Throwback til '15 og ønsker for '16...

Om at ånde lettet op!

Jeg ved godt, at der er lidt stille herinde for tiden… Det er ikke fordi jeg ikke har noget på hjerte! Faktisk har jeg næsten for meget.

Der har været gang i den, rent privat – helt vildt mange praktiske ting der skulle, og skal på plads.

Når man tænker på, at jeg blev skilt i forsommeren sidste år, så trækker det sgu tænder ud, at jeg har haft opmagasineret langt de fleste af alle vores, hans og mine ting i lejligheden. Hvilket har gjort det umuligt at gøre så skide meget. Jeg ville gerne have lejet et værelse ud  her i det nye år, men det er først nu det kan lade sig gøre. Og egentlig vil jeg gerne lige have lidt tid til at komme ordentligt på plads. Lige lande…

Det næste stykke tid er afsat til at lave alle mulige praktiske ting. F.eks skal jeg have lavet noget ved mit køkken. Så der for har jeg netop overført et vanvittigt beløb til en mand, der forhåbentlig kan trylle lidt rundt derude. En mega grænseoverskridende ting for mig. Ikke at have en mand i mit køkken, men mere beløbet.

Vores lejlighed er jo et fucking håndværkertilbud – og jeg sværger at ham der skal fikse køkkenet nærmest fik et angstanfald over hvor meget der bare slet ikke fungerer. Men når man er gået fra to indtægter – til en sølle én, så har man sgu bare ikke den luksus at hive massevis af dollars op af lommen, vel?

Jeg blev sindssygt lettet i dag, da flyttevognen for et par timer siden kørte afsted med alle de ting der ikke længere var mine. Så nu sidder jeg her – uden kaffemaskine, hvidløgspresser samt den fucking irriterende Playstation.

Og herfra min lænestol hilser jeg mit fremtidige liv velkommen! Jeg har sgu i det mindste stadig en proptrækker og glas til rødvin.

Alt er godt <3

20141117-151949-55189497.jpg

6 kommentarer

 • N

  Det er en lettelse når man får ordnet de praktiske mellemværender! Tillykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • N

   Og så forsvandt resten af beskeden fordi jeg kom til at smide en smiley ind [facepalm]
   Jeg donerer gerne en ny og ubrugt standard hvidløgspresser fra gemmerne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nescafé er din ven;) Dejligt at høre, at de sidste praktiske ting er ved at være på plads. Kan kun forestille mig at limbolandet med dine, mine og vores ting må ha’ været temmelig irriterende! Åh, jeg havde sgu gerne udlånt Fyrsten til at fikse køkken, hvis ikke vi havde så rigeligt med projekter herhjemme i vores eget håndværkertilbud;) Men dejligt at det er sat i værk! Håber det bliver godt:)
  Vi har indenfor de sidste 6 dage kastet 10.000 efter uforudsete udgifter, og jeg har ikke engang rødvin;) Til gengæld har jeg masser af lort, jeg kan sælge ud af, hvilket Fyrsten synes er en ret god idé!
  Dejlig aften til dig, søde Trine:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Home safe med proptrækker, vinglas og rødvin! Det er en fornøjelse at følge dig her på bloggen og din ærlighed er til stor inspiration.
  Alt det bedste, Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er den bedste følelse når man kan sætte sig ned og sige nu er det bare mig og mine børn/barn. At få alt det fælles afviklet og komme det skridt videre.
  Jeg har selv levet på mellemstationen fra foråret sidste år og indtil starten af januar og hvor gav det altså bare så meget ekstra luft at komme videre fra den station.
  At komme væk fra det der skulle have været vores fælles hjem har været en øjenåbner for mig – jeg glæder mig til det der kommer – hvad det så end er.
  Vigtigst af alt, så er det gået op for mig at vi alle sammen inklusiv de to femårige banditter trives i vores nye tilværelse. Selvom jeg da aldrig nogensinde har drømt om at have delebørn, så virker det rigtigt for nu at mor og far bare er venner.
  Alt muligt held og lykke til dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du er på vej over på den gode side! Jeg stod samme sted som dig for knap et år siden og selvom det var hårdt, var det også en kæmpe lettelse at få foden under eget bord. At proptrækkeren og vinglassene blev hos dig er meget betryggende

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback til '15 og ønsker for '16...