New kicks - til både ham og hende.

Gå glad i bad!

REKLAME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal lige love for, at håndværkertilbuddet lige har fået sig en opgradering! Mit (lidt usle) baderum, har fået sig en mindre (okay, ret stor) luksusting – nemlig en gude-lækker bruser. Hvis jeg før var ret glad for at tage bad derude, med en ret gammel og udtjent installering, så var det intet i forhold til hvad jeg nu kan forkæle min trætte mor-krop med nu.

Mit baderum (kan ikke kalde de to kvadratmeter for et værelse, haha) er lidt helligt for mig – på trods af at man ikke kan brede sig over mere end en enkelt kvadratmeter. Jeg er ikke et decideret svin når det kommer til vandforbrug, men jeg gør virkelig meget ud af at tage mig nogle rare og varme bade derude.

Nu er mit brusehoved gået fra at være lille og forkalket – til et stort og dejligt et af slagsen, der sender de blødeste og rareste stråler ned over mig. Husets lille beboer har endnu ikke prøvet den, da den kun lige er blevet installeret for kort tid siden, men noget siger mig, at han også kommer til at nyde konceptet med at gå i bad.

Jeg ville faktisk ønske at jeg havde prøvet det noget før – for det der med at tage bad har altid været et frirum efter Alfred er kommet til. Når man ikke kan gå på toilettet i fred, så er det altså rart at man kan trække sig tilbage om aftenen og slutte en hektisk dag af med noget alenetid under bruseren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mit system fra Grohe kommer desuden med en håndholdt bruser også, så man kan altså også tage sig en lynhurtig skyller, eller fylde et badekar op til Bøffen på ret kort tid.

Selve rummet er jo så langt fra en skønhed med friske blomster og levende lys – dertil er rummet simpelthen alt, alt for småt. Der er desuden en vaskemaskine derude også, så der er kamp om pladsen. Men derfor er det sgu virkelig rart at have noget der bare er en lille smule luksuriøst derude. Så kan jeg næsten glemme, at min badeværelsesdør er ved at falde af, fordi den er så gammel og at mine rør også trænger til at blive efterset af en VVS-type. Og ja, jeg har da vist også lige et par huller i væggene der skal dækkes til. Det skal nok komme!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og de massive edderkoppespind jeg desuden er velsignet med derude, som garanteret snart får nogle beboere igen – virkelig skal passe på med at komme ned i brusehøjde, hvis de vil slippe med livet i behold. For der kommer den lille håndholdte sag i spil. Er sikker på at selv den største hus-edderkop ikke kan undslippe et møde med den.

Og hold nu lige fast en gang! Jeg udlodder nemlig det samme brusesystem PLUS installation til en heldig type – så hvis det var noget hvor du tænker ‘Hey, det gider jeg skide gerne!’ Så foregår det sådan her:

Du skal finde det produkt du gerne vil vinde her, og derefter sætter du et link ind i kommentarfeltet med det produkt, og skrive en kort tekst om hvornår du har din alenetid.

Jeg trækker en vinder d. 28/4-2016 🙂

 

 

150 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New kicks - til både ham og hende.