Ugen der gik (stærkt)!

Lidt fra weekenden, samt en lille anbefaling!

Endnu en weekend er ovre! De går både langsomt, og helt utroligt hurtigt.

Vi har alle tre enorme mængder snot i hovedet, og i dag er jeg helt kvæstet! Heldigvis er det min fridag, og trods en aflyst kaffeaftale og et udsat møde i banken, så er der ikke andet at gøre, end at sørge for at blive rask!

Weekenden gik med leg, leg og leg. Og dårlig søvn om natten. Af en eller anden grund mener Alfred, at det er morgen kl. 4-5 stykker. Det er altså et helvede. For han vågner og er SKIDE sur. Forståeligt nok fordi, at han slet ikke er klar til at være vågen. Men prøv lige at tage den diskussion med en emsig og overtræt 2-årig?

Der bliver kastet med både arme, sutter og andet kasteskyts. Der bliver peget på fjernsyn, bamser, bøger og vinduer. Han gør ALT for ikke at blive lagt i seng igen.

Nogle gange lykkedes det efter en times tid, andre gange kaster man håndklædet i ringen og står op. Mens man tæller timerne til hans lur.

I går var vi i legeland ude i Grøndalscentret. Det er et episk sted at slæbe sine unger med ud. Det koster en glad 50’er, og så kan man lade dem forsvinde ind i en verden af overdimensionerede tumle-rum. Det sted er guld værd!

20150302-102834-37714746.jpg

20150302-102835-37715119.jpg

20150302-102834-37714388.jpg

20150302-102835-37715488.jpg

Nu til noget lidt andet!

Nytårs aftens dag tog jeg en tur til Østerbro, da jeg havde en aftale med Milka, som arbejder i Zenz.

Jeg har alle dage haft et ret ambivalent forhold til det at gå til frisør – ofte fordi jeg altid er kommet ud derfra, lignende en noget ringere udgave af mig selv og en del penge fattigere.

De seneste par år har jeg bare studset mig selv, når jeg synes at manken er blevet for lang og tung, og jeg har endda også haft hænder og hår, i købe-farvernes skæbne.

Mit hår har været på hårdt arbejde i årevis, fra langt og kulsort, til langt og lyst. Fra helt kort, til mellem-langt.

Og jeg er ikke den der har brugt flest penge i en frisør stol. For jeg har aldrig fundet den eneste ene. Den frisør, der kun klipper 4 cm af, når man siger 4 cm. Og den, som ikke udfører egne hår-mæssige visioner på andre, fordi de synes det er en pisse god idé, at hår skal klippes i en eller anden form for asymmetrisk page.

Så med en smule skepsis, kørte jeg ud til Zenz, og satte mig i Milkas stol.

En uges tid forinden, havde hun kontaktet mig på Facebook, hvor hun tilbød mig en klipning. Det er ret meget sådan, sådan noget foregår, når en person eller et firma kontakter en blogger: dialog, tilbyder noget, blogger siger enten ja eller nej.

Jeg kunne godt lide Milkas ærlighed, og hun var meget ligefrem og spurgte om jeg havde lyst til at skrive om det på bloggen, da hun under sin barsel, pludselig stod uden job i hendes gamle salon. Milka ville gerne have skabt en ny kreds af kunder på Østerbro, og det ville jeg gerne hjælpe hende med. Men først skulle jeg lige under saksen og se, om hun var en af de der frisører der på en eller anden måde lukker ørene for, hvilke ønsker man har til sin manke!

Efter 5-10 minutters dialog omkring mig og mit hår, gik hun i krig. Vi blev enige om lige at pifte det lidt op med reflekser (et ord jeg hader, fordi det lyder så frisk) men det er blevet pisse pænt! Og så klippede hun de aftalte 8-10 cm af, og sluttede af med at give mig smukke og bløde bølger i håret.

Midt i hele herligheden, fik jeg også en sublim omgang hovedbunds massage og en ordentlig tur i massagestolen ved vasken. Hold nu OP, det var rart. I mit næste liv, vil jeg have nusset hår og have massage hver dag!

Mit hår havde en rigtig graviditets/amning/dovenskabs udgroning, og det lykkedes Milka af lægge reflekserne perfekt, så min udgroning på ingen måde er så voldsom længere. Der skal stadig lige en behandling eller to mere til, før jeg får det resultat jeg ønsker.

Også der lærte Milka mig, at tålmodighed er vejen frem, når det handler om lysning af mørkt hår.

Det er ikke sidste gang jeg tager derud, for jeg er ikke færdig. Men som lovet og fordi jeg er en yderst tilfreds kunde, så vil jeg give de bedste anbefalinger til Milka!

Milka har over 10 års erfaring indenfor frisør og stylist-branchen, og så er hun bare en rigtig dygtig frisør og faktisk også skide sød!

Som en ekstraordinær ting, så tilbyder Milka mine læsere – 10 % på behandlinger og produkter i forbindelse med behandling. Det eneste I skal gøre, er at nævne mit navn: Lortemor ved tids bestilling.

Zenz, som i øvrigt er en økologisk frisør, med fokus på økologi og knapt så skrappe kemikalier, finder du på Ndr. Frihavnsgade 52, 2100 København Ø.

Booking af tid hos Milka kan ske på Tlf. 35383810.

I kan på billedet se resultatet: en bedre udgave af mig selv, uden den vilde udgroning.

Nederste billede er mit mål, så der er stadig lidt vej endnu 🙂

20150302-103324-38004242.jpg

20150302-103405-38045710.jpg

7 kommentarer

 • Lika

  Kæft, du er pæn – piiiift! Det er virkelig fint til dig med den frisure. Vil du ikke skrive lidt om hvordan hun tryllede de bløde krøller frem? Bare en lille bitte smule?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Man laver de bløde krøller med et fladejern 🙂 tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun yder som en rigtig dygtig pige, hende Milka – kan hun anbefale en ligeså dygtig i Odense mon??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Så lang vej synes jeg nu ikke der er for dig! Det ser hammer godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   TAK! Men der skal nok en enkelt behandling eller to til! Ellers dræber jeg nok mit hår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft, det er pænt til dig! 🙂

  Nårh ja, kagerne er også ret pæne …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser supergodt ud!!! Og elsker btw bloggens nye look 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik (stærkt)!