Fotoalbummet anno 2015.

Kan man crowdfunde sin kommende krone?

dentistry-316945_640For fissen da, jeg hader det! Tandlægebesøget!

Måtte akut bestille en tid til i dag, da jeg under tandbørstningen forleden opdagede at min ene kindtand var knækket. Som i KNÆKKET knækket. Fluks fik jeg sendt en mail afsted til min tandlæge med ønsket: Hiv lortet ud. For tænkte at det måtte være en del billigere end at udføre en reparation.

Den ide var han sjovt nok ikke med på, og talte i bestemte gloser når han forklarede mig, at man ikke bare sådan lige hiver en kindtand ud. Jamen, tænkte jeg. Det gjorde Tom Hanks da i ‘Cast Away’ med en gammel skøjte og det så da ret billigt ud?

Jeg h.a.d.e.r at gå til tandlæge. Personligt ville jeg hellere hoppe ud foran en bus, end sætte mig op i den stol og lade folks hænder rode rundt i min mund, mens de udsætter mig for smerte og efterfølgende armod når der er ubarmhjertig (over)betaling ved kassen bagefter.

Og så blev den ikke engang fikset i dag… Skal afsted i morgen, hvor jeg så også skal have lavet et gigantisk hul i den anden side.

Så bedøvelse, murerarbejde på knækket tand, slagbor i den anden tand: 5.000 kr. Som jeg ikke har.

Har regnet ud, at jeg skal arbejde 40 timer for at betale min tandlægeregning, og det er ganske enkelt umuligt at nå på under 24 timer. Og så tjekkede jeg op på et firma, der beskæftiger sig med at låne folk som mig penge til at betale for tandlægebehandling. Og det er røveri ved højlys dag! 12 % i rente. Det lugter da lidt af kviklån, hva?

Så overvejer om jeg skal sælge Alfred, eller om jeg skal ringe til min bank. Her kan jeg godt være lidt i tvivl?

Jeg kunne også få crowdfundet hele fornøjelsen, men får svært ved at liveblogge fra eventet i morgen, så folket ville ikke så så meget ud af at have smidt et bette beløb efter en fattig blogger, vel?

Jeg har ellers Mobilepay……. 🙂

 

 

 

10 kommentarer

 • Lene

  Lav en afdragsordning med tandlægen, på den måde skal du ikke låne penge og kan afdrage med det du kan overskue, det er bedre og renterne sikkert ikke så store.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorthe

  Du kan jo få delt din regning op i rater. /afbetaling på antal mrd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Du kan ikke betale af i rater af 1000 kr (eller mere) Per mdr? Spurgte jeg nemlig min tandlæge om da han fik den glimrende ide at min visdomstand skulle fjernes kirurgisk… Sagde at jeg sgu ikke lige kunne ligge 4000 kr sådan her midt i måneden, så betaler 1000 kr af Per mdr de næste 4 mdr (uden renter). Har bare fået en regning på det hele hvor jeg så bare overfører det aftale pr mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åh nej!!! Kan tandlægeskolen mon fikse den slags? Det skulle tage lidt længere tid, men reducere smerten ved dankortmaskinen betragteligt. Har dog aldrig selv prøvet det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Børnepengene på mandag kan jo evt hjælpe, hvis ikke bøffen akut står og mangler alverden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Åh for filan det lyder ikke rart. Vil gerne crowdfunde men er ikke sikker på jeg har lyst til at få liveblogging fra indgrebet

  Læste for øvrigt overskriften som “Kan man crowdfunde sin kommende kone” Lidt anden betydning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undskyld, at jeg er så off topic – men jeg var ved at sprutte af grin, da jeg læste overskriften. Jeg fik det til, om man kan crowdfunde sin kommende kone – og det er altså noget mærkeligt noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg bruger Godtsmil det er billigere især ved større arbejde som dit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av og av med av på – jeg har ikke været til tandlægen i årevis. Puh. Håber jeg bliver voksen nok engang B-) Måske næste gang, hvor jeg bliver 25 😉

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Måske din tandlæge vil være med til at dele regningen lidt op:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotoalbummet anno 2015.