KØKKEN DRØM

HANDY WOMAN

Har besluttet at den kommende weekend skal stå i håndværkets tegn. Min stakkels lejlighed kommer derfor til at lide under det faktum, at jeg skal have lært min nye slagboremaskine at kende.

Alt mad skal bestilles på Just Eat eller Roomservice, og der skal være crément på køl. Ja, sgu da! Man må vel kunne Youtube sig fra at lære at bore i vægge, ikke?

Alfred tager med sin far i sommerhus oppe i hippe Tisvilde, mens jeg bliver i knapt så hippe, men evigt rare Sydhavnen. Så stay tuned – har en masse små projekter, der gerne skulle leves ud i den kommende weekend. YOLO for helvede!

Og hvis nu man kunne lokke lidt med jer, så hop ind og stem på bloggen i denne afstemning. Seriøst, det tager under 5 sekunder 🙂 Om ikke andet, så bare fordi jeg godt vil have noget at falde tilbage på, når jeg finder ud af at det der handy woman ikke er mig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

3 kommentarer

 • Christel

  nød lærer nøgen kvinde at spinde, og hold kæft hvor bliver man tilfreds når man selv KAN, og det så også virker! Jeg har lige sat en lampe op på sønnikes værelse, du har vi boet her i 6 uger og aftenerne bliver hurtigt mørke… Fod arbejdslyst, og god weekende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine andersen

  Pøj pøj med projektet…. Jeg fik for første gang, siden jeg blev alene for 14 mån siden, lavet roomservice i min stue, da jeg havde 10 dages barnefri i sommerferien… Nøøøj man kan meget – når der ingen hjælp er at hente! Men tro mig – jeg lavede også fejl og måtte lære og starte forfra.. Men var og er stadig mega stolt af resultat det betyder SÅ meget, når man selv kan UDEN “den der” mand!! Har i øvrigt liiige været inde og stemme på din blog – og
  Håber flere gør det samme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du er så sej. Er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØKKEN DRØM