Deller og grønt!

Lyst brød, spa og sneklædte bjerge!

Efterhånden har min massive gluten-mave lagt sig – begyndte nu også at blive en smule nervøs der. Det er ikke fedt at ligne en der er gravid i fjerde måned. Sagen er dog den, at Schweiz rimer på lyst brød én masse, og det er jo lige noget for en brød-elsker som mig.

Der gemmer sig nu ikke en lillebror eller lillesøster i dunken. Nåede nu ellers lige at tage mig selv i at tælle efter hvornår jeg sidst havde besøg af det røde hav.

Ugen op til turen til Zürich var mega stresset. Jeg skulle tømme alt ud af mit køkken, inklusiv en ovn og en masse andre tunge ting. Det er altså meget, når man er alene om det. Især når man ikke har ret mange muskler. Eller ordenssans. Den faste læser ved, at jeg længe har drømt om at få gjort noget ved mit usle køkken. Og det projekt gik i gang i sidste uge.

Men jeg fik hjælp, og pludselig var det mandag. Så efter jeg havde afleveret Alfred i børnehaven, skyndte jeg mig hjem og pakkede min kuffert. Og så gik turen ud til lufthavnen. Den opmærksomme læser (eller Instagrammer) ved, at jeg er noget stram i betrækket når det kommer til at sætte mig selv på et fly. Jeg.hader.det.

Men et glas vin og en kæmpe pizza på Gorm’s tog toppen af frygten, og da jeg boardede var jeg egentlig ok rolig. Musikken i mine ører fik mig til at glemme alt om død og styrt. Og jeg hørte endda Rammstein, så det siger alligevel lidt.

Da jeg landede var jeg så koldsvedende og hyper, at min krop rystede. Og da jeg blev hentet, gik turen direkte mod den rareste bar, hvor et godt glas vin tog resten af frygten.

Ugen stod i alle mulige tegn. De første par dage var jeg på egen hånd, mens andre gik på arbejde. Og den første dag lå jeg nærmest bare i sengen. Langt de fleste single-parents kan nok godt forstå, hvorfor man gider ligge vandret en hel eftermiddag og lave ingenting. Men det gider man godt.

Dagene flyder egentlig sammen for mig, men det er et godt tegn. Det betyder nemlig, at alt har været godt.

Torsdag kørte vi et par timer udenfor Zürich, hvor vi endte i Vals, og gik en lang og rar tur i de flotteste omgivelser.

20160224-193123-70283303.jpg
Og da vi var godt trætte, efter en hurtig omgang pasta bolo og en kold øl i eftermiddagssolen, gik turen 500 meter ned ad bjerget til det det mest fantastiske termiske spa/bad jeg nogensinde har set. Ikke fordi jeg nogensinde har været sådan et sted før, men når nu det er tilfældet, så er det nok et perfekt sted at stifte bekendtskab med den slags.

20160224-193802-70682043.jpg
Så der lå vi i blød i godt 3 timer, indtil hænder og fødder blev godt opløste. Og ved 20-tiden gik turen tilbage til Zürich – godt trætte. Så vi lavede lidt mad og drak et glas vin og sov som små børn.

Fredag stod på shopping og mere vin. Det samme skete vist lørdag. Søndag blev brugt i solen, der skimmede så fint og lunede med sine godt 15 grader. Må indrømme, at jeg langsomt begynder at værdsætte det der Schweiz. Det havde jeg sgu ikke lige set komme.

Mandag morgen stod jeg i lufthavnen, blot for at erfare at mit fly var aflyst. Så jeg tog sgu lige en ekstra dag i solrige og rare Zürich. Det der freelancer, og det der Zürich er ikke så tosset. Slet ikke når man har en at holde i hånden, og på alle måder synes at livet lige pt giver mig flere og flere appelsiner i min turban.

PS! Har i øvrigt fundet en vinder til Oreos konkurrencen! Tillykke til Marie, der lagde denne kommentar:

‘Kysse noget mere. Altså sådan helt inderligt og ude at skulle videre i dagens tekst. Det ville klart gøre dagen mere lækker for mig..’

Jeg sender dig en mail 🙂
(SPONSORERET)

4 kommentarer

 • Hvor ser det rart ud <3 Det lyder dejligt at der på alle mulige måder er solskin i dit liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Dejlig positivt indlæg. Dejligt det går dig godt. I love it! ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt med de appelsiner – må det komme mange flere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Er trofast læser af din blog (og din bog, når den engang bliver færdig) og nu også vinder af en af dine konkurrencer – optur på en rimelig almindelig torsdag – tak 🙂 nu vil jeg kysse lidt på min lækre mand og gøre dagen lidt mere lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deller og grønt!