Om at turde...

Open up to wonder!

Indlægget er sponsoreret af Oreo.

Hverdagen kan altså godt gå hen og blive en tør omgang somme tider. Hamsterhjulet med vasketøj, opvask, tissebleer og en helvedes masse kaffe til at overleve det hele med.

Når min hverdag kører i tomgang, især her i vinter halvåret, kan jeg sgu godt blive en smule vemodig, fordi man bare går rundt og glæder sig til vejret bliver varmere… Og det er jo på en måde spild af gode dage, hvis man ikke ser deres potentiale.

De seneste par måneder har jeg på en eller anden måde formået at gå fra fosterstilling og en nærmest depressiv tilstand – til en let og rar tilstand, fordi jeg har gjort en masse ting jeg aldrig før ville have turdet gøre. Jeg har været på de fedeste dates – jeg har spist hyggelige middage med søde damer og jeg har drukket en helvedes masse vin i godt selskab. Alle de gode ting, som en rigtig rar kontrast til kogevaske og sure sokker.

Det der med at gribe bolde, det tror jeg at langt de fleste af os kunne være langt bedre til – og det behøver jo ikke at være de helt store ting og sager. Det kan være selv de mindste ting, som kan trylle eventyrlysten frem og lokke smilet på læben frem.

Det der med at bryde rutiner kan være enormt svært, men jeg har erfaret at jeg er typen der virkelig, virkelig har brug for kontrol og vished. Og det er faktisk ikke specielt rart, så det har været noget jeg har forsøgt at udfordre mig selv lidt i…. Det resulterede f.eks i, at jeg på alle tænkelige måder trodsede min flyskræk ved at tage på date i Zürich i weekenden. Alene det at skulle sætte mig op i et fly helt alene, var rimelig vildt. At det så også var en hel weekend jeg skulle være afsted var også ret grænseoverskridende. For ikke at glemme, at jeg besøgte en jeg faktisk ikke rigtigt havde mødt før! Det kunne sagtens have været en katastrofe, men det var det heldigvis ikke. Det var en pisse god weekend!

Oreos kampagne ‘Open to wonder’ handler om at man skal forsøge at slå autopiloten lidt fra i hverdagen, samt nyde livets små udfordringer. Ved at bryde sine hverdagsrutiner og forsøge at se verdenen med nyere øjne, kan man gøre en stor forskel og det er netop det som OREO gerne vil med deres kampagne. I kan læse mere om deres facebook event HER.

Jeg fik den udfordring at ringe til en gammel veninde jeg ikke havde talt med længe. Og det var helt enormt rart at catche up, og samtalen varede næsten to timer. Og vi var begge enormt glade bagefter 🙂 Se bare der….Det burde jeg jo bare have gjort for længst….

unnamed

Jeg har sgu også fået lov at afholde en lille konkurrence for jer 🙂 

Læs om konkurrencereglerne her.

Hvad siger I til et halvt års forbrug af Oreo Golden? Gider I det? I så fald kan I smide en kommentar til indlægget her, hvor I gerne må komme med forslag til hvad man ellers kan gøre for at gøre hverdagen lidt mere lækker. Man behøver ikke tage til Schweiz. Mindre kan jo også gøre det 🙂

Jeg trækker en vinder d. 18/2-2016.

 

 

 

33 kommentarer

 • Gitte Irene

  Det gør hverdagen lidt mere lækker at afsætte tid til at børste sin/e kat/te, selv om de ikke fælder her i vintertiden. Men det er ren hygge for alle parter.
  Og så synes jeg at man skal sende et uventet nået postkort til en veninde – eller flere. Alle elsker at få snail mail. Og det kan jo sagtens sendes som B-post (8 kroner).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Kender alt for godt til den travle hverdag, som er lagt i skemaer og planlagt til mindste detalje, så logistikken kan gå op!!! Puhaa det er bare ikke særlig inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mio

  Alenetid! Tag en aften med et laaaangt varmt bad (ikke godt for huden, men genialt for humøret, musklernes og bare resten af kroppen generelt), smør dig ind i en lækker creme/olie, spray din ynglingsparfume på og find det blødeste sæt tøj frem, smæk en god film på, lav en ordentlig balje god te, spis kage og slik og gør det hele for bare DIG selv! Det må man gerne en gang imellem. Nej, det SKAL man en gang imellem. Det gør SÅ meget én til et bedre menneske at man sætter tid af kun til dig selv. Det tog mig bare 30 år at lære, still in progressive;-). Men når det bliver gjort er det så meget en luksusfølelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  For mig er der 2 ting der gør hverdagen lidt mere lækker..
  Jeg bor i den anden ende af landet end min familie pga. studie.. For mig gør det hverdagen lækker at snakke med dem flere gange om ugen og stadig vide hvad der foregår.. At mor har haft meget overarbejde denne uge, nevøen er begyndt at læse sværer bøger i skolen, papegøjen har fået nyt legetøj.. You name it… Stadig have fingeren på pulsen..

  Den anden ting er så vidt muligt give et andet menneske et oprigtigt kompliment. Alle mennesker bliver glade for komplimenter og der går bestemt ikke noget af mig for at fortælle andre hvad jeg tænker, så længe det er positivt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie Di Martino

  Århh hvor er det en befriende opfordring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker hverdag for mig er fx at købe en ræddi god kop kaffe med på job. Eller spise noget chokolade efter maden. Eller smøre mine tørre vinterfødder ind i en god fodcreme, inden jeg skal sove. Eller at tage make

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker hverdag for mig er fx at købe en ræddi god kop kaffe med på job. Eller spise noget chokolade efter maden. Eller smøre mine tørre vinterfødder ind i en god fodcreme, inden jeg skal sove. Eller at tage make-up på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Hørlyk

  Omvendt dag er sjovt for alle i familien. Aftensmad om morgenen, morgenmad til aftensmad.
  Offline dage med spil, snak og hygge er ved at blive en lækker vane herhjemme.
  Venindeaften med vin og grin på en onsdag er altid en energibooster til resten af ugen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Sæt dig ned og skriv et godt gammeldags brev til en kær ven/veninde. Man ved at der er betydning bag et håndskrevet og med posten sendt brev, fremfor en sms/mail. Køb blomster til dig selv eller et medlem af familien og se deres overraskelse og nyd at du har gjort en anden glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Witt

  For at gøre hverdagen lidt mere lækker, gør jeg nogen gange det, at jeg lader den skide opvask stå, tager et langt og meget varmt bad, og så ligger jeg mig ind på sofaen med min dyne og ser en god film. Opvasken må vente til i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kysse noget mere. Altså sådan helt inderligt og ude at skulle videre i dagens tekst. Det ville klart gøre dagen mere lækker for mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Noget så lækkert som at holde “fredag” en onsdag fx. Det indebærer gode store bøffer, en god flaske vin og så en masse nærvær i stedet for at tage de sure pligter der ellers er, så som at træne (ja en pligt for mig 🙂 ), vaske tøj, gøre rent og vaske op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Ligge en god omgang (glimmer) neglelak. Lidt mere bling i en grå hverdag skader aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alenetid, bare engang imellem – også selvom det kun er de ti minutter det tager at smutte i Netto med sønnen efter hvad end vi nu har glemt (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kirstine

  Jeg har to “forsæt” til 16. Give flere komplimenter, både til kendte og ukendte, samt blive bedre til at holde kontakten til gamle gode veninder. Så i går skrev jeg til en gammel veninde at jeg længe havde tænkt at jeg synes hun ser pisse godt ud og det skulle hun bare vide. Hun blev vildt glad og så sludredw vi lidt frem og tilbage. Det er win win 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura N

  Jeg kan godt have en tendens til at “gemme” ALLE de gode ting til weekender altså fx biograftur eller restaurantbesøg. Så nogle gange skal jeg lige minde mig selv om at jeg sagtens kan forsøde min hverdag med de her oplevelser for det gør altså ugen lidt lettere at komme igennem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  et godt og langt kram fra en man holder af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Give sig tid til at lave lækker aftensmad. Jeg kan glæde mig hele dagen, hvis jeg ved, at vi skal have noget særligt til aftensmad. Det gør min hverdag lidt bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg pepper sommetider hverdagen op ved fx at lave noget mad, som jeg aldrig har prøvet før og som kræver opmærksomhed (herved undgår jeg autopiloten).
  Når hverdagen bliver HVERDAG er det ofte de sjove ting, som jeg først skærer fra og dét er jo ærgerligt! Så selvom jeg måske ikke føler et umiddelbart overskud prøver jeg jævnligt at se en veninde, tage på restaurant eller have en dag med kæresten helt uden praktiske gøremål.

  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel F

  Jeg prøver ofte bare at sætte pris på de små gode ting i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Synge og danse til en sang. Føle sig lidt for fjollet, en smule dum, men efter de første tredive sekunder, kan man sjældent lade være med at smile. ‘Ironic’ er et pragteksemplar af et nummer til formålet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Man kan ligge sig på sofaen istedet for at rydde op når ungerne endelig sover! Luuuksus 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har ind i mellem fri i hverdagene, og de dage bruges tit på rengøring, planlægning, indkøb og madlavning. Men på de dage elsker jeg at smide det hele og købe en god kop kaffe og et stykke cheese cake og nyde at sidde på cafe helt alene ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne HH

  Skifte tantekysset ud med et RIGTIG kys, når man siger farvel til manden derhjemme om morgenen. Det gør hverdagen meget mere lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tag sig god tid sammen med børnene…og del masser af kærlighed ud i løbet af dagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Jeg indrømme blankt at jeg holder langt mere af weekender end af hverdagen. Derfor prøver jeg at gøre hvad jeg kan for at gøre hverdagen lidt hyggeligere. Jeg har valgt at gå på nedsat tid, så jeg har tid til morgener med to drenge, der hellere vil gå på opdagelse, end hurtigt hen i institution og så jeg kan hente før de er ved at falde om af træthed. Derudover indrømmer jeg blankt at vi her i vintermånederne også lidt for ofte forsøde hverdage med sukkerstads…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Hersom

  Hverdagen bliver bare lidt bedre af at have god tid om morgenen til at hygge over morgenmaden.
  Så er vi som regel alle i godt humør inden vi tager afsted til hver vores.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brug for at gøre min verden en hel del mere lækker, ider jeg lige er gået fra min forlovede og står og skal flytte for mig selv allerede 15/2. Så jeg skal til at pakke ned, flytte ting, pakke ud igen og i det hele taget skabe en helt ny hverdag – og ja, et nyt liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Lune sokker, dynen på sofaen og en kop kaffe!! Og jeg elsker oreo!!!! 🙂
  God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lus

  Jeg lever efter motto “det du fokuserer på, det fylder” så fokuserer du på det negative er det det der fylder, og hvis det er på det positive så er det det der fylder. Det gør min hverdag lækker. Og elsker oreos

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Når du skriver sponserede indlæg skal det fremgå i starten af indlægget og ikke først til sidst i henhold til markedsføringsloven. Jeg føler mig lidt snydt når jeg læser hele din personlige beretning og så kommer ned til en konkurrence sponseret af oreo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Min brøler! Tak fordi du lige slog et slag for hvad der er korrekt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Mere kage <3 Altid mere kage, og gerne hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at turde...