også troligt med, Lortemor eller ej! 😀 Jeg er blevet fanget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Synes absolut godt bloggen kan hedde Lortemor, selvom du måske føler dig et andet sted nu.
  Jeg ser “lortemor” som stedet hvor det er okay ikke at være overpædagogisk korrekt og der hvor det er okay ikke at være en mor der sylter og bager alt økologisk til ungerne selv. Hvor man bare gerne må være mor og gøre det så godt som man kan. Og som man nu synes man skal være.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update!