Kommentarer.

Freelanceliv.

Nu skal det jo ikke altid handle om ting jeg er utilfreds med. Mit indlæg igår var et ret spontant et, skrevet sidst på aftenen, efter jeg fik en lidt fjollet kommentar. Den var som sådan ikke ond. Det var bare en sød pige, der havde skrevet noget til et af mine indlæg, hvor jeg måske nok havde nævnt noget med kedelige linjer på gymnasiet.

Dog emmede den af irritation, og når man ikke rigtigt sidder overfor personen, med mulighed for at forklare at jeg ALDRIG kunne finde på at nedgøre andre når det kommer til deres valg af retning i livet, så er det jo forståeligt. Jeg har ikke intention om at disse andre mennesker. Aldrig. Med mindre det er for sjov, selvfølgelig. Og den slags skal man passe på med når man skriver. Man kan jo desværre ikke sætte en latter-boks ind i et indlæg. Blot håbe på at folk fanger at det er sagt for sjov.

Indlægget er nok også lavet, fordi at jeg bliver så træt af at læse kommentarer andre steder. For så bliver jeg irriteret over at negative og decideret lede kommentarer ikke kun lander hos mig.

Det værste er næsten, at læserne sjældent får lov at læse de rigtigt lede. Langt de fleste bloggere udlader nok at udgive dem, da de ofte spreder dårlig stemning og dermed sætter gang i en lavine af crap. De smitter.

Hvordan er jeres forhold til kommentar-felter? Læser I dem overhovedet?

Noget helt andet er, at det lykkedes mig at finde ud af at få oprettet min virksomhed under det rigtige. Det viste sig, at lige min branche havde nogle forskellige ting der gjorde, at jeg skulle oprette mig under noget helt andet end først forventet.

Så mit CVR nummer er i hus, og igår var jeg til møde på mit nye arbejde, hvor vi fik lagt lidt planer og gennemgået mange praktiske ting.

Jeg skal naturligvis nok komme meget mere ind på, hvad det er jeg skal lave. Men jeg starter først rigtigt op efter påske, og det skal lige sidde lidt bedre fast på mig, inden jeg kan fortælle så meget. Man skal jo også lige igang!

Glæder mig ret så meget til at lave noget nyt. Nu skal jeg så lige have overstået den sidste uges tid på mit nuværende job, og så har jeg helt og aldeles fri i påsken, så jeg kan få ladet lidt op på dén konto.

Er lige dele spændt, lige dele pisse bange. For selvom jeg ved jeg godt kan udføre det stykke arbejde jeg skal, så er det alligevel helt nyt for mig, at jeg skal blogge for andre.

God dag til jer 🙂

20150319-090810-32890423.jpg

5 kommentarer

 • kristine

  Tillykke m nyt job og egen virksomhed! Læser til kommentarerne og fortryder det næsten lige så ofte. Synes det er så hyklerisk ofte anonymt, at gøre sig til dommer over hvad der er rigtigt og forkert…feks i forbindelse m vaccine-gate sagen, ofte mangler der desuden fagligt belæg for diverse postede indlæg men det er en hel anden sag 😉 elsker din blog og din ærlighed og at du trods alt bliver ved hilsen en mor tim

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristine

  Til 2 små drenge (skulle der stå 🙂 som har fundet meget trøst i dine betragtninger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg tænker tit, at de bloggere der vælger at lade rigtig negative kommentarer stå, og vinder lidt den anden vej, fordi der altid er en kæmpehord af følgere der så kommenterer positivt, for ikke at lade den negative kommentar stå alene. Jeg læser tit kommentarfeltet, og jeg forstår simpelthen ikke de mennesker der føler behov for at kommentere negativt. Jeg ved godt at mange mener at bloggerne selv lægger op til at man kan kommenterer negativt også, men det synes jeg simpelthen bare ikke er rigtigt. Hvis jeg ikke har lyst til at købe en parfume fordi den lugter dårligt, så ringer jeg heller ikke til producenten for at brokke mig over det. Derfor går jeg også bare væk fra en side hvis jeg ikke kan lide bloggerens indlæg.

  Uenighed er noget helt andet, og jeg har også set rigtig mange rigtig fine og konstruktive debatter, som kommer ud af uenighed. Men der er KÆMPE forskel på høflig og velargumenteret debat, og så dem der bare gerne vil ud med deres galle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor lyder det bare spændende! Er rigtig glad på dine vegne 🙂 Det er det, der er så underligt ved at følge blogs – man føler jo helt, man kender personerne bag, og deler sorger og glæder med dem 🙂
  Jeg læser indimellem kommentarerne og græmmes over, hvordan folk kan finde på at behandle andre mennesker – det er godt nok nemt, når man kan gemme sig bag en skærm, virker det til!
  Jeg tror desværre ikke ret mange forstår, at det jo netop er DIN blog, og derved DINE tanker og meninger. Og så vidt jeg ved, har vi ytringsfrihed her i landet! Det er da også forfriskende, at andre mennesker kan have andre meninger end én selv. Så kan det da godt være, man ikke selv er enig. Man kunne jo endda måske være så heldig at lære noget…
  Men hvorom alting er, så pøj pøj med jobbet – det er FEDT at være selvstændig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille P.

  Excuse me… Du har fået et job og samtidig starter du lige en virksomhed eller hvad? Jeg er ikke helt med her 😀
  Håber på at høre mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommentarer.