Hvem har vundet?

Hvorfor er du egentlig så tit i Zürich?

Det er nok egentlig det spørgsmål jeg modtager mest lige pt.. Og det kommer jo ikke bag på mig.

Men hvad jeg laver i Zürich, det bliver i Zürich – for now.

Har brugt de sidste 4 år på at vaske mit beskidte vasketøj på bloggen og på diverse sociale medier – og jeg er i øjeblikket i en fase, hvor jeg virkelig ikke har lyst til at dele alt hvad jeg laver på bloggen.

‘Men hvorfor deler du så ting på Instagram, hvor du åbenlyst gør alle opmærksom på at du er i et andet land?’

Jamen der gør jeg nok egentlig fordi at det føles som en naturlig ting at gøre. Jeg er så langt fra at benytte mig af ‘clickbaits’ (kunsten at lave en overskrift man bare MÅ klikke sig ind på) og det er med vilje.

Lige nu har jeg ret travlt med at finde hoved og hale i hvad jeg har gang i – både privat og i forhold til alt muligt andet. Så det er egentlig ikke fordi at jeg ikke vil dele ud af mig selv, men mere fordi det også er rart at prøve en ny opskrift, – og så æde lortet uden at føle trang til at dele hele processen med alt og alle.

Så når jeg hopper på en flyver og flyver 1000 km i en bestemt retning, så er det mig der lidt prøver en ny opskrift – uden at dele processen med alle. Og nogle gange, så smager tingene bare bedre hvis man giver sig selv lov at nyde dem i fred, og ikke skal tænke over om man nu også når at få taget et pisse fedt billede af det, iført det helt rigtige filter, oploadet på det helt rigtige tidspunkt.

Am I right?

20160418-170346-61426930.jpg

8 kommentarer

 • Jannie

  Både og … Jeg vil stadig gerne høre mere om Mr. Zürich 😝
  Jeg kan godt li’ når du vasker tøj!
  Men mest af alt kan jeg godt li’ at du virker til at have det godt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • majbritt

  Jeg troede du havde mødt en sød fyr og besøgte ham. Så har ikke undret mig. Men nu bliver jeg nysgerrig er det noget helt andet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Har sgu da mødt en pisse sød fyr, og det er præcis derfor jeg ikke har tænkt mig at dele det med alle lige pt 🙂 Man ved jo ikke hvordan alt ser ud i over morgen. Ergo værner jeg om den del af mit liv lige nu 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie Lei Lange

  SO right! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg gad også godt høre mere om Zurich, men kan så godt unde dig at have det lidt for dig selv. Efter at have fulgt med i dit liv i nogle år nu, glæder jeg mig over, at Zurich gør dig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisi

  Det er ikke alt der skal fortælles…og nogle ting skal først fortælles efter noget tid…så ja, jeg synes du har ret – især i det med at være tilstede uden at tænke på at få taget det perfekte billede!
  Forresten er billedet af de blomstrende grene perfekt! 😉
  Må man låne det? (Bare privat selvfølgelig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Sæføli må du det! Det er taget i Zürich på en fin regnvejrsdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LoneH

  Tror da bestemt at mange er nysgerrige på den gode måde altså. Jeg ønsker dig masser af god medvind og vent med at dele alt om denne skønne fyr til du er klar.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem har vundet?