En lidt nemmere hverdag...

Første år med en julekalender!

SPONSORERET AF PLAYMOBIL.

I år er det første gang vi for alvor kaster os ud i konceptet julekalender.

Sidste år havde vi godt nok gang i 24 små pakker fra mormor, men prøv I lige at forklare til en knapt 2-årig, at man kun må åbne én pakke ad gangen? Ikke nogen succes!

Nu er Alfred snart 3, så både hjerne og dennes forståelse er lidt mere udviklet end sidste år til jul. Ergo skal vi have gang i julekalenderen fra Playmobil, som (naturligvis) består af 24 lager med hver deres indhold, som til slut munder ud i et ret så fint Playmobil univers med dyr, julemænd og diverse små dimser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spår, at det bliver lige svært nok, at undgå snyd, men måske jeg alligevel vil forsøge at få Alfred overtalt til at vi tager en låge hver morgen. Kan godt lide konceptet med legetøjskalender, fremfor de usunde alternativer der ellers er at finde på hylderne derude. Denne kalender passer virkelig godt til en dreng på hans alder.

Efter han er startet i børnehave har han virkelig fået øjnene op Playmobil – så mon ikke denne falder i god jord hos ham? Jeg tænker, JO!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kan finde årets Playmobil julekalender til både piger og drenge HER 🙂

 

4 kommentarer

 • Louise

  Hold da op, du får spyttet nogle sponsorerede indlæg ud på din blog.
  Fair nok du ikke vil være så åbenhjertig og personlig som tidligere, men der må da kunne findes en middelvej. Det du har gang endnu holder ikke og vil kun resultere i at du mister læsere.
  Men det er måske også meningen.
  Så er det bedre at tone rent flag og sige man ikke gider blogge mere, frem for at lave ligegyldige opdateringer om brød og legetøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tak for din konstruktive kritik 🙂 Men nu kommer forklaringen lige. De par indlæg jeg netop har spyttet ud har været planlagt i nogen tid. Så fordi der har været en aftale mellem mig og disse virksomheder, så holder jeg min aftale om at udgive dem. At det så lige passer med at der er lavvande på de andre personlige indlæg, det beklager jeg. Ved godt det er en dårlig balancegang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg passer en dreng på 8 år, sidste år havde han en meget flot julekalender med LEGO starwars. Han viste mig den stolt frem ugen før jul, og så begyndte balladen. Mens jeg havde være ude i køkkenet for at hente sagt til ham havde han åbnet en låge. Han skule bare lige se hvad det var i den. Mens jeg prøvede at forklare ham at det måtte man ikke havde han åbnet låge nummer, bare for at kigge. Her begyndte jeg så med at true, (Jep, det er jeg super stolt af) kalenderen ville komme op på øverste hylde på hans værelse og jeg blev nød til at sige det til hans mor, som ville blive meget ked af at han havde åbnet den! Han nåede at åbne 3 eller 4 låger før vi blev enige om at det var den sidste og at vi bare lod være med at sige noget til hans mor. Igen et meget stolt øjeblik i mit 24 årige liv Så ja jeg tror aldrig det bliver nemt med kun en pakke om dagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Åh Gud. Vi har en kampvogn af en dreng på snart to år som vi har besluttet skal have pakkekalender i år. Og ovenikøbet en af dem hvor alle 24 gaver hænger der fra en start.

  Er spændt på hvordan der spænder af med din beskrivelse af jeres erfaringer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lidt nemmere hverdag...