Q&A

Q & A vol. 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvor er det bare nogle dejlige spørgsmål I har sendt mig! Kan mærke at det bliver til mere end blot et enkelt indlæg! Især fordi mange af jeres kommentarer indeholder to, eller flere spørgsmål. Men here goes:

Starter med de knapt så tunge! Har lidt besluttet mig for at vente lidt med alt det med familie, skilsmisse og sådan. Håber det er okay 🙂

Miriam har spurgt:

Hvad er det mærkeligste du nogensinde har gjort i en brandert?

Har lavet virkelig mange latterlige ting i fuld tilstand… Det skyldes nok min fortid som garderobepige på Chaplin i Silkeborg. Det var nogle MAD personalefester vi havde dengang! Men helt ærligt, så er det mærkeligste jeg har gjort i en brandert nok at være 18-19 år og utrolig dum på en ferie på en græsk ø. Sammen med min veninde befandt vi os pludselig i en bil med to komplet fremmede (og rimelig suspekte) ældre mænd. Er stadig sikker på, at de havde puttet et eller andet i vores paraplydrinks. Ellers ved jeg sgu ikke hvorfor vi kunne finde på at sætte os ind i en bil med komplet fremmede mænd, sågar på en ø, hvor vi på ingen måde kunne finde rundt. Det var ikke skide smart.

Anna spørger:

Hvad er din guilty pleasure?

Min guilty pleasure kan måles i både mad, Netflix og mænd med skæg. Netflix er nok den største tidsrøver. Jeg BINGER serier – og har svært ved at stoppe, før jeg når til sidste afsnit. Det er for mig, altid en stor sorg, når serier slutter!

Cecilie vil gerne vide:

Hvad ville du sige til dit 18-årige jeg?

Jeg ville starte med at klappe mig selv på skulderen over ikke have foræret min blomst væk til den første og den bedste 🙂 Så ville jeg nok også have svært ved at undgå at være gammelklog. F.eks fortælle mit 18-årige jeg, at man ikke skal give efter for alle fristelser. At man nemt kan brænde nallerne på drenge og måske ville jeg også fortælle hende, at det er meget, meget vigtigt at holde fast i hvem man er. Frem for at prøve på at indrette sig efter hvad man tror folk gerne vil have.

Et andet, der kommer fra M:

Hvorfor har vi fået en kat? Og hvordan er livet som katteejer? 

Vi har fået en kat, fordi jeg skulle vælge mellem hund og kat – og jeg har ikke overskud til at gå lange ture (som jeg synes man klart skal have tid til, før man får sådan en) og fordi at en kat er langt mere selvstændig. Livet som katteejer er rart, men det er også tidskrævende og en anelse belastende at få en killing. Men han er rigtig sød og kærlig. Og så ELSKER den Alfred 🙂

Endnu et fra M:

Hvad søger du i en kæreste?

Hmm, har faktisk aldrig søgt noget specielt! Har det med bare at falde for folk, hvis de formår at få mig til at føle visse ting. F.eks vil jeg gerne føle mig tryg i deres selskab (don’t we all?) En anden ting er, at jeg godt kan lide hvis folk hviler i sig selv… den slags smitter jo af 🙂

På det overfladiske plan, så er jeg en sucker for skæg og brune øjne – men sjovt nok er det 10 år siden jeg sidst faldt for sådan én! Altså det med de brune øjne.

Jeg værdsætter mennesker der kan få mig til at grine – og folk som griner af mig. Det lyder måske lidt fjollet. En sidste ting er nærvær. Især det, er noget jeg søger i fremtiden. Nærvær og tid sammen. Lysten til at bruge tid med hinanden.

Og den sidste fra M:

Hvad skulle Alfred have heddet, hvis han havde været en pige?

Hvis Alfred havde været en pige, så stod Ellinor øverst på listen. Alfred er opkaldt efter sin oldefar – Ellinor havde været perfekt, da det stammede fra min mormor, som jeg desværre aldrig lærte at kende 🙂

Tjek forrige indlæg ud, hvis I vil smide flere spørgsmål i krukken!

God aften derude 🙂

4 kommentarer

 • Lei

  Hvor er den flotte stol på billedet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Ej, jeg har en pige der heder Ellinor, og hvis det var blevet en dreng så var Alfred nummer et på listen <3 Og vi har ingen i familien med de navne! De er bare så skønne 😀

  Glæder mig til fortsættelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Word! Det var en rigtig dårlig idé, vi fik der i Grækenland. Som jeg husker det, var det tilmed i hver vores bil med hver vores suspekte, gamle mand?!
  PS jeg vil også klappe dit 18-årige jeg på skulderen og tilføje, at hun var en fantastisk veninde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hej SARA!!! Det var en helt absurd situation, jo!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A