Vind den fineste fine kæde!

Fortjent velvære!

Lavet i samarbejde med Ni’Mat Spa og Wellness.

De seneste personlige indlæg jeg har udgivet herinde, har været de mest viste, de mest kommenterede og de mest grænseoverskridende tekster jeg har udgivet. Punktum. Jeg har flere gange overvejet at slette dem, men det nytter bare heller ikke. Især ikke når jeg kan fornemme, at vi er mange der er, eller har været ombord på samme båd.

Der skal være plads til den slags, og jeg skal gerne være hende der siger det højt. Nu hvor det hele er kommet lidt på afstand, så har jeg også haft muligheden for at tænke over hvilke ting jeg kan gøre for mig selv hver dag – små ting – store ting – for at give mig selv de her små pusterum af positive oplevelser.

Først havde jeg faktisk takket nej til tilbuddet, men egentlig så var der ikke nogen tvivl om at denne bold skulle gribes. Big time!

Tænk, at jeg overhovedet tænkte den tanke, at jeg ikke kunne overskue at bruge 3 timer en dag på full on forkælelse og samtidig få lov at udlodde selv samme oplevelse til en af mine læsere… Man skal være godt dum for ikke at gribe den.

Så jeg tog ind til indre by – midtbyen, som vi holder af at kalde den, os jyder, og trak stikket i hele 3 timer. Og jeg havde den mest fantastiske oplevelse. Virkelig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var blevet anbefalet at troppe op en time før min behandling. På den måde kunne jeg udnytte de faciliteter der er hos Ni’ Mat Spa og Wellness. Det tæller f.eks jacuzzi, dampbad og sauna. Og som det skarn jeg var, tog jeg mig den luksus at bestille et glas vin også. Klokken var jo lidt over 12 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selve spa-området er meget, meget rart. Vildt nederen at erfare at mit billede er helt uskarpt, men der var også ret fugtigt derinde 🙂

Atmosfæren og hele den måde man bliver budt velkommen på er meget særlig. Man starter med at få en lille guide omkring den behandling man skal ind til. Derudover få man tilbudt ingefær-te eller vand. Og dernæst får man udleveret håndklæde, slippers og verdens blødeste kåbe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da klokken slog 13, og jeg havde ligget tilpas nok i blød, og havde været forbi saunaen et par gange, indtog jeg pladsen på briksen. I det rum fik jeg den mest vanvittige behandling jeg nogensinde har oplevet. To hele timer med scrub, wrap og massage over hele kroppen. Jeg havde på intet tidspunkt lyst til at det skulle få en ende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når ens krop er i undtagelsestilstand og hovedet lige så, så er det virkelig en udsøgt oplevelse at blive rørt ved på den måde. Og jeg kan love for, om jeg så skal pantsætte diverse ejendele – at det ikke er sidste gang jeg prøver det. Naturligvis var denne omgang en del af anmeldelsen her, men jeg skal klart tilbage og prøve det igen. Koste hvad det koste vil.

Måske er det min julegave til mig selv? Der er i hvert fald nogle fine tilbud når det kommer til gavekort derind til.

I hvert fald vil jeg opfordre til at overveje om ikke nogle af jer kunne tænke jer at få samme oplevelse. Ni’ Mat har nemlig pt. en konkurrence kørende, hvor man blot skal tilmelde sig deres nyhedsbrev – og på den måde kan man deltage i konkurrence om præcis den samme behandling jeg fik.. I skal blot besøge siden her, og krydse af at I er blevet henvist fra Lortemor. Så deltager I automatisk, og vinderen bliver trukket d. 24. december 🙂

Åh gud, jeg kan virkelig anbefale at smide et lod i den pulje 🙂

 

 

 

 

1 kommentar

  • Kim

    Det ser totalt hyggeligt ud – tænker du trænger rigtigt meget til den slags.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind den fineste fine kæde!