MOR HÆLE OG BAR MAVE!

JUST THE TWO OF US..

Så er jeg netop hjemvendt efter en rar tur i Jylland. Der blev tanket op på venskabskontoen, søvnkontoen og mormor kontoen. Det sidste for Alfreds vedkommende, i hvert fald 🙂

Det er nye tider, for det ser ud til at Svenne har fået sig et nyt sted at bo lige om lidt. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde, så min krop gør lidt begge dele. Egentlig er det jo overvejende positivt, da det absolut ikke kan anbefales at bo under samme tage så lang tid som vi har gjort – så det bliver godt for os voksne, at vi ikke længere skal bo sammen.

Jeg kommer til at sluge en del kameler over det næste lange stykke tid, tænker jeg. En lille del af mig frygter, at jeg langt fra har overstået det værste, rent følelsesmæssigt. Det bliver ikke nemt for mig at se, hvordan nogen bare er helt klar til at komme videre ud i systemet og bygge et nyt liv op, uden mig. Men det er sådan det er, og nu skal jeg så forsøge at gøre det samme.

Jeg planlægger små ting oppe i mit hoved, ting som jeg vil gøre og lave – ting som uden tvivl også vil være gode for mig! Jeg vil så gerne invitere de bedste damer jeg kender over til middage, arbejdsdage med malerpensler og vin – jeg glæder mig til at indrette lejligheden præcis som jeg gerne vil have den – og så glæder jeg mig til jeg en dag bliver helt vildt glad igen.

Først og fremmest skal jeg have alt det økonomiske på plads – det bliver en stor kamel. Jeg skal have undersøgt om jeg må leje et værelse ud for andelsforeningen. Jeg skal finde ud af HVEM jeg kunne forestille mig at leje et værelse ud til – og så skal jeg samle på gode oplevelser.

Hvis jeg har lært én ting de sidste par år, så er det at jeg lynhurtigt kan ryge ned i et sort hul, rent mentalt – men jeg har til gengæld også oplevet, at der skal forholdsvis lidt til, før jeg er okay igen.

Jeg har selvfølgelig en masse bekymringer. Langt de fleste handler om Alfred, men jeg bliver nødt til bare at stole på, at Svenne og jeg finder på løsninger og måder hvorpå vores søn kommer til at have det lige så godt som han har nu. Vi er velsignede, er vi. For når vi har fået lidt plads hver især, så tror jeg på at vores samarbejde kommer til at fungere rigtig godt. Men jeg frygter stadig fremtiden. Og det er nok meget normalt, ikke?

P8300076

13 kommentarer

 • Tilde

  Endnu et fint og skrøbeligt indlæg fra en stærk ung kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du siger bare til – så kommer jeg også gerne med malerpensler (og rødvin)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Med den indstilling er jeg helt sikker på at I nok skal få det til at fungere så godt! For det betyder bare så meget, at man vil det gode samarbejde. Her fungerer det, men der sluges stadig kameler. Jeg frygter lidt den dag min søn er stor nok til at overnatte hos sin far. Men samtidig glæder jeg mig, for det betyder at han har et godt forhold til ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nu bliver jeg nød til at spørge. Læser altid dine oplæg. Var det Svennes valg, at I skulle gå hver til sit? I så fald lyder det til, at I nok skal fortsætte med at gøre jeres lille dreng lykkelig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Alting bliver godt igen, du bliver rigtigt inderligt glad igen og alt hvad du er igennem er helt normalt.. ❤ En bekendt sagde til mig, da jeg stod i skilsmisse, “det tager ét år, så er du glad igen ” og det passede… Vi boede også sammen i lang tid efter skilsmissen, i vores fælles hus, i tanken om at det hurtigt ville blive solgt og ingen skulle hænge på det alene. Men efter et halvt år, var det ulideligt og børnene vandt absolut ingenting ved stemningen i huset… Dit “nye” hjem, din nye hverdag, vil hjælpe dig! Det er rigtig gode ting, som du er igang med at sætte igang, inde i dit hoved, det vil skubbe dig et godt stykke i den rigtige retning.. Jeg ønsker dig og Alfred alt det bedste ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mik

  Hvis du må leje et værelse ud, så vil jeg klart anbefale en nystartet (moden) studerende, der godt kan lide børn. Så har du en mulig babysitter – det kan der blive brug for 🙂
  Du skal nok klare det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Al respekt til dig! Synes du klarer det SÅ flot.
  Og for satan hvor må det være hårdt. Kæmpe mavepuster i livet. Kan godt forstå, du frygter fremtiden.

  Måske du kommer ud på den anden side af dette som en total stærk kvinde, fordi at du nu har været nødt til at klare alting selv. Stole mere på egne evner.
  Måske få lidt mere luft – når A er hos sin far – kan du få lidt pre-baby-tid igen og “genfinde” dig selv (okay det lød lamt).

  Håber det bedste for dig! Du skriver så fint og beskriver dit sind så ærligt. Jeg er sikker på, at det hele nok skal blive rigtig godt igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er inspirerende og rørende at læse så ærlige indlæg, som du skriver. Det er inspirerende du tør være åben og dele det virkelige liv. Ønsker dig alt godt! – Julie / http://www.juliehedebo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender dig ikke og står ikke i samme smertelige situation som du gør. Alligevel kan du skrive så rørende og vedkommende, at jeg egentligt bare har lyst til at komme farende med kram, rødvin, take a way, masser af grundrens og malerpensler og forsikre dig om, at det hele er svært både lige nu og også et godt stykke fremover, men det hele skal nok blive så meget bedre! Det bliver godt!
  Og jeres intention om det bedste for jeres fællesbarn altid er en god grundsten i et værdigt samarbejde på den front.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg læser altid dine indlæg flere gange, og venter “spændt” på det næste kommer. Ikke fordi jeg synes det er spændende at læse om jeres break-up, men fordi dine indlæg gør indtryk. De handler ikke om en rabatkode til Asos, eller den nyeste dimsedut fra Hay. De gør som sagt indtryk og dette indlæg har jeg nu læst tre gange siden du udgav det. Du er en god formidler af svære ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanker til dig, man kommer over det, og man bliver glad igen, selvom det længe føles som det sorteste hul. kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine, du er så sej. Jeg sender dig ofte en tanke uden at kende dig privat. Alt det bedste til dig og Alfred!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Åh altså, hvor jeg kender alle dine tanker og følelser. Jeg stod der for knap tre år siden. Med tre børn og en ex….men tro mig, når den værste storm har lagt sig. Når børn og voksne har fundet den nye rytme. Og det kan godt tage lidt tid. Så bliver du glad igen. Jeg troede aldrig jeg skulle forelske mig igen! Kunne slet ikke rumme tanken! Og nu! Total forelsket og skør med den dejligste mand. Alle de bedste tanker til dig, din søn og for fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOR HÆLE OG BAR MAVE!