Stalker?

PRETTY POSTERS

Qua mit arbejde er min lejlighed ofte offer, for det billedemateriale der skal bruges dertil. Langsomt, men sikkert, forvandles min lejlighed til en kulisse, hvor der rykkes rundt på alt muligt – hvilket ofte skaber en del rod og små underlige opsætninger og bunker med ting jeg skal bruge på et senere tidspunkt.

Og fordi jeg har bevæget mig ind på bolig/interiørområdet så holder jeg jo også øje med ting og sager på diverse sociale medier. Hvad sælger folk, hvad kan bruges til et indlæg and so on! Jeg ser det ske: Om et år ligner min hytte noget fra en dokumentar om folk med samlermani!!

Her til morgen scrollede jeg forbi et opslag på Instagram med plakater! Orv, det var kærlighed ved første blik! Og jeg er ellers ikke nem at imponere når det kommer til posters. Er ret gammeldags, synes jeg – og mange af de tendenser jeg ser rundt omkring er slet ikke mig. Men hold nu kæft! Overvej lige hvor pæne alle disse er?

Jeg er ellevild med motiverne fra naturen, det giver en helt anden stemning, synes jeg.

Tror måske jeg har vist jer det før, men disse to hænger jo i mit køkken – bare i rammerne fra Ferm:

Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal tilføje næste gang, men synes de her er ret fine?

Eller hvad med disse to stikkende typer?

Jeg har en smadder rar rabatkode til Just Spotted som jeg gerne må dele med jer herinde, og det gider jeg godt! Koden LORTEMOR giver – 15 % rabat på alle ordrer i dag og i morgen!

OBS! Alle posters jeg har vist øverst er nyheder, så man skal være lidt hurtig på tasterne, tror jeg 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stalker?