3 år.....

07.01.2016

Har de seneste mange måneder oplevet, hvordan nogle af de bedste venner jeg har, VIRKELIG har formået at hjælpe til, når tingene lige tog lidt overhånd.

Det værste ved det hele er, at jeg selv har været en latterlig dårlig ven, i så latterligt lang tid.

Jeg elsker, at jeg har den der håndfuld damer, der altid står klar til at tale mig ned og sætte tingene lidt i perspektiv. Har jo fået ry for at være ekstra utålmodig, ekstra impulsiv og ekstra reflekterende. Hvilket jeg i dén grad arbejder hårdt på at lægge lidt på hylden. For jeg ved også, at mit hjerte er større end de flestes – og at jeg har en dyb og inderlig omsorg for de mennesker jeg har i mit liv.

Elsker, at jeg i går aftes – efter vi havde fejret Alfreds fødselsdag ude på Nørrebro, sidder i bussen på vej hjem og er helt done. Over & Out. Flyver ind ad døren herhjemme i SV og tager en ordentlig slurk af en lunken flaske hvidvin og ringer til en god veninde. Alt var bare lige nok.

Ikke fordi der som sådan var noget alvorligt galt – det var bare en eftermiddag og aften, hvor grænserne i dén grad blev pillet ved. Jeg har ikke set mine (nu eks) svigerforældre siden… Ja, siden vi blev deleforældre. Så det var på alle måder nogle timer, hvor man har nerverne udenpå tøjet.
Det gik jo helt fint, og Alfred havde nogle dejlige timer i selskab med de mennesker han elsker allermest. Hvilket også er det vigtigste.

Min blog og et par af de andre kanaler jeg derudover driver, ligger lidt øde hen lige pt. Der er flere der har sendt mig mails og kommentarer – om hvorvidt jeg er okay. Det er giver vel egentlig meget god mening, når jeg de sidste mange måneder har lukket op for godteposen og vasket mit beskidte undertøj offentligt. Men i det store hele, så er jeg faktisk overraskende okay. Jeg har været god til at lave ting der udelukkende var gode for MIG. Jeg har ædt, (har endelig taget de der 4-5 kilo på jeg savnede) drukket, grinet, krammet, kysset, været slutty, sovet, leget – alt muligt.

Så da 2016 begyndte, var jeg måske ret nervøs og bekymret over hvordan alt skal løbe rundt. Mit samarbejde med DBA er mindre omfattende i det nye år – efter eget ønske, samt efter deres. Hvilket føles godt. Men det betyder, at jeg skal have fundet noget andet at lave. Jeg har heldigvis lidt tid at løbe på. Så jeg skriver. Jeg skriver og skriver og skriver. På noget der forhåbentlig skal ende ud i en slags bog. En rigtig ægte bog.

Og denne gang er det ikke gamle blogindlæg og forsuttede bolsjer af tekster, der allerede ligger online. Det er dagbog. Uden filter. Og jeg ved stadig ikke om de er alt, alt for detaljerede. Men man skulle da være et fucking svin, hvis ikke man rent faktisk bare turde sætte ord på, hvilken absurd tilstand man befinder sig i, når man er 30, nyudklækket single, delemor, fattig, liderlig, pisse bange, ensom, uafhængig, kreativ, glad, slutty, opgivende, positiv, dum, klog og alt muligt andet.

0701

Det er den ufiltrerede virkelighed, fortalt i en ret uhøjtidelig tone – med min egen stemme. Tilsat dårlig tegnsætning- plus – garanteret overflod af unødvendig viden om alt fra intimbarbering helt snørklede steder, til dates gone wrong – til dates gone LANGT fra wrong. Tilsat sjove alias’er til mændene, da jeg på en eller anden måde skal forsøge at værne liiiiiidt om folks privatliv. Det i sig selv er en kæmpe udfordring. Men til gengæld er det ret sjovt at finde på dæknavne til mænd, kan jeg lige hilse at sige.

Jeg er pt. ved at undersøge ting og sager omkring crowdfunding eller forudbestilling – men altså, det ligger jo ikke lige rundt om hjørnet. Lortet skal fandeme sidde lige i skabet. Men jeg ved i hvert fald så meget, at jeg ikke lige har kapital til at sætte x antal bøger i produktion. Tænk nu hvis jeg brændte inde med dem alle sammen?

40 kommentarer

 • Jeg synes, at det lyder helt vildt spændende med dit bogprojekt. Jeg elsker at læse din blog – du er inspirerende, ærlig, god til at få sat ord på og mest af alt er du dig selv (tror jeg – det føles i hvert fald 100% sådan). Og det glæder jeg mig til at læse meget mere af i din kommende bog; jeg vil nemlig gerne købe den (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Den bog ville jeg uden tvivl læse! 🙂

  Jeg ved, at Saxo Publish har en udgiverplatform, du kan bruge. Så vidt jeg ved, så skal du ikke betale noget og vælger du fysiske bøger fremfor e-bogsversioner, så bliver bogen først produceret, når den er købt (af mig!). Læs mere her: https://publish.saxo.com/formats/?selected=pbook

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Skriv mig op til én fra første oplag! signeret tak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også i køen af villige købere/læsere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Jeg skal uden tvivl have den! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Jeg vil også have en signeret fra første oplag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecllie

  Jeg ville uden tvivl købe den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille R

  Jeg er også en sikker køber! Elsker det sidste udklip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville elsker at læse din bog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Har du overvejet st lave en kick starter? Du har så mange der følger din blog/Instagram og som sikkert uden tvivl vil støtte bogprojektet- det eneste de får retur, er en kopi Af bogen. Du sætter selv beløbets sum og når du den sum inden for den tid du har sat, er pengene dine. Min mand har gjort det i forhold til et spil projekt – det er fandeme smart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Dette er første gang jeg nogensinde smider en kommentar til en blog (og jeg har immervæk læst blogs i maaaange år), dette her blev jeg dog NØD til at kommentere på!!
  Jeg sidder i samme situation som dig, lige blevet enemor, synes det hele er overvældende og svært, men elsker allohol og mænd, så det hele skal nok gå – med tiden! Det jeg prøver at sige, er at vi er simpelthen så mange, der har brug for din bog! Du skriver fantastisk, ærligt og uden filter – præcis som jeg selv er – jeg er vild med det! Jeg MÅ have din bog! Dette var bare et lille skulderklap – gogogo! 🙂
  Smil og slutty hilsner fra en mor i samme båd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Tusind tak Christina! Hvor er det dejligt at vide at man ikke er alene i båden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Du er sej og ærlig. Det er der ikke mange der er – på din måde! Jeg er også med på den med at crowdfunde bogen, være på listen og købe – også til gaver. Go go go.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Åh, det er jeg glad for at høre! Nu må vi se om jeg når så langt!! Det er et ok overvældende projekt at gøre til virkelighed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  (P.s. Den her besked behøver du ikke offentliggøre)

  Hej Trine! Tusind tak fordi du gider at dele dit liv med os. Jeg kan virkelig godt lide din facon og dine tanker.

  Ift. din bog, så vil jeg bare lige skrive et lille pip om, at min kæreste har en kandidat i oversættelse og er en fremragende korrekturlæser. Hvis du skulle være interesseret i at få den gennemgået, så kan du sende mig en mail 🙂 Så vil man typisk drøfte antal ord/sider og finde en pris på hele opgaven. Nåerh ja, og så ville jeg nok kigge ham lidt over skulderen for at få et lille sneak peak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt. Den bog vil jeg gerne læse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er SÅ klar på crowdfunding :143:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hej Trine
  Jeg ved godt, det er meget personligt, og jeg har fuld forståelse for, hvis du ikke vil svare på det.. Men.. Hvordan vidste du, at det var den rigtige beslutning, at gå fra hinanden?
  Jeg har svært ved at finde ud af, hvad der skal ske med min mand og jeg. Vi har også et lille barn sammen. Jeg er bare bange for at fortryde og opdage, det ikke var den rigtige beslutning at gå fra hinanden, men samtidig føler jeg heller ikke, det er det her, jeg vil i mit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Gå til en parterapeut sammen inden det er for sent. Se på dit barn og tænk om du er villig til at undvære det halvdelen af dens og dit liv. Dele med en papmor. Tænk på alt hvad der gjorde dig forelsket i ham. Snav ham i gulvet en gang dagligt også selv om du måske pt ikke har lyst.
   Det er hårdt at have et lille barn, men giv ikke op medmindre der er åbenlyse årsager som vold, druk eller utroskab før I virkelig har givet det ALT.
   Blev selv forladt med en baby, ville ønske hans far havde givet ham/os den chance i stedet for at flygte med en anden midt i ble/natteroderi helvede. Nu næsten ti år efter er der ikke mere barnet vil end at have et hjem.
   Held og lykke med det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

   Tusind tak for netop dén kommentar! Virkelig rn øjenåbner! Jeg står selvbinden situation og ved ikke rigtig, men ved du hvad – det handler ikke længere kun om os voksne, men også, i mit tilfælde, om vores to meget små børn. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

   Tusinde tak for svaret! Det, der fylder mest, er helt klart tanken om, at skulle undvære mit barn, hvilket jeg virkelig ikke har lyst til. Dog synes jeg, det er så svært at se kærligheden skulle vende tilbage. Min mand vil desværre ikke til parterapi 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Go for it! Bare gå efter sin drøm, jeg lover dig, at så skal der nok vise sig en vej! Klø på for Søren da!!! Der findes ikke noget mere trist end drømme der ikke bliver levet ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvis du vil have rettet op på tegnsætningen, inden den udgives, så smid mig en mail… Det kan være tilbagebetalingen for rigtig god bloglæsning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ej!!!! Den bog vil jeg SÅ gerne læse!!!
  Se at få sat den i produktion, når du synes den er klar, og du har helt sikkert en masse købere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise

  jeg køber den helt sikkert! har længe ventet på, om der ikke snart skete noget med dine bog-planer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  SKRIV løs! – Jeg køber med garanti et eksemplar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hep hep for en bog! JEG køber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedtfedtfedt, jeg hepper og vil læse meeed

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  ih!! jeg ville ELSKE at læse din bog. Bring it on girl :kissing_smiling_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hvad blev der er dine sidste to indlæg?Det er lidt fesent at skrive om og dele sin single tid, for det hele så slettes igen. Vil du skrive hvorfor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Hvilke indlæg tænker du på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Der var et hvor vi blev opfordret til at skrive vores dating erfaringer, anonymt om man ville. Mange gjorde det. Også mig.
   Og så et som forsvandt i det jeg læste det, noget om at “snige sig til en graviditet”.
   Måske det er min tlf der ikke duer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Nej, der er også et pa indlæg der er forsvudet her hos mig. “Fagre nye verden” – de var vist dét indlæg,hvor der kom en del fede kommentarer. Så er er et ande indlæg “Feminisme”,men kan ikke finde ud af om det alrig kom rigtigt på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Er det fordi bloggen driller, eller er det fordi du nogle gange fortryder, at indlæg kommer og går? Eller er det bare mit hoved som fucker med mig? (En reel ammehjernemulighed.)
  Håber bare du er ok! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Undrer mig også over de forsvundne indlæg? Der er vel fire som jeg har læst – og måske flere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har mange gange fattet stor sympati for andre dygtige bloggeres bogprojekter, men din bog ville nok være den første jeg rent faktisk ville købe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære Trine,

  Jeg har fulgt lidt med på din blog det seneste års tid og synes du skriver nogle interessante og velskrevne indlæg. Jeg synes dog, at du er ved at udvikle en lidt kedelig tendens til, at slette din indlæg. For mig virker det anelse useriøst og at du ofte handler uden at tænke. Jeg er i hvertfald begyndt at tænke, når du poster et indlæg, at det er et spørgsmål om tid før det er slettet igen – jeg tænkte faktisk lige nøjagtigt det om dit seneste indlæg “Når nok er nok” og ganske rigtigt… pist væk er det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har også tænkt på om indlæg forsvinder…. Der har været nogle seriøst gode og meget personlige indlæg og vupti- så var de væk??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Trine . Jeg ville, som mange andre, elske at læse din bog og dengang du ligesom overvejede det hele, var jeg også klar – du skriver fortryllende og i sådan en stil man bare giver sig hen. Det er befriende .

  I forhold til hvordan og hvorledes, så Morten, min mand (Æblerov, cider) lavede en crowfunding. Han vil evt gerne hjælpe , hvis det var ? Men tænk over det . De lavede deres igennem boooomorang dengang MEN ja , mon ikke et forlag kunne hoppe på her ?
  KH Christina – MigOgMorskabet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 år.....