How you doin'?

EFTERÅRSFERIE LIGE OM LIDT – HVAD SKAL I LAVE?REKLAME

Der bliver ikke plads til en hel uge ferie hos os, men et par dage kan vi vel egentlig godt klemme ind!

Alfred er fast inventar i Zoo, Tivoli og nogle af de andre større lokale seværdigheder, med aktiviteter for de små – men jeg savner godt nok at udvide vores muligheder lidt. Besøge nogle steder han ville elske at opleve.

Jeg ved af erfaring, at han godt kan lide at prøve forlystelser, og dette er på trods af at han er ved at dø af skræk under turen – men så snart den er slut, så beder han om en mere! Klassisk! Adrenalin-junkie, much?

Han er også ved at være på højde med de 90-1000 cm man ofte skal opfylde for at prøve nogle af de mere vovede forlystelser, ergo er der mere for pengene og flere nervepirrende ture vi kan skrige os igennem!

BonBonland kopi

Bon Bon Land

Se, her har vi jo med en forlystelsespark at gøre – og hvis der er noget der er indrettet efter det at have unger med på tur, så er det sådan nogen! Tror jeg var en 6-7 år, da parken åbnede og siden da har det lidt været en ting, at der skulle jeg i hvert fald hen en dag. Og nu har jeg en oplagt undskyldning. Alfred ville elske det!

Alt hvad der rimer på is og slik er ren hjertesmørelse i hans optik – og jeg er sikker på at en tur i Bon Bon Land ville blive gemt som et vaskeægte kerneminde <3

En tur til Bon Bon land er derfor bestemt skrevet bag øret i efterårsferien! Så har Alfred også noget at blære sig med, nede i vuggestuen, når han fortæller om gentagne ture i Viktor Vandorm og Svend Svingarm!

Læs mere om Bon Bon Land HER.

Koldkrigsmuseum2 kopi

Koldkrigmuseum Stevnsfort

Min indre nørd vil gerne ud og opleve ting der lugter lidt af historie. Derudover så er det rart at udforske områder man ikke har adgang til i sin dagligdag – det er sådan noget der gør ferie lidt ekstraordinært. At man oplever noget. Alfred er muligvis ikke helt gammel nok til at værdsætte viden om krig og historie, men jeg ved at han ville finde det vildt spændende at gå på opdagelse med lup, lommelygte og kikkert. Og det er præcis det man kan, hvis man bestiller en guidet tur det underjordiske fort og dets kilometer lange og mørke gange.

Aktiviteter til ungerne i det gamle militære område på Stevns foregår udendørs, så der er altså rig mulighed for at køre ungerne max trætte og fylde deres hoveder og sanser op med oplevelser som f.eks orienteringsløb eller præcisionstræning og taktiske øvelser i træningslegeområdet.

Læs mere om museet HER.

BonBonland2 kopi

Visit Sydsjælland & Møn kører lige nu en foto konkurrence:

Du har mulighed for at deltage, hvis du besøger BonBon-Land, Feddet Camping, GeoCenter Møns Klint eller Koldkrigsmuseum Stevnsfort og tager et billede fra dit besøg.

Altså, hvis man alligevel skal besøge et af disse, så er opfordringen hermed givet videre!

Lidt praktisk:

Billedet uploader du på Visit Sydsjælland-Møns Facebookside, som hedder Sydens Idyl eller smider det på din Instagram profil. Du skal skrive #fangøjeblikket på dit billede, så kommer det til at ligge sammen med de andre billeder på vores Facebookside, og så er du med i fotokonkurrencen.

Husk at din Instagram profil skal være åben, for at dit billede kan være med i konkurrencen.

Søndag d. 25. oktober er sidste dag, du kan deltage i konkurrencen. Lok med vennerne og familien din, og få dem til at stemme – de tre billeder, der får flest stemmer vinder fine præmier for hele familien!

Læs mere om præmier og konkurrencen HER.

Feddetcamping kopi

 

 

5 kommentarer

 • Pernille a

  Hej, må lige tilføje Louisiana – arealerne udenfor er fantastiske, mine unger elskede at løbe / rulle op og ned af bakkerne, da de var på Alfreds alder, indenfor er der Børnehuset, som giver mulighed for alverdens krea-ting……
  God efterårsferie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nupper sgu en efterårsferie uden børn for første gang i 10 år – så den står på sydens sol og varme og absolut ingen bekymringer om hvad man dog skal finde på at fylde ferien ud med 😉
  Pøjpøj med projektet – håber du finder noget nyt og spændende dine børn kan opleve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TrineB

  Enig! LOUISIANA er et fantastisk sted – også for børn!! Mine unger kan sidde i børnehuset i timevis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god ferie til jer.
  Her er der ikke de store planer, da jeg lige ufrivilligt har brugt 4500,- kr på min bil.
  Så vi skal lave flødeboller og bare hygge os derhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Trine og Alfred.
  Hvis I beslutter jer for at tage turen til Stevns fortet, synes jeg I skal runde Boesdal kridtbrud. Det er et kæmpe fredet område, med læssevis af bakker og små gryder man kan gemme sig i. Der er desuden en stor gammel stålpyramide, og akustikken derinde er simpelthen fuldstændig fantastisk hvis man er en lille dreng. Alle lyde bliver kastet rundt i pyramide, og man kan råbe sig hæs derinde. Det ved jeg fordi jeg gjorde det da jeg var barn, og fordi min søn gør det nu. Vi bor hernede (ikke i pyramide).
  Jeg håber I får en fantastisk efterårsferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

How you doin'?