En vinder!

Intet nyt er godt nyt!

Jøsses – så fik vi overstået nogle helligdage – jeg siger nogle, fordi at Alfreds vugger holdt lukket fredag også, så det var lidt af en mini-ferie!

Jeg elsker når vi får nogle ekstra dage sammen – desværre havde ingen af os fri, så det var lidt af et puslespil der skulle gå op. Det lyder enormt strengt, en anelse negativt og beklagende: Men hvor kan det være hårdt!

Jeg synes jo man skal hygge sig og være sammen når landet lukker ned – men jeg mangler lige nogle skills til at gemme arbejde væk og hviske stress-følelsen væk. Vi lavede en deleordning i torsdags, så jeg kunne være hjemme ved computeren mens A og far tog i zoo – derefter hentede jeg Bøffen i Valby og tog ham med hjem så far kunne tage på arbejde.

Fredag stod også på lidt arbejde og derefter faldt det hele mere til ro, så vi alle 3 kunne gå på weekend. Og nu tænker I sikkert ‘come on’! Det er da ikke så hårdt som hun får det til at lyde. Og det er det heller ikke. Der er en helt simpel årsag til at vi er trætte!

De sidste 14 dage er vores dag startet kl. 4:15 SHARP!

Holy mother fucking et eller andet. Det er vanvittigt.

Nu har Bøffen jo aldrig været fan af at sove, men der er en klar forskel fra kl. 6 til kl. lidt over 4. Virkelig.

Og han er vågen-vågen. Ikke bare sådan ‘kom lige i seng igen, lille skat’. Han er VÅGEN og klar.

Så vi kører lidt på pumperne, da det godt kan mærkes at vi ikke får nok søvn. Og selvom vi jo har prøvet det før, da han var spæd, så trækker det tænder ud nu, fordi han er meget større og stiller mange flere krav nu. Vi skal jo være ivrige legekammerater. Og om jeg begriber hvor han selv får kræfterne fra til at lege amok hele dagen og kun sove halvanden time til middag. I do not get it.

Så nu er planen at vi indfører ‘vi står ikke op før kl. 6-politik’.

Ih, det bliver sjovt. For Alfred har jo ikke spor af temperament. Og behovsudsættelse er OVERHOVEDET ikke et problem for en to-årig. Haha. Jeg må le. Det bliver en udfordring. Af dimensioner.

Zzzzzzzzzz….P4190037

8 kommentarer

 • Taja lindby

  Held og lykke med den nye stil. Håber det lykkes for jer. Det blir en sej kamp, men jeg håber i går ud som sejrherrer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Ohhh, NEIN, hvor krydser jeg dog naller for jer! Børn er nogle værre røvbananer, når det kommer til søvn. S U K.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HD

  Min søn på 2 er også begyndt at vågne tidligere end normalt de sidste par dage! Han vågner kl 5, hvor han førhen sov til 6-7. Må skaffe nogle mørklægningsgardiner, da jeg tænker at lyset spiller en rolle. Måske det også gælder for Alfred (hvis i ikke har dem i forvejen)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HD

   Update: vi var ved ørelægen igår og han havde væske i begge ører! Saltvandsdråber, smertestillende og sove med hovedet højt medvirkede til, at vi fik en rolig nat og han sov til kl 6

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Vores ældste på 2,4 år har gjort lidt af det samme – dog ikke SÅ tidligt, men vi har simpelthen valgt at sige – no way, vi skal ikke op og lege kl. 5 om morgenen. Vi gør meget ud af at forklare hende tingene – hvorfor skal vi ikke op så tidligt. Men vi er simpelthen begyndt at sige, at alt inden kl. 6, sommetider 6.30 ikke er acceptabelt og så aftaler vi med hende, at vi sætter en alarm på vores telefon, og så står vi op når den ringer. Den fangede hun efter 1 dag. Vi har også sagt til hende, at hun ikke behøver at sove, men at hun gerne må ligge og slappe af eller lege lidt i sengen med sine dukker. Nu siger hun selv om morgenen “skal vi slå alarmen til”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mener, at der findes sådan en slags ur, hvor man indstiller et tidspunkt og så sover et eller andet dyr indtil da. Altså så man kan lære børnene at “vi står først op når næsehornet vågner” (eller whatever…). Måske det var en løsning, som Alfred kunne forholde sig til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lykkedes os aldrig at rykke vores morgenfriske børn… Før den ældste startede i skole og nu ikke er til at hive ud af sengen, jeez det giver ingen mening… Held og lykke med projektet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Held og lykke med det Trine!
  Må jeg spørge hvor din flotte jakke er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vinder!