I knæ #3

Bling Bling! Og et godt formål.

Indlægget er lavet i samarbejde med Trollbeads.

Som den lidt smykkeforskrækkede person jeg er, så kan det måske virke lidt malplaceret at skrive om det på bloggen. Men ikke når de er både fine og simple, og december rimer jo i dén grad på jul, og der for synes jeg det passer ganske glimrende ind – især hvis der er et godhjertet budskab bag. Jeg ved i hvert fald godt hvor nogle disse ting ender: under juletræet, pakket fint ind og med min mors navn på. Det fortjener hun! Resten bliver hos mig!

Så tanken er også lidt, at jeg deler dette med jer – der kunne jo sidde nogle derude, der kunne blive en smule inspireret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lidt om Trollbeads, fortalt med deres egne ord:

Kombinationen af originalitet, kreativitet, høj kvalitet og kærlighed til det skæve, er det der adskiller Trollbeads fra andre smykker. Vi mener at trangen til at samle er et basalt instinkt. Hele vores liv er bygget op omkring minder, og Troldekugler giver dig muligheden for at bære symboler på disse minder som et smykke.

Vi nyder at vores kunder konstant udvikler konceptet og inspirerer os. Trollbeads blev skabt i samarbejde med kunderne, da kunderne udviklede idéen om at kombinere flere forskellige kugler på et armbånd. I dag inspirerer og fylder vores kunder os stadig med entusiasme.

Trollbeads er et produkt der lader dig fortælle din egen historie ved at kombinere kugler på armbånd, halskæder eller øreringe. Du kan også samle et armbånd udelukkende ud fra hvilket design og stil, der matcher dit tøj, personlighed eller minder.

‘Neverending’ kæde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

‘Grib chancen’ øreringe.

Se også nogle af de juletilbud man kan lade sig friste af, HER.

Udover deres egen kollektion, er det også muligt at få fat et ‘With Love’ armbånd. Med ‘With Love’ støtter man Røde Kors:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med Trollbeads’ egne ord:

Den smukke røde glaskugle er af håndlavet italiensk Murano-glas. Hver enkelt Trollbeads glaskugle er håndlavet over en åben flamme og dermed helt unik. Kuglens foring er sterling sølv.  

Det bløde hvide læder armbånd er one size og passer alle. Du kan nemt klippe det til i den rigtige størrelse med en saks.

Alle indtægter fra ‘With Love’ går til Røde Kors 🙂 En oplagt julegaveidé, hvis man spørger mig 🙂 Jeg er så meget fan af gaver, der støtter et godt formål.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I knæ #3