Gå glad i bad, og noget om børn der roder!

Matchy Matchy

SPONSORERET.

Det blev atter den tid på året…. Eller måske nærmere den tid i sæsonen, hvor barnet vokser ud af alt sit tøj. Alfred manglede rigtig mange basic ting: strømper, underbukser og t-shirts.

Jeg er blevet ret glad for det afslappede look, åbenbart – tager mig selv i at se mere og mere sporty ud, selvom man næsten ikke kan være mindre aktiv end mig! Lidt fjollet! Og så er jeg blevet typen der køber mom-jeans…..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og åbenbart typen der synes det er lidt sødt at matche sit barn en smule….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alfreds sæt, som består af t-shirt og shorts er købt til sommer, og til når han går til baby-basket om lørdagen. ‘Se! Der er det samme på vores trøjer, mor!’ Udbrød han glad! Tænker at sættet er godkendt 🙂 Find sættet her. Eller til pigerne her 🙂

Sættet er fra Ellos, som har et virkelig bredt udvalg til børn og voksne. Som i virkelig bredt! Tjek siden ud her – de har også en virkelig imponerende boligafdeling!!

17 kommentarer

 • Ida V.R.

  Synes det er lidt ærgerligt med 3 sponsorerede indlæg i træk. Så bliver jeg som læser lidt træt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er så ærgerligt at det er sponsorerede indlæg der er en del af lønnen som blogger. For de indlæg kan ikke mærkes. Og det gør dem kedelige. Og det gælder selvfølgelig ikke kun her på din blog. Tror faktisk aldrig jeg er stødt på et sponsoreret på nogen blog der ikke gav mig den der fjerne, kedelige “nå” følelse. Håber ikke det er træls at få at vide, der er jo også en chance for at jeg er den eneste i hele verden der synes det. Bh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   I hear you 🙂 Men det er nu engang sådan jeg har valgt at køre bloggen. Og det er disse ‘nå’ indlæg der giver mig mad på bordet. Så de er kommet for at blive 🙂 håber bare at det resterende indhold ikke giver samme følelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   …nu har jeg kun været med nogle mdr, men har læst ‘bagud’ fordi det fængede. Og det havde jeg jo ikke gidet hvis nå havde fyldt 😉 men lige nu kommer nå til at fylde fordi der går længere tid ml indlæg og der så kommer en svada af nåer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige 🙂 det er sådan en tråd der nogle gange kommer op i kommentarfeltet hos mig og mange andre. Og jeg tager det til mig, så meget kan jeg sige 🙂 Men jeg kommer ikke til at ændre på måden jeg gør tingene på. Selvfølgelig skal jeg sørge for, at der ikke udelukkende ligger spons indlæg, men når det så er sagt, så gør jeg mit bedste. Kan det gøres bedre? Helt sikkert.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg skrev for lidt tid siden på et andet indlæg for at høre, hvor dit sengetøj (hvidt med blåt mønster) er fra, for jeg synes virkelig, det er flot? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Det må næsten være det fra Cam Cam

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil såmænd blot høre, hvor dine superfede og hyggelige mom-jeans er fra?
  Mange hilsener
  Louise – der faktisk godt kan synes, at de der sponsorerede indlæg er inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

   Din blog, dine regler – læser gerne med og vil også gerne vide hvor dine mommy jeans er fra? De ser lækre ud

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Så er det ikke bare mig, der synes, sponsen fylder ALT for meget! 4 ud af de seneste 5 indlæg er godt nok overvældende og ikke mindst kedeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Er så enige i at dine sponsorerede indlæg fylder alt for meget. Fair nok du ikke vil ændre det fordi at du tjener på det, men tilgengæld risikere du bare at miste dine læsere. Og spørgsmålet er så bare hvor mange sponsorerede indlæg du så bliver tilbudt. Der er så mange dygtige bloggere der lave sponsorerede indlæg, men med respekt for læsernes interesse. Du vælger bare attituden med sådan er det og det bliver ikke ændret. Uden læsere ville du slet ikke have nogen indtægt på bloggen. Men ja, så vælger man bare at følge andre i stedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Maria Larsen

   Synes det er at gå lidt over stregen det du skriver.. Du siger jo indirekte til mig at jeg totalt ligeglad med mine læsere. Og det er så langt fra sandheden som det kan være. God dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hyggeligt med matchetøj :o)
  – og sponsorpengene er dig vel undt, man skal jo leve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er dine fine mom-jeans fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå glad i bad, og noget om børn der roder!