Lige og ulige uger...

Nye sager til Alfred!

REKLAME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alfred er af den opfattelse, at når posten kommer med pakker, så er det utvivlsomt noget til ham. Skuffelsen er stor, hvis det er bløde pakker til mor – det er svært for enebarnet at rumme. At hans mor somme tider kan finde på at forkæle sig selv.

Men en dag kom der dog en stor, stor kasse – og denne gang var lykken stor, da indholdet viste sig at være mest til ham.

Den var spækket med både store og små dyr fra Units, som har specialiseret sig i at lave produkter fremstillet af miljøvenligt EVA-skum, som hverken indeholder phthalater eller andre skadelige stoffer.

Alfred kastede et hurtigt blik på den farverige forsamling i forskellige størrelser og hev dem op fra kassen og proklamerede at vi skulle lege med dem ASAP! Hvilket vi naturligvis gjorde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det lå lige til højrebenet at begynde at stable dem, og hurtigt tog Alfred føringen og begyndte at eksperimentere med hvor højt og hvordan de hver især kunne stables på hinanden. Meningen med galskaben var selvfølgelig den store tilfredshed ved at få lov at vælte det hele igen. Sådan fortsatte vi en god eftermiddag, hvorefter han proklamerede at han gerne ville tage nogle af dem med i bad.

 

Materialet er heldigvis vaskbart (og CE-mærket) hvilket gjorde at han naturligvis fik lov at få dem med i badekaret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legen fortsætter herhjemme, og der er så mange muligheder i forhold til leg, at jeg spår en lang levetid når det kommer til lige præcis disse.

Og når så Alfred er hos sin far, så kan jeg hilse at sige, at sådan et skum-får er en alletiders fodskammel, når den står på Netflix i sofaen til mor. Aaaaaaahhhh.

Jeg har fået lov at udloddet et valgfrit Units produkt til en af jer – og jeg finder en vinder på fredag.

Man skal blot finde det produkt man ønsker at vinde inde på deres hjemmeside og smide et link til det ind i kommentarfeltet her 🙂

Good luck!

 

89 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige og ulige uger...