Hvem har vundet fint badelegetøj?

A som i kærlighed.

janeJeg er ikke det store smykke-menneske. Faktisk hader jeg følelsen af at være for pyntet – og jeg har derfor også haft svært ved at finde smykker, der passede til den knapt så pyntesyge pige jeg er.

Jeg har klart en smag, men den har bare været svær at definere. Det har ofte været noget mere råt, hvis jeg er faldet i bling-bling fælden.

Størstedelen af mine smykker er oxideret sølv, simpelt og uden de helt store armbevægelser.

Jeg havde en hemmelig drøm om, at når jeg havde presset en baby ud gennem mit private sted, at så ville Svenne belønne mig med et minde om den dag, hvor det lykkedes mig at føde noget uden at brække midtover.

Det skete så ikke. Han er tilgivet, eftersom han er så god til alle mulige andre ting end lige gaver. F.eks er han verdens bedste far. Det i sig selv er nok til mig.

Anyways, så lod jeg mærke til, at folk jeg kendte gik rundt med de fineste halskæder, ofte med et par bogstaver som vedhæng – og jeg fik mig sporet ind på hvor de kom fra. De var nemlig så fine – og jeg skrev en på min ønskeseddel sidste år, men fik den aldrig.

Så besluttede at jeg så måtte være min egen lykkes smed, og købe den selv – lige indtil der dumpede en mail ind i min indbakke, hvor jeg blev spurgt om jeg ikke havde lyst til at forkæle en mor på Mors Dag. Og jo, det vil jeg skide gerne gøre.

Kæde og vedhæng er fra Jane Kønig, og det er sådan en man kan være heldig at vinde på søndag. Jeg har naturligvis et A i min – og der er selvfølgelig frit valg der. Man kan vælge mellem rhodineret, forgyldt sølv (det er den jeg har valgt), sterling sølv eller rosaforgyldt og kæderne fås også i forskellige længder. Find kæderne, og se udvalget HER.

Altså kan man vinde en kæde og et enkelt Love Tag til en værdi af 550 kr. Præmien er naturligvis sponsoreret af Jane Kønig, og jeg var røv-heldig at få min kæde som gave.

Smid en kommentar i feltet her – med link til den kæde I gerne vil vinde. Så trækker jeg lod på søndag kl. 10:00 – så hvis du gerne vil give den som gave til Mors Dag, så har du chancen for at fortælle det i løbet af dagen 🙂 Vinderen er fundet og er blevet kontaktet via mail 🙂

jane 1

 

 

 

508 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem har vundet fint badelegetøj?