Dagen i dag fortjener sgu.....

Flyskræk, ske og kaffe i sengen.

Hvis nogen havde påstået, at jeg nogensinde kunne finde på at sætte mig op i en flyvemaskine alene, så havde jeg lavet en LOL-reaktion og sagt at det var da en tåbelig og vanvittig ting at tænke om mig.

Jeg hader nemlig at flyve. Kan nærmest ikke finde på noget som helst positivt ved det. For mig er det klart det der med at lette. Fuck, mand. Jeg er altid lige ved at skide i bukserne af skræk.

Men so far er det sgu lykkedes mig at flyve hele 3 gange nu, plus en enkelt mellemlanding. Helt selv. Musik i ørerne hjælper. Det samme gør en G&T.

Men man må jo lide lidt for fornøjelserne, åbenbart. Er tilsyneladende blevet typen der gerne flyver 1000 km for at ligge i ske. Helt fjollet.

Landede i går aftes, og så gik turen direkte hen på en rar lille bar, hvor et glas rødvin lige dulmede de sidste nerver i min krop, og et kys fik mig til at glemme alt om turbulens og flykatastrofer.

Morgenen har stået på kaffe og morgenmad i sengen, inden nogen skulle på arbejde, mens andre (mig) egentlig ikke ved hvad dagen skal gå med. Havde lidt planer om at teame op med noget Viaplay eller Netflix, men de to tjenester er tilsyneladende ikke med på at jeg gerne vil streame fra Schweiz. Så enten skal jeg forvilde mig ud i byen (uden GPS) hvilket nok ender med at jeg må ringe efter en voksen der kan guide mig hjem igen. Eller også skal jeg se om jeg ikke kan få skrevet et par kapitler mere til den der bog.

Én ting er dog sikker! Jeg har en date med et badekar om lidt. Uh, se DET er jo alene flyveturen værd!

Hej, Hej fra Zürich. Alt er godt <3

20160216-100958-36598371.jpg

9 kommentarer

 • Janni

  Oxapax ved lægen! Mirakelmiddel til flyskræk – tager alt det sygt klamme ubehag. Tankerne må du fortsat lide med, men stor hjælp til angsten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Oxapax er fantastisk mod uro, men kan også hos nogen være enormt vanedannende. Og når man så er fanget har det den bivirkning, at det kan give angst. Det bruges meget i Psykiatrien hvor jeg er ansat, men kun kortvarigt grundet de irriterende bivirkninger. Så hellere en G&T

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er dejlig. Nyd det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Du skal have Hola – så kan du streame alt dansk fra andre lande.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Nyd at ligge i ske. Nyd morgenmad i sengen. Nyd forelskelsen. Fuck de 1000 kilometer. Det er bare praktik. Sagde hende som da trods alt kun skal deale med afstanden København/Odense. Hvilket jo så nærmest ikke længere er et langdistanceforhold;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, for dælen – skriv og drik mere rødvin:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piiiiiift

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Bliver helt glad på dine vegne. Det er dig vel undt at ligge i ske og spise morgenmad på sengen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Cecilie

  Nu siger jeg lige det magiske ord så du kan streame Netflix og Viaplay, DR osv. i udlandet: VPN forbindelse! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen i dag fortjener sgu.....