Kan man crowdfunde sin kommende krone?

En heldig vinder og lidt om dagen i dag!

P7100021Fredag er altid en lidt travl dag! Og når jeg sider ‘lidt’ så mener jeg i virkeligheden ret meget 🙂

Fredag er en ret travl dag, og for mit vedkommende handler fredag om at få lavet så tilpas meget, at jeg kan tillade mig at holde fri i weekenden. Det er ikke altid det sker. Der er altid et eller andet jeg skal nå i løbet af lørdag og søndag 🙂

Jeg sørger dog for, at de fleste af mine arbejdsdage som freelancer indeholder en pause. Og det betyder at jeg vælger en times tid, hvor jeg helt trækker stikket og spiser, ser en film eller stener over noget helt tredje. Nogle gange kan det lade sig gøre, andre gange ikke.

Men min absolutte luksus i hverdagen er, når jeg har nået nok til at ‘trække mig tilbage’ og lege med tog, se Ramasjang eller hoppe i sengen. For jeg er blevet den slags forælder der godt kan lide at være sammen med ungen når chancen byder sig.

20150505-173949-63589077.jpg

Jeg går tidligt i seng, og jeg står tidligt op, men når hverdagen er fyldt op med arbejde, så er det vigtigt for mig at få min søvn, så jeg kan udnytte min tid optimalt.

Noget af det jeg skrev i mit indlæg hvor man kunne vinde et 1/2 års forbrug af V6 var, at jeg godt kunne lide at slappe af når jeg skulle slappe af. En sjælden luksus der kun byder sig sjældent.

I var flere der deltog, og mange af jer skrev nogle virkelig dejlige ting når det kom til selvforkælelse 🙂

Jeg har valgt denne vinder:

“Jeg overlader barnet til farmand, og suser ind til byen på cyklen, hvor jeg drikker kaffe med bedsteveninden, selvom vi begge er mødre og har en masse på to-do-listen.”

Tillykke Lise, vil du ikke sende mig en mail på lortemor@mail.com 🙂

20150206-200011-72011917.jpg

Indlægget er lavet i samarbejde med V6.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man crowdfunde sin kommende krone?