Om at ånde lettet op!

Februar, du bliver great!

Bloggen er oppe igen!

Jeg havde overset en regning, som skulle betales for at jeg kunne beholde mit domæne. Så bloggen var lige nede i en uges tid.

Februar har altid været den strenge måned i min optik. Den er jo mest bare lidt til pynt, ikke? Den sidste måned med ægte vinter, lige inden træerne begynder at skyde spæde blade – inden solen så småt begynder at vise sit fjæs.

Der kommer til at ske en håndfuld rare ting i februar. Vi er gået over til en 7-7 ordning i vores lille familie. Ikke fordi jeg synes det er specielt sjovt at undvære Alfred i en hel uge ad gangen. Men jeg kunne mærke, at jeg slet ikke trives med at han skal fordeles mellem os med tre-fire dages mellemrum. Han nåede næsten ikke at lande, før han igen skulle pakkes ned i en taske. Plus, så har det været ekstremt svært at planlægge noget som helst, når man ikke har en fast ordning.

Udover at finde mig til rette i alt hvad der hedder fordeling af barn, så står februar også på hhv. køkken-renovering og en dejlig ugelang tur til Zürich. Det første fordi, at mit køkken er ved at falde fra hinanden. Turen til Zürich er mere fordi der bor en meget særlig person dernede, som pludselig har gjort et seriøst indtog i mit liv, på relativt kort tid.

Og så kom der lige en mail ind i dag, med en vildt sej opgave. Én hvor man skal flyve langt væk…. Men jeg ved godt hvad jeg glæder mig aller, aller mest til. Turen til Zürich giver mig sommerfugle i maven, på en måde jeg sjældent har oplevet før.

Tak fordi I læser med <3

20160201-173419-63259728.jpg

7 kommentarer

 • Anne

  Håber du vil lave et eller flere indlæg med dit køkken renoverings projekt. Som inspiration. De billeder du har lagt op af din lejlighed er så flotte. Er vild med din stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg synes det er SÅ velfortjent med sommerfugle og en uge i Zürich!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega dejligt indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Uhh, spændende med Zürich – mer end fortjent! Tjekker din blog flere gange dagligt og var helt bange for, at den var lukket ned for good – skønt, det ikke forholdt sig sådan! Alt godt til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det lyder som en dejlig måned, du går i møde. Ikke mindst turen til Zürich lyder spændende 😉 mange hilsner fra Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Jeg får sommerfugle i maven for dine vegne. Jeg har dig med dig og din eks ligesom jeg har med Big og Carrie jeg håber i finder sammen igen, men alligevel ik fordi du er så pisse sej og håndterer det hele så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej – Jeg er egentlig bare en ny læser, der vil sige hej og tak for en god, ærlig blog.

  Jeg må nok indrømme, at jeg indtil for nyligt er scrollet forbi dig oppe i Bloggers Delight-banneret, for jeg tænkte; Hvad kan en blog, der hedder Lortemor vedkomme en 21-årig studerende som jeg, der bare roder lidt rundt og bestemt ikke er nogens mor, men så begyndte jeg at læse din blog og sad lige pludselig aaalt for mange sider tilbage i tiden og var blevet svært glad for din blog, de ting du skriver om, men også den facon du skriver om tingene på. Jeg håber du får en god februar og en god tur til Zürich – for du har virkelig ret: Februar er op af bakke.

  Gode mandagshilsener

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at ånde lettet op!