CHAPTER ONE

SERVICEMEDDELELSE – EJ SIKKE LEJ LAGERSALG!

SPONSORERET INDHOLD!

De fleste af os kender det – lange køer og utålmodige, trippende mennesker, der strækker halsen for at se om der nu også er mere tilbage. Alle i køen er ens potentielle fjender, for vi er alle sammen i køen for én ting: At spare penge!!

Og hvis der er noget jeg gerne skriver under på, at jeg elsker, så er det at spare penge. 

Jeg både elsker og hader at gå til lagersalg, for jeg VED bare at der oftest ikke er nok til alle, og at jeg ikke kan planlægge mine køb i forvejen. Blot håbe på, at jeg kommer ud derfra uden alt for mange fejlkøb. Men må indrømme at jeg også synes at det er charmen ved den slags. Det øger spændingen (og frustrationen) at man ikke altid kan få fingrene i de ting man har udset sig. hvilket jo nok også er derfor man hører om kvinder der direkte kradser øjnene ud på hinanden over en nedsat pump i lak, med upraktiske hæle.

Lagersalg har dog fået en helt anden plads, nu hvor jeg er blevet mor. For nu er køen blevet ENDNU længere, og jeg vover derfor at påstå, at forældre, er de mennesker der elsker at spare mest! Am I right?

Ej Sikke Lej holder lagersalg i København d. 19.-21. september – altså i denne weekend+mandag, og jeg har besøgt det hver eneste gang de har holdt det, siden Alfred kom til. Det foregår i Nørrebrohallen, og den finder man på Den Røde Plads på Nørrebrogade:

Multisalen, Nørrebrohallen

2200 København N

Åbningstider:

Lørdag 10-18

Søndag 10-17

Mandag 10-15

  • Der er gratis entré og der tages imod Dankort og kontanter.
  • På lagersalget vil de sælge ud af deres tidligere kollektioner, hovedsagligt SS15 og AW14 overtøj.
  • Man kan spare op til 80 % til lagersalget.
  • Læs mere omkring lagersalget her: Facebook eller på www.ejsikkelej.dk 

 

Ej Sikke Lej’s lagersalg er velbesøgt hver eneste gang, og jeg kan med glæde fortælle at jeg aldrig er gået tomhændet derfra. Udvalget er enormt og derfor er der gode muligheder for virkelig at udvide ungernes garderober til det næste halve år – sidst vi var der købte vi en dejlig efterårsjakke og en flyverdragt, som vi har været så heldige at Alfred nu har kunnet bruge både sidste efterår og vinter og igen i år – desuden købte vi nattøj, basis bukser/leggins, en masse trøjer og et par heldragter.

ej sikke lej 2

Priserne er meget fair, synes jeg – fra 30 kr for en kyse og op til 450 kr for en flyverdragt eller en kørepose.

Et lille preview af nogle af de ting man kan finde:

ej sikke lej 1

ej sikke lej 3

Jeg tror jeg smutter forbi en af dagene 🙂

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHAPTER ONE