Hvorfor er du egentlig så tit i Zürich?

New kicks – til både ham og hende.

REKLAME

Det er jo så mega umuligt at komme udenom… Nyt fodtøj til de små.. Deres fødder vokser jo som ukrudt og man kan i dén grad glemme ALT om at tro på at fodtøj lever længere end en enkelt sæson.

Så vi var ude i noget med sneaks til Alfred (og når jeg siger ‘vi’ så er det fordi vi i dén grad vælger den slags sammen – mere skilt er vi altså heller ikke)

Men man bliver så mange erfaringer rigere – ergo var vi ude i noget med at Nike er rart og pænt, men ikke skide praktisk når man bruger 70 % af sit liv i en fugtig sandkasse – ergo skulle der noget mere praktisk til, for at undgå små og kolde fødder.

Valget faldt på et par fine (og stadig ret badass) sko fra Leaf. De er både vandtætte og kommer med snerten af streetcredit, hvis man, som faderen nu er, er optaget af hvordan tingene skal se ud til resten af ens dresscode.

I Alfreds tilfælde snakker vi termosæt og elefanthue. Så det sidder lige i skabet 🙂

20160418-172718-62838581.jpg

Mor er glad. Far er glad. Alfred er glad. Pædagoger er glad. Alle klapper i deres små hænder!

Men det var også mors tur til at få nye sko – stort set alle mine sko lugter af sure tæer og hundelort, så JSF fandt mig et par Adidas Gazelle (jeg kalder dem for morder-skoen, da de ligner dem som i sidste ende var med til at fælde Amager-manden) og de passer mig glimrende. Havde dem endda på, da jeg mere eller mindre besteg et lille bjerg i Schweiz i weekenden. Så de er i dén grad godkendt.

20160418-173040-63040203.jpg

Find Alfreds nye kicks HER!

Og mors vandre-sko HER!

Og så er man klar til at gå 400 meter op på sådan noget her:

20160418-174209-63729748.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er du egentlig så tit i Zürich?