Gå glad i bad!

Når det hele er lidt svært…

Sådan helt ærligt, så er det mega svært for mig, det der med at blive syg.

Der sker så mange ting for tiden. Gode ting, that is – men pludselig bliver jeg bare fældet med begge ben. Denne gang af en led omgang sygdom – feber, forkølelse, ondt i halsen og generel ubehag. Pludselig røg mine weekendplaner i vasken.

Alle de hyggelige ting jeg havde glædet mig til at lave med Alfred – de blev erstattet med dage hos hans far. Og erstattet med et døgn i sengen, hvor Netflix har kørt non-stop, side om side med en enorm følelse af ensomhed.

For selvom jeg HAR vænnet mig til en tilværelse, hvor jeg er alene, så glemmer jeg hvor sølle jeg kan være når jeg er syg. Og det er en evig reminder om, at jeg er pisse meget alene i det her foretagende. Og når jeg i dag og i morgen, skal kæmpe mig igennem at skulle sove dårligt om natten, fordi feberen tager over – for derefter at stå op kl. 6 og være en pisse god mor…. Så mærker jeg at mine superkræfter hører op – og jeg erfarer endnu engang at der er en fucking dybere mening med, at man fra naturens side er to om at få børn.

Så jeg er en anelse sølle i disse dage. Fordi at de superkræfter man får når man føder et barn, de ikke er nok når man selv går ned med flaget. Der skal man simpelthen have en bedre halvdel, der kan lave en kop te – lege med tog og ae en på håret.

Kort sagt, så er det når man er syg, man virkelig føler det der med at være enlig. Og det SUCKS.

20160423-185709-68229808.jpg

6 kommentarer

 • NanO

  Det er det ledeste i verden at skulle være noget for et lille barn, når man selv er syg, sølle og ikke kan overskue bare at handle. En masse medlidenhed herfra og ønsker om god bedring. Din stakkel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er da ked af at høre du er ramt af ensomhed, men kan godt følge din tankegang..!
  Håber dog du rejser dig ligeså hurtigt som du “væltede”, og ser at du sagtens kan det her..!
  Så klø på, og så får du lige en stak positive tanker med her fra!

  *Kram*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg hører dig!! Er selv fuldstændig vandret med feber, ondt i halsen og urimelige mængder snot (sorry). Er alene med mine tvillinger, ingen far til at hjælpe (kun når han lige gider) og forældre der bor 450km væk. Så meget for en forlænget weekend med planer om at indhente noget nærværende tid sammen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Føler med dig! Da jeg i sidste uge lå med lunge og halsbetændelse og 40 graders feber, slog tanken mig.. Hvad f.. Skulle jeg gøre om jeg havde et barn, og ingen til at hjælpe. Synes fandenme du, og alle andre aleneforældre er seje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih æv – at være syg er jo rædsomt fordi man netop ikke er den bedste udgave af sig selv, helt berettiget – og knap kan passesig selv Og puh, med en lille en at tage sig af, må det være endnu hårdere, når energien skal fordeles. Krydser fingre for bedring snarest og telepatere varm kakao 🙂

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hørt hørt hørt – siger singlemor som ligger på snart 3. døgn under dynen – invaderet af sygdom.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå glad i bad!