Matchy Matchy

Dagen i dag fortjener sgu…..

Et indlæg!

Har på ingen måde mistet lysten til at blogge, men hverdagen har bare taget lidt over heromme på den anden side af den virtuelle verden! Jeg er stadig ved at vænne mig til vores 7/7 ordning, og det samme er Alfred. Jeg overdriver næsten ikke, når jeg fortæller at mor er træt og at Alfred kravler på væggene. Han er i dén grad blevet 3 år, og det betyder også at han er inde i en ‘super rar’ periode, hvor diskussionerne er mange og at både hans og mine grænser prøves af. Big time.

Tålmodighed kan være en mangelvare i disse dage, men så længe jeg stadig kan mærke at han er den samme kærlige dreng, så er det vist bare mig der skal trække vejret og tælle til 10, de der hundrede gange.

Her til morgen afleverede jeg en glad dreng i børnehaven, og jeg krammede ham en ekstra gang og tvang et ekstra kys ud af ham, for jeg ser ham først igen om 8 dage.. Det er virkelig lang tid… Men jeg ved at han er i de bedste hænder, og at han får den bedste uge sammen med sin far. Om en times tid tager jeg ud i lufthavnen, hvor destinationen hedder Zürich. Jeg skal arbejde, drikke vin, kramme mm., og muligvis noget så uhyggeligt som en tur op i nogle smukke bjerge. Noget med sne, sol og sådan. Anyways er det en tiltrængt tur jeg har glædet mig til i 4 uger nu, siden sidst jeg var dernede. Havde det ikke været for konceptet ‘fly’ og generel fattigdom, så tog jeg gerne turen noget oftere.

Jeg beklager at sponsorerede indlæg har fyldt så meget herinde på det seneste – jeg er ikke det mest strukturerede menneske i verden, så jeg vil blot sige, at jeg vil gøre et forsøg på at de ikke kommer til at ligge lige i røven på hinanden. Der var en del (mange) af jer, der har været så venlige (eller noget) at gøre mig opmærksom på det i mit forrige indlæg.

Nu må jeg hellere få pakket færdig.

Jeg bloger naturligvis fra ostelandet, og jeg kan også findes på Instagram under @lortemor. Der er der i hvert fald størst chance/risiko for spam over den næste uges tid. Kan I nu have en fantastisk uge – virtuelle krammere herfra <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matchy Matchy