Nyt på LORTEMOR.DK

Ugen der gik (stærkt)!

Kæft hvor er I seje, til at tage stilling til hvilken Verdensgave jeg skal starte ud med at købe! Hvis I ikke ved hvad jeg taler om, så tryk videre til næste indlæg 🙂

Jeg kan godt fornemme, hvilken pakke jeg skal lægge ud med at smide penge efter.

Nok om vacciner. Har skrevet om det før, og mit forrige indlæg nåede nærmest ikke ud, før debatten blev varm og vild.

Den seneste uge er gået med at have travlt. På flere måder. Rigtig mange små hængepartier, bliver ofte ret uoverskuelige i min verden. På den måde mærker jeg stadig alt det der stress/depressions halløj. Det er skide irriterende. Et simpelt opkald til min bank, eller en tur på posthuset, føles som en fucking bjergbestigning.

Mon det nogensinde ændrer sig?

Hvornår ved man, om man er på den anden side af et sygdomsforløb?

Der sker ikke så meget herhjemme, udover det sædvanlige hamsterhjul. I ved jo, at nogle dage kører hjulet af sporet. Andre dage kører det, som var det smurt med den fineste olie.

Jeg har været til fødselsdag, været på Sunday, taget tidligt hjem fra Sunday, sover alt for lidt, elsket lidt for højt, elsket alt for lidt og kigget liiiiiidt for langt efter det plus på kontoen, vi skal bruge for at kunne købe nye sko til Alfred. Og så var jeg en tur forbi D’Angleterre, til et event for Dove Advanced Hair Series.

Vi har virkelig haft et par stramme måneder. Men når alt kommer til alt, så har vi jo ikke manglet noget. Har stadig været ude et par gange, men intet fancy!

I morgen rykker der et ornli’ stort røvhul af en sofa ind! Vi har i dén grad manglet den, men hverken økonomi eller ventetider på den slags passede os… Så igen blev DBA svaret! Håber den er ok! Der er i hvert fald plads til os alle 3.

Lidt billeder fra ugen. De blå sko er dem vi sparer op til, til Alfred. Er de ikke fine? De er fra Angulus.

20150226-173817-63497114.jpg

20150226-173818-63498329.jpg

20150226-173817-63497969.jpg

20150226-173818-63498984.jpg

20150226-173817-63497407.jpg

20150226-173817-63497722.jpg

20150226-173818-63498711.jpg

8 kommentarer

 • Malene

  Hvor er det fine gulvtæppe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mahsa Kjøng

  Mht. Stress og depression oplever jeg ikke at det helt kan forsvinde.
  Så lige nogle af de tanker jeg har gjort mig.
  Stress forsvinder ikke! Ihvertfald ikke så længe vi har så travlt som vi har. Med alt det vi gerne vil nå.
  Det er en af de ting vi er nød til at gøre os selv beviste om, så vi kender følelsen. Genkender vi den, kan vi også ændre på vores “vaner” så som have for travlt!
  Eksempelvis køre jeg 1 time på arbejde hver dag. I flere mdr. Kørte jeg som en i helvede fordi jeg ofte ikke kunne nå det hele. Aflevere den lille i vuggestue, tage nogenlunde tøj på, undgå den sindssyge trafik ect. Jeg fik mig en da en lærerstreg da en anden bilist kørte fuldstændig retarderet og jeg var lige ved at køre galt!
  Når jeg tænker tilbage var jeg konstant stresset, lige fra mit vækkeur slog alarm om morgen kl.5.30…..
  Jeg fandt frem til at tidsforskellen på at stresse og tage den med ro gav 4 minuteres forskel!!!
  Så er det bare jeg tænker, op i røven med de 4 min. Når det skal koste mig, ondt i maven, manglende nærvær og sindssyge migræne!
  Der er også de anden ulempe ved stres, udover depression, at det kan give varige men i hovedet.. Så et program (kan ikke huske hvilket) manden var stresset pga. Sin enkeltmands virksomhed, familie, at han på vej på arbejde i sin bil fik en fysisk, målbar hjerneblødning.

  Så vær god ved dig selv, vi har fortjent at forblive raske i sind og krop! Hvis Alfred kunne forholde sig til dig(som voksen) ville han sætte sig over for dig og fortælle dig at dit job ikke kun er at score penge, med alt hvad der følger, heller ej kun være hans mor.
  Du skal også kunne være dig. Pas på dig selv L-mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Rigtig god kommentar! Specielt det med de fire min.:). Kender alt for godt det med at være stresset fra vækkeuret ringet og resten af dagen halse bagefter. Kram til dig og selvfølgelig L-mor:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine sko – håber de snart er hans. Hvornår det mon er tid til at skifte vinterstøvlerne ud for de små – sådan for alvor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig, dejlig weekend til dig og dine:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Kære Lortemor,
  Jeg har også en angstlidelse, PTSD, og jeg kan sagtens klare mit arbejde og være en god udgave af den mor jeg vil være. MEN ER BARE SÅ GLAD for at du skriver at det kan hylde dig helt ud af den med posthus, bank osv. fordi jeg kan slet slet ikke overskue den slags ting. Jeg har aldrig hørt om andre som har det sådan, og det gør mig rigtig rolig,
  Du har den sjoveste blog – jeg har sagt det før, men elsker elsker at følge dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på LORTEMOR.DK