AFSKYELIGT FINE EFTERÅRSRABATTER!

Sjov i efterårsferien!REKLAME Nu blev det ikke til de vildeste planer i efterårsferien hos os, men det betyder ikke at I andre ikke kan nå at tage familien under armen og opleve en ting eller to 🙂

Som jeg tidligere skrev, så drømte jeg lidt om at tage Alfred med en tur i Bon Bon Land, så vi kunne få afprøvet og udfordret vores nerver i diverse forlystelser. Vi skulle have klistrede fingre og blå tunger efter al den slik, og opnå sukkerchok på langt højere planer end herhjemme.

Derudover drømte jeg også om at tage ham med ud og opleve både natur og historie, og smutte en tur forbi Koldkrigsmuseet . Men pludselig sidder vi her, mandag aften og alle ugens dage er stort set planlagt.

Når det så er sagt, så har jeg skrevet begge ting bag øret, og jeg vil ikke udelukke at vi – når vi har kæmpet os igennem et koldt efterår og en endnu koldere vinter – besøger i hvert fald en af disse attraktioner 🙂

Visit Sydsjælland/Møn afholder en skide fin konkurrence, hvor der er fine præmier på højkant:

Foto konkurrencen går ud på, at alle der besøger en af attraktionerne i efterårsferien, poster et billede på Facebook eller IG med hashtagget #fangøjeblikket samt hashtags for den enkelte attraktion de har besøgt (#bonbonland eller #koldkrigsmuseet)

BonBonland kopi

Alle billeder med disse hashtags bliver automatisk lagt ind på en konkurrencesiden på Facebook og det billede med flest likes vil vinde en præmie!

1. præmien er en overnatning for 4 personer på Feddet Camping i hytte med adgang til badeland.
2. præmien er 4 VM-billetter til VM i kvindehåndbold 2015.
3. præmien er 4 x billetter til BonBon Land.

Søndag d 25/10 er sidste dag man kan tilmelde sig konkurrencen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSKYELIGT FINE EFTERÅRSRABATTER!