Den dovne, men smarte freelancer!

Gå glad i bad, og noget om børn der roder!

SPONSORERET.

Jeg indrømmer det gerne – jeg er et kæmpe rodehoved. Og somme tider tænker jeg på, at det er et forfærdeligt forbillede når man har børn. F.eks har jeg altid haft issues med at gå ud med skrald. Vil ikke sige at det er en direkte årsag til at jeg er blevet skilt, men den brist har klart været med på listen! Aj, det er bare pjat. Et andet talent jeg også har, er, at jeg stiller halve, kolde kaffekopper fra mig alle steder. Og glemmer dem igen. Så mugne kaffekopper er også en af de mange charmer jeg kan blære mig med!

Anyways . ingen er jo perfekte – men pt har jeg en tre-årig, der er så doven, at han ikke engang orker at tage sine egne sko af. De argumenter han kan komme med, de er for sindssyge! Så er hans arm gået i stykker, eller også virker hans ben ikke. Arme lille dreng. Og rode, det er vist noget han har fra mig… Se selv.

green toys 1

Jeg skrev jo om Green Toys for ikke så længe siden, og jeg vil endnu engang lige lave et shoutout, da det er toppen af poppen hjemme hos mig lige pt. Aldrig har det været nemmere at lokket Bøffen med i bad, og naturligvis fungerer det også på land.

På det seneste har det været brandbilen og skraldebilen der lever deres liv på den tørre landjord, mens båden og helikopteren mest bruges i badekarret. Det giver jo egentlig ret god mening, synes jeg.

Jeg har brugt lidt tid på at få Alfreds værelse ordnet, og lige nu er jeg simpelthen gået i stå – men det er en mega dejlig motivation, at han pludselig forlader vores dynehygge i stuen, for bare at smutte ind på hans halv-færdige værelse for at lege. Shit mand, han bliver så stor! Og det kan godt være, at jeg er ekstra EKSTRA smadret efter 7 dage som super-single-mom – men pt er vi i fuld gang med pottetræning og jeg kan næsten begynde at ane, hvor lækkert det bliver når ‘Mor jeg har lavet lort i bleen’ bliver skiftet ud med ‘Mor, jeg skal lave lort på toilettet’.

I forhold til Alfreds værelse, så er det et stille og roligt projekt. For det første er det fucking svært at hænge hylder op når man både har tynde og svage arme og ikke lige har en stærk mand ved hånden. Prøv seriøst lige at holde 1 meter hyldeknægt i stål, vaterpas og sætte en kuglepensstreg på en og samme tid? Nej, vel? Men superkræfter får man åbenbart i bytte for sin moderkage – og hvis man lige knapper op for en flaske vin og sætter noget Rammstein på, så kan selv de fleste ting bliver overskuelige. Og så er jeg dælme godt tilfreds med at hylderne ‘kun’ er 90 % i vater. Er ikke engang sikker på at en mand ville have gjort det bedre selv.

Nå, men som jeg også skrev om i et tidligere indlæg, så det tingene fra Green Toys i høj kurs herhjemme.

green toys 2

Produkterne fra Green Toys er lavet af 100 % genbrugsplastik fra genanvendte mælkeflasker, og indeholder hverken phtalater, BPA eller PVC – plastikmaterialet – HDPE, betragtes som det reneste, sikreste og mest miljørigtige plastik – hvilket også har en betydning, når man tænker på hvor meget legetøj sådan nogle unger putter i munden.

Legetøjet er endda godkendt til fødevarer, og de kan rengøres i opvaskemaskine, hvilket er ret meget WIN i min optik.

En anden ting (nogle vil måske finde dette faktum enormt kedeligt) som jeg værdsatte var den emballage produkterne kom i – ikke alene består de af 100 % genbrugspapir, men jeg erfarede også at jeg virkelig synes det var rart, at man kke skulle forcere 100 af de der latterlige plastik/metal strips, som rigtig meget legetøj kommer med. Sådan noget kan i dén grad godt sætte mit pis i kog. At man nærmest skal bruge værktøj til at få skidtet ud af pakkerne. Ikke spor sjovt når ungerne ikke ejer snerten af tålmodighed.

Man kan finde Green Toys produkter hos Bilka.dkCoolshop.dk og hos Legeakademiet.dk

Det får i hvert fald de allerbedste anbefalinger herfra os –  det er legetøj i lækkert design og i børnevenlige farver der stimulerer dit barns udvikling gennem leg.

2 kommentarer

  • Nyifeltet_alenemor

    Godaften

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    “Superheltekræfter i bytte for moderkagen” – det er så sandt!!! Dagens life advice. Tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dovne, men smarte freelancer!