W o R k !

Personlig godnat læsning.

foto-2 foto-3 foto-4 foto-5

Vi er endelig nået til det punkt, hvor godnatlæsning er en obligatorisk del af putningen. Vi startede så småt med billede-bøger og pege-bøger, og er nu nået til, at der gerne må være små historier tilknyttet. Der fandeme rart, at vi ikke kun kan synge de samme 78 vers af ‘Jeg ved en lærkerede’, men også kan lulle Alfred lidt i søvn ved at læse historier for ham.

Jeg har bestilt 2 bøger hos Min Bedste Bog, der specialiserer sig i at gøre historier personlige. Derfor skal man ved bestilling udfylde forskellige felter med navne på både ens barn, forældre, bedsteforældre, steder eller datoer der har en personlig tilknytning eller betydning i deres liv. Helt automatisk kommer historierne i bøgerne til at handle om barnet, og dermed bliver de hovedpersonerne i selve bøgerne. Det er helt genialt.

Alfred kan nu være med til at læse to bøger, der handler om ham selv og de personer han er knyttet til. Den ene hedder ‘Alfred og den hyggelige hule’ og tager udgangspunkt i hans vej hertil. Den er ret skæg, da den også kan fortælle ham lidt om, hvordan det hele hænger sammen med at man kan bo i mors mave, blive født og alt det der 🙂

Den anden hedder ‘Alfred vil være verdens stærkeste’, og handler om en dreng der vil være stærk. Den sidste her, har et meget fin Alfons Åberg-feeling, og de er jo i sig selv ret gode historier. Og denne er ingen undtagelse. Jeg er vild med den!

Har nok valgt to bøger der er lige lovligt udfordrende til en dreng på lidt over 2, men jeg ville også gerne have at vi kunne læse dem igen om 2 år. Har absolut intet imod, at de kan bruges længere ude i fremtiden. Men bøgerne er tilpasset ret fint efter alder, så man kan vælge nogle man kan læse helt fra start og op til de næsten ikke gider læse børnebøger længere.

Har fået lov til at udlodde 2 gavekort, på hver 500 kr til minbedstebog.dk – og det I skal gøre for at vinde er, at finde den bog I synes bedst om, kopiere linket til denne bog og poste det her i kommentarfeltet. I må gerne være OBS på, at I ikke skal poste mere end en enkelt gang, og derudover kun poste et enkelt link i kommentaren. Ellers ryger de desværre i spam-filtret.

Udover at udlodde 2×500 kr, så har jeg også fået en rabatkode til minbedstebog.dk på 50 kr – hvis I skulle få lyst til at købe en af bøgerne med det samme. Koden hedder LMORU16 og giver en rabat på 50 kr.

Jeg trækker to heldige vindere på fredag, så husk at tjekke ind forbi bloggen, der 🙂

Indlægget er sponsoreret af Min Bedste Bog.

 

160 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W o R k !