Ting der sker.

Aftenbøn!

Hey søde lørdags-mennesker!

Fester I? Eller sidder I og ser Netflix?

Jeg ser Netflix. Og pludselig har den film jeg ser, forvandlet sig fra en spændende TRILLER til noget med rumvæsener. Hader når det sker. Kan jo for fanden ikke nå at finde en ny, inden jeg skal i seng.

Nå, men har en lille bøn til jer 🙂

I dag er sidste chance for at stemme til Zulu Awards 2015 – og Svennes dygtige kolleger, Esben og Peter, er begge nomineret i kategorien Bedste Vært.

Gider I stemme?

Det er nemt og tager 5 sekunder.

I kan gøre det HER.

20150321-211517-76517645.jpg

7 kommentarer

 • Mette

  Ja da! Jeg stemmer 🙂

  Jeg er på familietur med svigerfamilien i Jylland – en årlig tradition. Men jeg har ikke set dem meget, for W’s (på godt et års tid) mund har besluttet, at alle tænder skal komme på én gang og som resultat kaster han op, spiser ikke, sover ikke og har 40 i feber. Så jeg kører sengetøjsskift, isterninger-i-sok og kærlige nus i døgndrift. Og kæreste nyder whiskey-cola i lange baner. Suk – jeg drømmer om netflix! Og en sund dreng.

  God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Done 🙂
  God weekend til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Ja sgu! Vi elsker Esben og Peter.. og Svenne som PET-fyr i Yahya Hassan rekonstruktionen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Haha, er det ‘Knowing’ med Nicolas Cage? Har ALDRIG(!) været så skuffet over en drejning, en film kunne tage før…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chelle

  Altså Trine, hvor er du henne ?? Jeg saaaaavner dine blog indlæg!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der sker.