Lille stakkel.

At have en blog er….

Nu har jeg gået rundt med tanken længe, og jeg har egentlig længe tænkt på at være en irriterende, spørgende type:

Gider I egentlig læse med mere?

Det er ikke fordi at det går dårligt – sådan rent statistisk, men mere fordi jeg jo også følger med i hvad der sker i Blogland.

Der er så fandens mange gode blogs derude, og jeg læser jo langt de fleste. Og jeg sidder ikke og har mindreværdskomplekser over at der er en ret mærkbar konkurrence blandt bloggere. Jeg er nok bare stået af på det seneste, hvilket føles helt enormt rart: jeg er stoppet med at følge mine statistikker og jeg er for længst stoppet med at måle mig med andre.

Men hvad er det så JEG kan?

Jeg aner det ikke.

Mit problem er, at jeg synes at de sponsorerede indlæg jeg har sagt ja til at lave for MÅNEDER siden, ALTID falder i en periode hvor jeg ikke har så meget på hjerte. Derfor kommer de til at fylde en del. Og jeg får så evig dårlig samvittighed over at belemre jer med reklamer, når jeg ved det ikke er derfor I læser med.

Derfor vil jeg nu komme med et helt åbent spørgsmål, som går på hvad I egentlig gerne vil læse om? Er det bare vores hverdag?

Dette er ikke et indlæg om, hvorvidt I vil læse sponsoreret indhold – for det er kommet for at blive, da jeg ikke kan få mig selv til at takke nej til at lave betalte indlæg i ny og næ. Det er trods alt en ret fin ordning. Jeg blogger for penge=Alfred får nye sko og måske en ny jakke. Det ved jeg at ingen af jer ville sige nej til.

Anyways: skal jeg åbne mere op for hverdagen, skrive om hvordan alt i VIRKELIGHEDEN går eller skal jeg bare lave random posts fra vores liv?

Let me know 🙂

P4190037

45 kommentarer

 • Mette R

  Mange af de blogs jeg følger med i er en skildring af deres familieliv eller studieliv afhængigt at bloggen. Det jeg nyder ved disse er at de ikke er opreklameret og at der ofte skildrer noget man som person kan sætte sig ind i og relatere til. For mig kan det både være ting man har lavet i ugen, børns udvikling, job osv. Og de sponsor indlæg der bliver lavet har jeg intet problem med at hoppe let og elegant hen over når jeg ikke gider læse dem. Hilsen en glad og tilfreds læser, selv på trods af længden imellem indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Bare giv den hele armen med indlæg fra jeres liv og virkeligheden. Din blog er den eneste blog som jeg kan finde på at tjekke hvis jeg synes der har været tavshed et stykke tid, bare lige for at være sikker på jeg ikke har misset et indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker at læse om dine tanker om og oplevelser med at være mor 🙂 Det er noget jeg virkelig kan relatere til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Jeg læser med fordi du er ærlig og rå. Jeg læser lige gerne om opture og nedture, store og små ting, hverdag og fest fordi det er dig og din familie man kan mærke. Jeg smiler og græder med i genkendelse, medfølelse og alle mulige andre følelser. Jeg synes du skal fortsætte med at skrive fra hjertet. Skriv gerne når det har været en møgnat og man dårligt kan tale sammenhængende eller når du ikke kan lade være med at smile fordi kaffen var god, der var tid til morgensex eller bare fordi solen skinnede på vej til vuggestuen. Jeg skal i hvert fald nok holde ved, så længe det er dig man kan mærke, fordi det er det der skiller dig ud fra de andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Ja, det er jeres hverdag jeg læser med for at læse om 🙂 Både de små og de store ting! Altså både random ting OG hvad der virkelig sker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Jeg nyder at læse med. Og er egentlig “ligeglad” med hvad det handler om. Forstået på den måde at jeg godt kan lide at læse om jeres hverdag, både random posts om potteplanter, men også om de store følelser.

  Så bliv endelig ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Bean

  Hej Trine
  Jeg holder mest af de små random posts fra jeres hverdag. Om det så handler om en tur ned og handle, eller om hvorfor du sorterer vasketøjet som du gør, det er mig flintrende ligegyldigt. Jeg holder af din skrivestil, din ærlighed, din lille familie, kort sagt så synes jeg det er hyggeligt at kigge ind af det lille vindue til jeres liv.
  Jeg kan bedst lide indlæg om, hvad der rører sig i jeres liv pt.
  Personligt er jeg lidt mere “ligeglad” med længere filosoferende indlæg om f.eks. holdninger til økologi, valget af produkter, o.l. Og jeg er helt ligeglad med sammenligninger med din blog og andre blogs. Jeg synes der er trættende, når bloggere omtaler blogland. Jeg læser ikke med hos nogen bloggere fordi de er bloggere, jeg læser med fordi de har interessante liv, eller interessante måder at anskue hverdagstrivialiteter.
  Med stort ønske om at du fortsætter med at være den bedste Lortemor, som du kan være.
  Hilsen en læser, som læser med hos dig som en af de første blogs hver dag. Selv om der nemt kan blive 30-50 ulæste blogposts i løbet ad 1-2 dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg vil gerne høre meget mere om jeres hverdag, da jeg selv har en lille gut på 1,5 og venter endnu en til september. Så kom gerne med meget mere af det med familielivet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det DU kan er at være DIG! Oprigtig, ærlig og uden filter. Dit domænenavn siger alt, du siger det som det er, uden svøb, eller pynt af kählervaser og kobusstager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlief

  Intet er da mere interessant end den virkelige virkelighed, så den er jeg med på.
  Har aldrig selv været mere fanget af en blog end Amaroramas lige nu, hvor gakkerkæresteri’s dunkle bagsider endevendes. Der er et tema som har løbet et stykke tid og læserne blir mere og mere engagerede. Ikke at du skal skrive gakkerhistorier (ville dog læse den fluks), men mere at hun har tænkt ud af boksen blogwise på en måde, jeg ikke har prøvet før. Superheltemors historier om hvordan hendes forhold har udviklet sig fra før første møde giver også bloggen personlig og dybde. Man hepper på sidelinjen på en anden måde. Ligesom bloggen “man siger det tager to år”. Den gav lige et los i skridtet mht til at huske at tage sig af ens parhold. Så ærlige blogs kan gøre en forskel. Hvem husker dagens tøj om to år. Nogle af nævnte -inkl dig- skriver derimod ting/historier som sætter sig.
  Jeg ville synes det var ærgerligt du stoppede. Nogle skal jo fortælle at børn kan være nogle bæster. Jeg ved at man kan elske dem alligevel. Men det er selvfølgelig op sd bakke hvis man skal læse sure madammers respons konstant. Skulderklap herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Personligt elsker jeg det hele.. Jeg har ikke selv børn, så det er derfor ikke sikkert jeg kan relatere til alt du skriver, men det er simpelthen din skrivestil jeg elsker. Jeg elsker at du er så ærlig og at vi som læsere føler vi kender dig. Når man læser dine indlæg føltes det som om man sidder overfor dig med en god kop kaffe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil bare gerne høre om livet ved andre med børn der heller ikke altid køre lige perfekt. Kunne få en følelse af at man ikke er alene i sygdoms helvede og med et barn der bare ikke sover ordentlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg gider max gerne læse med! Din blog er super fin idet den er realistisk. Du er et rigtigt menneske med op- og nedture – det syntes jeg er rigtig fedt du deler ud af. Du virker til at være en rigtig cool person – ikke kun en sej mor og super kæreste, så jeg kunne egentligt godt tænke mig at læse lidt mere om dig engang imellem! Hvad dine interesser er, hvad du syntes er fedt, hvad du syntes er top træls – og hvad der gør dig glad i hverdagen – udover din familie selvfølgelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Din blog er sammen med Sneglcilles min yndlingsblog og den jeg altid scroller ned og trykker på hvis jeg ikke kan nå at læse alle de nye blogs i Bloglovin.

  Fælles for jer er, at I er så hudløst ærlige og kan finde ud af at sige at der hele er noget knep, når det er tilfældet.

  Jeg har selv en søn der er er års tid yngre end din Alfred så synes også jeg virkelig kan relatere til de ring du skriver!

  Vil rigtigt gerne læse med om hvordan I har det i jeres lille familie (så meget I nu har lyst til at dele) for selvom man godt ved at alle småbørnsfamilier hænge i med tænderne, så er det sgu rart at få det bekræftet.

  Og så er din blog en af de eneste jeg får skrevet kommentarer på – det siger vel også noget om hvor meget din blog betyder for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Mere hverdag! Bare kom med det, vi skal nok læse med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  JA, gu gider vi læse med stadig!!! 🙂 Jeg vil gerne høre om det hele – store udfordringer, små udfordringer, hverdags-glimt, lykkestunder, korte indlæg, lange indlæg, billeder af Alfred, billeder af lejligheden osv. Trine, jeg er fan! Bliv endelig ved :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  Jeg ‘hænger her’ hos dig, hovedsageligt pga hverdagstanker – og hverdagsliv. Både det svære, men også det helt almindelige (det kan være svært at skelne, ind imellem). Men jeg er altid med poet out-fit, også til de små drenge:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Gerne en masse hverdag. Både med dens op og nedture. Det synes jeg du er helt ekstrem god til at sætte ord på, og jeg tager tit mig selv i at nikke genkendende 🙂

  Du er virkelig dygtig til at skrive, stop endelig ikke med at blogge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizell

  Hmm… Spørgsmålet er svært, for jeg har elsket og skraldgrine over din blog tidligere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  jeg kan godt lide DIN blog fordi du netop også skriver om lorte situationerne indimellem. Der hvor man bare piller glansbilledet væk og bare er helt ærlig om det som (jeg ihvertfald ) man også tænker som mor. Du skal selvfølgelig skrive fordi du har lyst og ikke bare vælte mommy diarré ud hver god damn Day. Men for min skyld så ja luk mere op for hverdagen. Og tag samtidig de gode indlæg med noget dybde og krydder med nogle spons så følger jeg med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har tre kvalitetsblogs i mor-kategorien, som jeg læser. Din er en af dem. Jeg gider ikke andre. I tre har det til fælles, at der er substans i det I skriver. Mange andre skriver overfladiske indlæg, men du har holdninger og tanke bag – både når det går jer godt og når det er svært. Hverdagslivet kan være et røvssygt emne hos nogle bloggere, men med den måde du kan formulerer dig på og gør tankerne relevant, bliver det spændende.
  Og hvorfor læser jeg så med? Jeg er et sted i livet, hvor jeg skal til at igang med tilværelsen som børnefamilie. Hos dig kan jeg lure på samme måde, som når man som ung pige kiggede i blade for de lidt ældre:) Det er rart at vide lidt om hvad der venter. Jeg tænker nemlig at bedsteforældregenerationen er lidt lyserøde i brillerne og meget vand er løbet under broen siden de stod med fletningerne i postkassen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Trine, fulgt dig længe og holder meget af din måde at formulere dig på – om stort og småt. Det føles nærværende og vedkommende. Jeg er meget selektiv for blog-land kan være en lige så stor tidsrøver som FB, ja nettet i det hele taget. Jeg begrænser mit læseri, men du ligger i min top 3 (ud af 7) Et kæmpe virtuelt knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Ja! Skriv endelig mere! Jeg har intet problem i sponsorerede indlæg når bare de er med et personligt præg.
  Jeg har ikke selv børn endnu og jeg gider derfor sjældent læse blogs hvor der er noget om børn. Men din blog er en undtagelse, for jeg synes at det virker til at du er den eneste der er hudløst ærlig.
  Og så elsker jeg din skrivestil og din oprigtighed (Og sydhavnen).
  Jævnt ustruktureret kommentar, men pointen er at du endelig ikke må stoppe og du skal vide at jeg synes at du er den bedste blogger derude…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil egentlig gerne bare ha mere af dig 🙂 Du skriver på en fangende måde når det virkelig er noget du har på hjertet. Må indrømme at jeg på seneste har været ved at unfollw flere gange, da jeg ikke rigtig kan “mærke” dig herinde lige nu. Men håber på det er en fase indtil du også lige får fodfæste i dit nye liv 🙂
  Jeg syntes det er hyggeligt at følge med i jeres i liv både det gode og dårlige. Og så kan jeg godt lide de indlæg hvor du virkelig har en mening om noget og du er bare ikke bleg for at vise den. Det fanger mig altid og få mig til at tænke en ekstra gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Din blog er – sammen med Sneglcilles – den eneste blog jeg virkelig gider læse. Jeg elsker når der kommer nye indlæg og går straks ind og læser! Det der har fanget mig er den hudløst ærlige skildring af alt og ingenting – jeg føler at I er en form for veninder – uden nogensinde at have mødt jer! Det er så dejligt at få lov at læse med! Skriv endelig videre i det omfang du orker – heller et sjældent, godt indlæg end daglige indlæg – det bliver for meget hos de bloggere der poster hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Synes din blog er så skøn 🙂 skriv gerne om jeres hverdag og hvad du ellers har på hjertet ;-D er altid liiige inde og tjekke din blog når jeg hopper på nettet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Johansen

  Det du lige præcis kan, er at være hudløst ærlig! Og det er præcist den retning du skal fortsætte i – altså efter min mening 😉 selvom der er mange blogs, så er din alligvel helt unik. Nu har jeg selv en søn der er jævnaldrende med din, og det er virkelig IKKE en fest med en trodsig 2-årig. Så gerne indlæg om hvordan det Virkelig er at være familie på 3.
  Kys og tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Manskov Hersom

  Jeg vil virkelig gerne læse med når du skriver om hvordan det føles inden i én når man er mor og skal takle forskellige oplevelser. Altså, det er rigtig rart at have nogen at spejle sig i når mor-usikkerheden dukker op.
  Giver det mening?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser gerne med på blogs, hvor jeg kan mærke bloggeren er inderlig og oprigtig. Så blog om det ,du har på hjertet. Det er altid sjovere at læse med, når man får lidt af bloggerens rigtigt liv og passion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kan lide at læse både om de tunge emner, men jeg gad egentlig også godt læse om jeres hyggeligt indrettede hjem, tips til loppemarkeder og hverdagsglimt 🙂 Bliv endelig ved. Tror der er mange der er enige om, at du altså kan noget specielt 🙂 Jeg tror det er personlighed og skrivestil! Hilsen en tilfreds læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  JA!!! Jeg vil altid læse med hos dig. Du skriver så enormt godt og du er SÅ nærværende. Jeg har ikke spor imod dine sponsorede indlæg, for selv i dem er du så personlig og ærlig og fletter det altid sammen med noget fra jeres hverdag – så de alligevel bliver en fortælling istedet for blot en reklame.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg savner sådan dine indlæg om hverdagen, billeder af de nye planter i køkkenet eller bare en glad Alfred med en kiks i hånden. Du må endelig ikke stoppe med at skildre jeres hverdag. Please

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg har fulgt din blog i et par år nu, og jeg elsker at få et indblik i din hverdags verden. Du har en tone, der er helt perfekt til mig. Selvironi og humor, samtidig med at man godt kan læse dine frustrationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  bliv ved som du gør. Det er helt ok med pauser og sponser indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg læser med for din blogs perfekte uperfekthed. Synes andre i blogland har meget travlt med at fortælle hvordan vi som læsere skal huske på vi kun ser et lille udsnit og ikke hele historien. Den er jeg helt med på. Men synes ofte at det lille udsnit bliver meget snævert, opstyltet og ens. Herinde er det på ingen måde sådan. Der er perioder hvor du blogger meget, lidt, hvor der er meget spons, næsten ingen spons, perioder hvor indretning fylder, hvor bloggen er mere en dagbog fordi der er mange tanker osv. Alt dette reflektere for mig som læser kun en ting: at der sidder et virkeligt menneske med et virkeligt liv, ligesom alle os andre. Og det er det du kan, skrive om de ting på en troværdig måde. En ting som jeg faktisk ikke synes der er særlig mange andre der er gode til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Blog hvis du vil lad, vær hvis du ikke vil. Men lad for guds skyld være med hele tiden at spørge hvad vi læsere ønsker og vil læse!
  Hvis du kigger på dine statistikker kan du jo se hvilke indlæg der har være mest populære. Hvis det er for at holde det ved lige, så blog om det.
  Jeg ville ønske du bare var dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Ville ønske der var en rød tråd i hvilke indlæg der er mest populære, men det er der desværre ikke 🙂 egentlig er det meget rart at smide sådan et indlæg op nogle gange, da man netop får respons på dem. Det er muligvis irriterende, men det er vildt rart her omme på den anden side af skærmen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Engang læste jeg stort set alle blog-indlæg der kom frem på min bloglovin newsfeed. Men nu scroller jeg hurtigt igennem den og der er kun to blogs jeg følger fast med i, hvoraf den ene er din.
  Din skrivestil er dejlig frisk og rå, og jeg synes at overvægten af de (uendeligt) mange blogs der er dukket op på de sidste er fra piger, som gerne vil være med på bølgen, men som virkelig ikke er gode til at sætte ord sammen til en sætning på en interessant måde. Og når jeg læser noget, uanset om det er en blog eller en roman, så skal sproget helst være fængende, eller kan det sgu være ligemeget. Dermed ikke sagt, at indholdet slet ikke betyder noget, men jeg synes bare at et af de punkter hvor du rigtig skiller dig ud på, er i dit sprog. Keep going 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma T

  Jeg elsker din blog, specielt de små øjeblik vi ser af jeres familie liv og bare i det hele taget følge en mor og hendes tanker om det hele. Syntes det er dejligt at høre om det har lyst til at dele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har efterhånden fulgt med et par år og jeg har nydt at læse med, når du er gået mere i dybden med dine indlæg! Når du smider dine tanker afsted!

  Der skal naturligvis være en balance for, hvor meget privatliv du ønsker at smide ud, men du er SÅ god til at sætte ord på de ting der fylder meget i hverdagen..

  Så jeg vil gerne fortsat læse de personlige indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan rigtig godt lide at læse om jeres hverdag – det gælder for alle de blogs, jeg læser med på. Jeg kan godt lide, at man som læser får det der “fluen-på-væggen”-indblik i bloggerens hverdag og liv, på godt og ondt! Så for min skyld gerne mere hverdag 😉 Men derudover er jeg nu stadig en meget tilfreds og glad følger og læser hos dig, kære Lortemor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej!

  Jeg synes du skal skrive om det du har lyst til, men kun hvis du faktisk har lyst til at skrive. Jeg synes godt, man kan mærke når en blogger lige så stille mister interessen/inspiration/motivationen, og så er det bare ikke så spændende at læse med længere. Du skal jo ikke fremprovokere indlæg for at gøre os læsere en tjeneste, vi læser jo med pga dit udgangspunkt med bloggen, som ko har fået os til at blive hængende. Når du har noget på sinde. Jeg har læst med på indlæg, jeg umiddelbart ikke Troede var et af mine interesseområder (i det hele taget dét, at jeg læser med på en mor-blog, havde jeg nok ikke troet skylle ske -nu er det den første jeg tjekker efter arbejde) men som de andre skriver, kan vi lide din personlighed, humor og ærlighed. Så synes bare du skal skrive, når der er noget du får lyst til at skrive om. Så er vi læsere sikker med på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viberg

  Du kan skrive, altså sådan skrive, så man føler at du sidder lige foran! Det er en kæmpe egenskab.

  Så Ja – Det kan du tro Jeg vil. Så let slipper du ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg elsker dine indlæg om helt almindeligt hverdagsliv! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal jo bare skrive… Skrive hvad DU vil… Det er da fisfløjtende ligegyldigt hvad ‘Connie fra Vestegnen’ mener du skal skrive… Hvis først du tager imod ‘bestilling’ fra nogle, mister du din integritet. Du rammer jo åbenbart noget, hos dem der læser med (dine statistikker taler vist for sig selv). Så skriv hvad DU VIL.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille stakkel.